با این مقدار مواد اولیه 50 عدد گل کوچک آماده میشود که اگر بهعنوان پیش غذا سرو کنید برای 15- 10 نفر کافی است.
به دلخواه میتوانید نمک دانه درشت، چلغوز یا رزماری یا فلفل دانهای برای روی گلها استفاده کنید.
مواد لازم:
آرد
|
125 گرم
|
کره
|
80 گرم
|
پنیر پارمزان
|
100 گرم
|
نمک
|
به میزان دلخواه
|
فلفل
|
به میزان دلخواه
|
تخممرغ
|
1 عدد
|
طرز تهیه:
-
آرد را الک کرده و در ظرفی جادار بریزید.
-
پارمزان رنده شده و کره همدما با محیط را به آرد اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید میتوانید کمی زعفران نیز در این مرحله اضافه کنید.
-
نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.
-
مخلوط را با دست خوب ورز داده تا یک خمیر یکدست و نرم به شما بدهد.
-
به کمک وردنه خمیر را روی سطح صافی پهن کرده تا به ضخامت 4 تا 5 میلیمتر برسد.
-
حالا با قالب به شکل گل یا هر قالب دیگر که در دسترس دارید خمیر را قالب بزنید.
-
سینی فر را چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید.
-
گلها را به سینی فر منتقل کنید.
-
تخممرغ را خوب هم زده و با قلموی آشپزی خوب سطح گلها را به تخممرغ آغشته کنید و آویشن، نمک دانهدرشت و هر چه که دوست دارید روی آنها بپاشید.
-
سینی را درون فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد داغ شده به مدت 10 تا 20 دقیقه قرار دهید تا گلها طلایی شوند.