وزیر ورزش و جوانان گفت: سیر ورزش ما صعودی است و در برخی رشته ها شیب پیشرفت بیشتر و در برخی رشته ها کمتر، اما درمجموع ورزش کشور ما رو به رشد است.
محمود گودرزی در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما درباره والیبال گفت: پیشرفت والیبال ما ناشی از یک برنامه ریزی صحیح است که سایر رشته ها می توانند از آن الگوبرداری کنند.
وی درباره فوتبال هم گفت: در ساختار فوتبال ما باید تجدید نظر شود و در نهادهایی که باید به پرورش و آموزش فوتبال بپردازند باید قهرمان پروری کنیم.
گودرزی افزود: 4 دوره در جام جهانی حضور داشتیم و در هر دوره 2 تا باخت داشتیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: روند نسبتا ثابت بود باید بازنگری و مهندسی و علت ها را بررسی کنیم.
گودرزی با اشاره به اهمیت پرورش نیروی انسانی افزود: منابع انسانی شامل مدیران، مربیان و دست اندرکاران و ورزشکاران باید با نگاه علمی و نظام مند انتخاب شوند.
وی با تاکید بر اینکه نظام استعدادیابی در قهرمان پروری بسیار مهم است، گفت: نظام استعدادیابی تاثیر شگرفی در پیشرفت ما در رشته های مختلف ورزشی دارد.
وزیر ورزش و جوانان افزود:نهضت پیشرفت در والیبال از 15 سال پیش آغاز و نظام استعدادیابی در والیبال به خوبی انجام شد.
وی گفت: اگر نظام استعدادیابی در فوتبال اتفاق بیفتد وضعیت فوتبال ما بهبود می یابد و رشد می کند.
گودرزی درباره ماندن و نماندن کی روش سرمربی فوتبال کشورمان هم گفت: در خصوص مربیان و کادر فنی و دیگر مسائل تخصصی عموما باید در فدراسیون ها تصمیم گیری شود.
وی گفت: در کشور ما همیشه پاسخ را از عالی ترین سطوح می خواهند که صحیح نیست.
گودرزی افزود: وزارت ورزش سیاست گذار است و رویکرد ها را تبیین و طرح می کند، اینکه یک مربی بماند یا نماند باید در فدراسیون تصمیم گیری شود.
وزیر ورزش و جوانان گفت: اگر از من مشورت بخواهند می گویم، فدراسیون باید تحلیل کند که آیا این مربی در مدتی که در ایران بود سابقه درخشانی داشته و نمره قبولی گرفته است یا خیر؟ و بر اساس این تحلیل با مربی مذاکره کند و دستمزدها را هم طبق عرف جهانی تعیین کند.
وی تاکید کرد: تابع هیجانات نباید شد تا واقع بیانه تصمیم بگیریم.
گودرزی با اشاره به اینکه بازی های فوتبال جام ملت های آسیا در زمستان پیش رو در استرالیا برگزار می شود، افزود: شرایط خاصی حاکم است فوتبال استرالیا، ژاپن و کره مستحکم و علمی است و در کشور ما نظام مند و علمی نیست در نتیجه باید سریع تر تکلیف تیم ملی مشخص شود.
گودرزی گفت: در نهایت به آنچه در فدراسیون تعیین شود احترام می گذاریم.
وی افزود: وضعیت اقتصادی فدراسیون فوتبال ما به علت تبلیغات و حق پخش تلویزیونی خوب است .
وزیر ورزش و جوانان گفت: برای دو سال 160 میلیارد تومان قرارداد تبلیغات دور زمین بسته شده است و حدود 8 میلیون دلار هم از فیفا به علت حضور در جام جهانی پول می گیرند و این اعداد برای فدراسیون فوتبال محقق می شود پس توان پرداخت دارد.
گودرزی افزود: طبق جایگاه سرمربی باید دستمزد او تعیین شود و تابع جو نباید شد.
وی گفت: علاقه مندان هم باید حاصل فوتبال این دوره را تحلیل کنند و اجازه دهند تا مدیران ما قدرت چانه زنی و گزینه های متنوع داشته باشند و آنچه که به فوتبال ما کمک می کند آن تصمیم را بگیرند.
گودرزی درباره راهکارهای توسعه ورزش قهرمانی در وزارت ورزش گفت: در درجه اول آرامش باید به فضای ورزش ما برگردد و رسانه ها می توانند در این باره نقش داشته باشند.
وی گفت: فضای ملتهب به رشد ورزش ما کمک نمی کند.
گودرزی افزود: نگرش سنتی باید به سمت نگاه های علمی تغییر کند و به صورت علمی و از پایه به ورزش بپردازیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: ورزش قهرمانی برآیند ورزش همگانی است، اگر ورزش همگانی ما توسعه یابد ورزش قهرمانی شکل می گیرد و نقش آموزش و پرورش هم بسیار مهم است.
وی درباره خصوصی سازی دو تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال هم گفت: تکلیف قانونی ماست که این دو تیم دولتی را تا پایان امسال واگذار کنیم.
وزیر ورزش و جوانان افزود: این دو تیم می توانند الگویی برای خصوصی سازی دیگر تیم ها باید باشند.
گودرزی گفت: اگر این دو تیم به طور موفق واگذار شوند می توانند خودکفا شوند.
وی افزود: با وزیر اقتصاد و امور دارایی در این باره صحبت کردیم آنها خواستند که این دو تیم را به وزارت اقتصاد و امور دارایی واگذار کنیم و ما نیز این کار را کردیم.
گودرزی گفت: دیروز نامه ای دادند که وزرای اقتصاد و امور دارایی، ورزش و جوانان و وزیر دادگستری برای اجرای مقدمات این کار باید نشست داشته باشند تا شرایط واگذاری را تعیین کنیم.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: فرآیند واگذاری آغاز شده و غیرقابل برگشت است و این دو تیم دوباره در اختیار وزارت ورزش قرار نمی گیرد.
گودرزی افزود: امیدوارم تا پایان شهریور امسال دو تیم را بتوانیم وگذار کنیم.
وی گفت: این دو تیم طرفدار دارند و اسباب نشاط جامعه را فراهم می کنند و باید در شرایط مناسبی این دو تیم را واگذار کنیم.
گودرزی افزود: خصوصی سازی در کشور ما درباره تیم های ورزشی توفیقی نداشت و آن تیم هایی که خصوصی سازی شدند دچار بحران شدند.
وی تاکید کرد: امیدواریم این دو تیم در شرایط مطلوبی واگذار شوند و روی پای خود بایستند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: این دو تیم اکنون در اختیار وزارت اقتصاد و امور دارایی است که به سازمان خصوصی سازی با روش های اقتصادی خود واگذار می کنند.
گودرزی درباره پاداش برای ملی پوشان فوتبال هم گفت: قرار بود اگر تیم فوتبال ما به مرحله دوم صعود کند پاداش قابل توجهی برای آنان در نظر گرفته شود اکنون باید فدارسیون در این باره تصمیم بگیرد و ما هم کمک می کنیم.
وی گفت: پاداشی را که فیفا به فدراسیون فوتبال می دهد باید قطعا به فوتبالیست ها بپردازد.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: آنچه که اسباب خوشنودی مردم شده است را باید پاس بداریم و در این زمینه فدراسیون تصمیم می گیرد، اگر کمک بخواهند ما هم کمک می کنیم.
گودرزی افزود: از طرف دولت و مردم از والیبالیست ها و کادر هدایت و رهبری این تیم و هیئت مدیره و هیئت رئیسه فدارسیون والیبال تشکر می کنم.
گودرزی درباره وضعیت بودجه ورزش هم گفت: دولت عنایت ویژه و سرمایه گذاری قابل توجهی به موضوع سلامت کرده است.
وزیر ورزش و جوانان افزود: ورزش به عنوان پیش زمینه برای سلامت است و در اینکه ورزش تاثیر به سزایی در افزایش سلامت جامعه دارد شکی وجود ندارد.
گودرزی گفت: اعتباراتی برای ورزش وجود دارد اما قابل توجه و پاسخگوی نیازهای جامعه ورزشی ما نیست.
وی افزود: در زمینه اعتبارات عمرانی ورزشی با کاهش بیش از 40 درصدی رو به رو بودیم و حدود 3320 طرح ورزشی نیمه تمام است.
گودرزی ادامه داد: با این اعتبارات حدود 40 سال نباید کار دیگری انجام دهیم و همه اعتبارات را باید به سمت طرح ها برد تا این طرح ها به بهره برداری برسد .
گودرزی در پاسخ به این پرسش که آیا موضوع جوانان تحت الشعاع ورزش قرار گرفته است؟گفت: بله، جوانان در سایه ورزش قرار گرفته است نه به معنای کم کاری.
وی افزود: ورزش جذابیت های ویژه ای دارد که موضوع جوانان را در سایه می برد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: پیچیدگی های موضوع جوانان و هزینه بر بودن و جامع بودن آن موجب شود که به موضوع جوانان کمتر توجه شود.
گودرزی افزود: البته اقدامات گسترده ای انجام شده است اما کافی نیست زیرا مسائل جوانان بسیار گسترده و متنوع است.
وی گفت : برای هر یک از نیازهای جوانان مانند ازدواج،مسکن و اشتغال لازم است مقدماتی شود.
وزری ورزش و جوانان اضافه کرد: در حوزه ورزش چارچوب ها مشخص است اما موضوع جوانان متفاوت است.
گودرزی افزود: موضوع جوانان فرابخشی است و دولت وظیفه دارد بخش های مختلف را که مربوط به به موضوع جوانان است سازماندهی کند.
وی گفت: باید حدود 20 دستگاه فعالیت مشترک کنند تا بتوان مشکلات را برطرف کرد.
وزیر ورزش و جوانان افزود: در هفته جوان 110 فعالیت برای جوانان انجام شده است که راه اندازی سازمان های مردم نهاد از آن جمله است.
وی ادامه داد: با بخش های مختلف دولت رایزنی های شده است و قرار شد جلساتی تشکیل شود و در خصوص واگذاری زمین برای اسکان جوانان با وزیر راه و شهرسازی بحث شد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: در خصوص وام هم بحث شده است، وام های کم بهره و طویل المدت و قرض الحسنه تا بتوانیم مشکلات جوانان را تعدیل کنیم.
وی افزود: شورای راهبردی از صاحبنظران که در حوزه جوانان تجربه دارند تشکیل دادیم و این شورا قرار است تعیین تکلیف کند که آیا از نظر ساختاری جایگاهی که برای سازمان تعریف شده است مناسب است؟
گودرزی گفت: شورا ممکن است در بازمهندسی به این نتیجه برسد که میان ورزش و جوانان تفکیک شود و مجلس رای می دهد که این تفکیک اتفاق بیفتد یا خیر؟ وی افزود: تلاش می کنیم سطح معاونت جوانان را در سطح قائم مقامی وزارت ارتقاءدهیم تا اختیارات بیشتری داشته باشد.
گودرزی اضافه کرد: جایگاه فعلی به عنوان معاونت جوانان برای موضوع خطیر جوانان کوچک است .
189.86 مگابايت دانلود فایل تعداد دانلود: 14