0

کیک شیفون با رویه پرتقالی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک شیفون با رویه پرتقالی

روش تهیه,كیك تولد,تزیین كیك,كیك پرتقالی با خامه,كیك خامه ای,كیك , طرز تهیه کیک

 

طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی
 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

 

مواد اولیه :
 
برای 8 نفر
 
پوست پرتقال              1قاشق غذاخوری (پودر خشك شده)
روغن                                             1چهارم لیوان (مایع)
آب                                                         1چهارم لیوان
بیكینگ پودر                                      1قاشق مرباخوری
تخم مرغ                                                           5عدد
شكر                                                    3چهارم لیوان
آرد                                                    1و1دوم پیمانه

 مواد لازم برای روكش پرتقالی :
 
شكر                                  به میزان لازم
نشاسته ذرت                1قاشق مرباخوری
آب پرتقال                                    1لیوان
پودر ژله                 نصف بسته (پرتقالی)
خامه                         2قاشق غذاخوری


طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال را به مدت 7 تا 8 دقیقه با دور تند همزن میزنیم .و بعد از 7 ، 8 دقیقه كه كاملا حجیم و كشدار شد، روغن مایع و آب را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن را خاموش میکنیم . آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آرام با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود . بعد کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و چرب میکنیم و مایه را درون قالب تقریبا پهن میریزیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 170 درجه ی سانتیگراد میپزیم.

بعد از این که سرد شد،از قالب درآورده و فویل را زیر قالب می اندازیم و دوباره كیك را داخل آن قرار داده و به یخچال منتقل میكنیم.

طرز تهیه روكش پرتقالی:

نشاسته و آب پرتقال و شکر كه حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد .

پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط كردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد آن را روی كیك ریخته و اجازه میدهیم كیك كاملا ببندد.

نكات:

1)بهتر است كیك را دو لایه كرده و بین آن خامه زده شده و موز قرار دهید تا خوشمزه تر شود.

2)مقدار شكر با توجه به ذائقه شما و جنس پودر ژله مشخص میشود ابتدا آن را بچشید و بعد در صورت نیاز شكر بریزید

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 2 شهریور 1393  11:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها