0

چشم زخم ازدیدکاربران وروایات چیست؟

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

چشم زخم ازدیدکاربران وروایات چیست؟

farshon:

یه موقع است میگن به به یاروچی ماشین آخرین سیستمی داره دوتاخیابون اونطرفترماشینش تصادف میکنه.حالامتوجه شدید؟ چنانچه احادیث وروایتی دراین خصوص هم می دونیدبیان کنید.اگرموردی روهم عین واقعیت خودتون دیده ایدویاازکسی شنیده ایدبگید.ممنون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:14 PM
تشکرات از این پست
borkhar alifanoodi haj114
farshon
farshon
کاربر طلایی1

پاسخ به:چشم زخم ازدیدکاربران وروایات چیست؟

برخی می گویندایناهمه کشکه ودروغ .نظرشماچیه؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:15 PM
تشکرات از این پست
borkhar alifanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

درواقع میشه گفت اصطلاحی که دربین عوام رایجه:"چشم شوربودن"

من خودم باوجودیکه چشمهایم کمی ضعیفه ازاین خصلت برخوردارم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:15 PM
تشکرات از این پست
borkhar alifanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

khodaeem1 :

بعضی ها اعتقاد دارن بعضی ها هم ندارن . یه بار یکی از همکارا سوار ماشین اون یکی همکارم شد . گفت به به چه ماشین نرمی ؟! چند کیلومتر جلوتر باد لاستیکش خالی شد . وقتی پیاده شد همکارم گفت عجب چشمای شوری ؟!! تو اداره یکی هست معروف شده به همین که چشماش شوره و چشم میزنه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:16 PM
تشکرات از این پست
borkhar alifanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

من والادست خودم نیست وهمیشه ازکلمه انشاء الله وماشاء الله استفاده می کنم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:17 PM
تشکرات از این پست
borkhar alifanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

borkhar :

چشم زخم در اصطلاح عبارت است از تأثیر موج های منفی یک فرد بر اعمال ، رفتار و سرنوشت فرد دیگر ، که ازنگاه  فرد شور چشم (چشم شور) خواه دوست ، دشمن ، حسود و یا حتی حیوانات واجنّه به دیگری می رسد

به بیان دیگر ، چشم زخم ؛ آزار ، نقصان یا مرضی است که از راه نگاه فرد شور چشم (چشم شور) خواه دوست ، دشمن ، حسود ویا حتی حیوانات واجنّه به دیگری می رسد .

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:18 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

khodaeem1 :

از روايات معصومين (ع) بر مي آيد كه چشم زخم واقعيت دارد و در وجود انسانها و حيوانات و اشياء ديگر اثرگذار است

رسول اكرم(ص) فرمود: «چشم زخم واقعيت دارد و مرد را در قبر و شتر را در ديگ قرار مى‏دهد»، (بحارالانوار، ج 63، ص 26) يعني شخص در اثر چشم زخم ممكن است بميرد و شتر در اثر چشم ‏زخم مريض شود و صاحبش از ترس تلف شدنش آن را ذبح ‏كندو ديگ بپزد. و از رسول گرامى اسلام روايت شده كه آن حضرت روزى از قبرستان بقيع میگذشت. در آن‏جا فرمود: «به خدا قسم بيشتر اهل اين قبرستان به سبب چشم‏زخم در اين جا آرميده‏اند»( تفسير منهج‏الصادقين، ج 9، ص 391).

از اسپند در زبان عربی به حرمل تعبیر شده است ودر برخی روایات بر خوردن آن تاکید شده است و بیان شده که خوردن آن 70 بیماری را دفع و دور می کند . در مورد اسپند در روايات آمده است كه شياطين را دور مى‏كند (چون ضدعفونى كننده خوبى است و در اخبار از عناصر مضر گاهى به شيطان تعبير شده است). دود آن و خودآن اگر در خانه باشد، باعث محفوظ ماندن خانه و اهل آن از شياطين است و براى چشم‏زخم بى‏تأثير نيست.(بحارالانوار، ح 62، ص 233)

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:19 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

borkhar:

قرآن نیز برخلاف برخی باورها ، نه تنها چشم زخم را جزو امور خرافی دسته بندی نمی کند بلکه به نمونه های از آن نیز اشاره می کند و گزارش تاریخی قرآنی از گذشتگان و پیشینیان نیز آن را تأیید می کند .

عمده آیاتی که به نحوی با چشم زخم ارتباط دارند ، سه آیه می باشند ، که هر یک به طور ضمنی ، بیانگر مسأله شور چشمی هستند .

۱ – آیۀ وان یکاد .

قرآن می فرماید : وَ ان یکادُ الَّذینَ کَفَرُوا لِیزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمعُوا الذّکروَ یقُولُونَ إنَّه لَمَجنُون « نزدیک است کافران هنگامى که آیات قرآن را مى‏شنوند با چشم‏زخم خود تو را از بین ببرند، و مى‏گویند: «او دیوانه است! ». .( قلم/۶۸ ، ۵۱)

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:20 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

amirali123 :

والا من خودم موندم منظورم اينكه از لحاظ علمي دليلي نداره ولي همين طوري و با استناد به گفته هاي قديميها من باورش دارم مي دونيد من تو خونمون مواقعي كه مهمون مياد بعد از رفتنشون من حتما يه اسپند دود ميكنم و خيلي هم خوب ميشه بعد در مورد اينكه ميگن چشمش اون  شوره هم مي كمي باور دارم من خودمون رو مثال ميزنم ما يه فاميل داريم كه حالا من نسبتش رو نميگم هر وقت كه ايشون مادرم رو ميبينند و بعدش مادر من حالش بعد ميشه ميدونيد نه اون طوريكه چيز بشه ها ولي چون مادر من بيماري رماتيسم دارن و مثلا حالشون خوب هست به محض اينكه ايشون مادر من رو ميبينن  بعد از رفتنشون بدن مادر من به هم ميريزه حالا اينجا چند حالت ممكنه كه مادر من از كار زياد خسته شده و .............. اما اين رو من ميدونم اون چشاي فاميلون ( غيبت نباشه ) بد جوري ............. به طور كلي من يه طورايي اين موضوع رو باور كردم بعدش يه ماجراي ديگه هم بگم

يكي از فاميل دامادمون كه ارتشي هم هست و جوون شايد 26 سال داشته باشه و ازدواج هم كرده و بچه هم داره ايشون يهويي يه مريضي گرفتند حالا اسمش يادم ني كه بنده خدا وضعش بد و بود عفونت و فلج تا گردن و ......... كما و ........................... تازه بود كه با يه حاج خانم كه فاميل نزديكشون بود يه جا بوديم و ايشون ميگفتند هر چي خدا صلاح بدونه و همون ميشه ولي اون رو چشم  زدن و از اين جور حرفها ..........

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 25 مرداد 1393  12:21 PM
تشکرات از این پست
reza1346
reza1346
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 306

بعضی ها اعتقاد دارن بعضی ها هم ندارن

گفتم که خدا مرا یاری بفرست

طوفان زده ام راه نجاتی بفرست

فرمود که با زمزمه یا مهدی

نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 25 مرداد 1393  12:32 PM
تشکرات از این پست
borkhar alifanoodi farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

تاثیر چشم و نیروهای مرموز آن از دیر زمان مورد توجه بشر بوده است. شاید نتوان تاریخ دقیقی برای شروع این عقائد یافت اما آنچه مسلم است انسان‌ها در اثر تجربیات روزمرّه و برخی نقل‌های تاریخی و دینی به این مطلب اعتقاد پیدا كرده‌اند هر چند كه در این بین خرافاتی نیز راه یافته است كه نیازمند پالایش است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 27 مرداد 1393  9:42 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi haj114
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

فقط یه تعجب کوچک کافیه و بس

که اگه ذکرهایی مثل "ماشاالله"  یا  "الله اکبر"   یا  " ان یکاد..."  ان شالله مشکلی پیش نمی آید

من بارها تجربه کرده ام

*  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
سه شنبه 10 آذر 1394  12:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها