0

وزنه‌بردار دسته ۱۰۵ کیلوگرم تیم ملی: برخی فقط دنبال گرفتن عکس یادگاری هستند

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

وزنه‌بردار دسته ۱۰۵ کیلوگرم تیم ملی: برخی فقط دنبال گرفتن عکس یادگاری هستند

براری وزنه‌بردار دسته ۱۰۵ کیلوگرم تیم ملی کشورمان گفت: برخی مسئولان مازندرانی تنها دنبال گرفتن عکس یادگاری با ورزشکاران هستند.

محمدرضا براری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به این سوال که دلیل وزنه نزدن شما در مسابقات لیگ برتر وزنه‌برداری چه بود، اظهار داشت: در لیگ با نظر کادر فنی تیم ملی حفاری روی تخته نرفتم و با توجه به اینکه 4 وزنه‌بردار در یک وزن برای ملی حفاری با این تیم قرارداد بسته‌ایم قرار شد در این هفته ما روی تخته نرویم.

وی افزود: از این پس در تمام هفته‌ها من وزنه خواهم زد و ترسی نیز از این موضوع ندارم. این روزها با انگیزه زیادی تمرینات را ادامه می‌دهم و تنها از لحاظ روحی روانی کمی با مشکل مواجه هستم.

دارنده مدال برنز مسابقات جهانی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه دلیل بی‌روحیه بودنش چیست، عنوان کرد: متاسفانه مسئولان ورزش مازندران هنوز از خواب بیدار نشده‌اند. آقای سعادتمند به عنوان مدیر کل ورزش مازندران هیچ توجهی به وزنه‌برداران مازندرانی ندارد و انگار نه انگار که قرار است ما به مسابقات جهانی برویم. سال گذشته نیز قرار بود که مسئولان پیش از مسابقات از ما تقدیر کنند اما سال گذشته نیز مدیران به هیچ عنوان پیگیری نکردند و انگار برای آنها مهم نیست که وزنه‌برداران قرار است در مسابقات جهانی به عنوان نماینده مازندران روی تخته بروند.

براری ادامه داد: برخی منتظرند که ما مدال بگیریم و تنها با ما عکس یادگاری بگیرند. من سال گذشته نیز روی سکو رفتم اما بعد از مسابقات تنها به من 800 هزار تومان پاداش دادند. البته تنها آقای سعادتمند با بی‌توجهیش ما را بی‌روحیه نکرده و نماینده و مسئولان وزنه‌برداری استان و حتی سایر مسئولان استانی نیز در حد احوال‌پرسی نیز از ما خبری نگرفتند. در چنین شرایطی چه انتظاری دارند که ما با انگیزه تمرینات را ادامه دهیم؟

وی در ارتباط با رقابتش با نواب نصیرشلال در وزن 105 کیلوگرم نیز خاطرنشان کرد: نصیرشلال وزنه‌بردار با تجربه‌ای است و سابقه نایب قهرمانی المپیک را دارد اما از هم اکنون نمی‌توان گفت که چه کسی در این وزن اول خواهد شد. ما با هم در عین رقابت، رفاقت نیز داریم و به دنبال خوش‌رنگ‌ترین مدال بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی هستیم.

چهارشنبه 29 مرداد 1393  7:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها