پژوهشگران دريافتهاند بوييدن ميوهها ميتواند سبب تمايل فرد به خوردن غذاهاي سالم شود.
دانشمندان در يک پژوهش روي دو گروه داوطلب دريافتهاند بوييدن ميوهها و يا قرارگرفتن در معرض بوي ميوههايي مانند سيب، پرتقال و گلابي سبب تمايل افراد به انتخاب مواد غذايي سالم در وعدههاي غذايي در عوض مصرف غذاهاي چرب و سرخ کرده ميشود.
بررسيها نشان ميدهند، علت اين امر اثر گذاشتن بوي مواد شيميايي موجود در ترکيب ميوهها روي مغز است که سبب ميشود مرکز پاداشدهي مغز به خوردن مواد غذايي سالم مانند انواع ميوهها، سبزيجات و مواد کم کالري علاقمند شود.
دانشمندان معتقدند افراد براي لاغر شدن ميتوانند از روش "رايحه درماني" به شکل بوکردن ميوههاي تازه در هنگام آغاز خوردن غذا استفاده کنند.
پزشکان در مطالعه روي داوطلبان دريافتهاند که حتي با وجود بودن غذاهاي پرچرب و انواع شيريني، افراد پس از بوييدن ميوه به سوي مصرف سبزيجات، ماهي و غذاهاي کمکالري سوق پيدا کردهاند.