طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
برای 8 نفر
پوست پرتقال 1قاشق غذاخوری (پودر خشك شده) |
روغن 1چهارم لیوان (مایع) |
آب 1چهارم لیوان |
بیكینگ پودر 1قاشق مرباخوری |
تخم مرغ 5عدد |
شكر 3چهارم لیوان |
آرد 1و1دوم پیمانه |
مواد لازم برای روكش پرتقالی :
شكر به میزان لازم |
نشاسته ذرت 1قاشق مرباخوری |
آب پرتقال 1لیوان |
پودر ژله نصف بسته (پرتقالی) |
خامه 2قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال را به مدت 7 تا 8 دقیقه با دور تند همزن میزنیم .و بعد از 7 ، 8 دقیقه كه كاملا حجیم و كشدار شد، روغن مایع و آب را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن را خاموش میکنیم . آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آرام با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود . بعد کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و چرب میکنیم و مایه را درون قالب تقریبا پهن میریزیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 170 درجه ی سانتیگراد میپزیم.
بعد از این که سرد شد،از قالب درآورده و فویل را زیر قالب می اندازیم و دوباره كیك را داخل آن قرار داده و به یخچال منتقل میكنیم.
طرز تهیه روكش پرتقالی:
نشاسته و آب پرتقال و شکر كه حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد .
پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط كردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد آن را روی كیك ریخته و اجازه میدهیم كیك كاملا ببندد.
نكات:
1)بهتر است كیك را دو لایه كرده و بین آن خامه زده شده و موز قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
2)مقدار شكر با توجه به ذائقه شما و جنس پودر ژله مشخص میشود ابتدا آن را بچشید و بعد در صورت نیاز شكر بریزید