0

گفتگوی ویژه خبری ؛تقويت قدرت دولت سوريه پس از انتخابات

 
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

گفتگوی ویژه خبری ؛تقويت قدرت دولت سوريه پس از انتخابات

گفتگوی ویژه خبری ؛تقويت قدرت دولت سوريه پس از انتخابات

بروجردي: تقويت قدرت دولت سوريه پس از انتخابات 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ‌دولت سوریه پس از انتخابات در موضع جدید و قوی تری قرار گرفت .


گفتگوی ویژه خبری ؛تقويت قدرت دولت سوريه پس از انتخابات

علاءالدین بروجردی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما افزود:‌ پس از انتخابات آرایش سیاسی جدیدی در سوریه شکل گرفت.

وی ادامه داد: ‌تا کنون بحث از نبود مشروعیت بشاراسد بود اما پس از انتخابات، این موضوع در حاشیه قرار گرفت و حتی تروریست های مسلح هم به مذاکره روی آوردند.

بروجردی افزود: از این پس گروه های مسلح در سوریه به جای تقابل به سمت تعامل می آیند و مواضع آمریکا و هم پیمانان آنان نیز پس از انتخابات تغییر کرد .

وی در پاسخ به این پرسش که چرا غربی ها با وجود شعار حمایت از دموکراسی از انتخابات سوریه حمایت نکردند گفت: غربی ها سیاست دوگانه دارند و تنها منافع آنها اهمیت دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد : غربی ها تا پیش از برگزاری انتخابات می گفتند حکومت بشاراسد مشروعیت ندارد و باید تغییر کند اما پس از جدی شدن برگزاری انتخابات گفتند ما آماده ایم با توجه به قانون اساسی سوریه، 2 سال دیگر بشاراسد بدون برگزاری انتخابات در قدرت بماند زیرا آنها از برگزاری انتخابات وحشت داشتند.

گفتگوی ویژه خبری ؛تقويت قدرت دولت سوريه پس از انتخابات

بروجردی تاکید کرد : انتخابات به حکومت سوریه مشروعیت دوباره بخشیده است.

وی افزود : آمریکا به عنوان ابرقدرت مدعی در صحنه سیاسی جهان، سه سال پیش گفت نظام سوریه باید تغییر کند و اکنون برایش سخت است که این گفته او با وجود استفاده اش از همه عوامل و ظرفیت هایش در منطقه عملی نشده باشد .

رئیس مرکز مطالعات راهبردی وزارت اطلاع رسانی سوریه نیز در ارتباط تصویری با این برنامه گفت:‌برخی از گروه ها تصور می کردند دولت و مردم سوریه شکست بخورند اما مردم سوریه می دانستند هدف از جنگ داخلی براندازی حکومت سوریه و مبارزه با ایدئولوژی آنهاست .

ملاذ مقداد افزود: کاخ سفید پشت تروریست های سوریه است و گذشته سیاهی در این زمینه و از جمله در کشتن عراقی ها و ‌دانشمندان هسته ای ایران دارد و هیچگاه دوست ملت سوریه نبوده و همیشه حامی صهیونیستها و خرابکاران بوده است.

وی ادامه داد : مردم سوریه این موضوع را فهمیدند لذا با مقابله با تروریست ها و شرکت در انتخابات سیلی محکمی به تروریست ها ، صهیونیست ها و آمریکایی ها زدند و با انتخاب بشار اسد نشان دادند ادبیات موجود در سوریه را قبول دارند .

گفتگوی ویژه خبری ؛تقويت قدرت دولت سوريه پس از انتخابات

رئیس مرکز مطالعات راهبردی وزارت اطلاع رسانی سوریه افزود : کاخ سفید و برخی کشورهای غربی حق ندارند مشروعیت را از کشوری سلب کنند و تعیین سرنوشت سوریه حق مردم این کشور است و مردم تشخیص می دهند چه کسی باید حکومت کند .

مقداد گفت: غربی ها حتی به اتباع سوریه در کشورهای خودشان اجازه شرکت در انتخابات و رای دادن را ندادند و این موضوع نشان می دهد که آنها تنها شعار دموکراسی می دهند .

وی تاکید کرد: آنها با ادبیات استعمار گونه و استبدادی صحبت و تصور می کنند تنها خودشان تشخیص می دهند کدام کشور مشروعیت دارد .

مقداد افزود: حقوق بشر و دموکراسی آنها دروغین است و آنها می خواهند مردم را به جان هم بیندازند و سرمایه های آنها را به یغما ببرند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی وزارت اطلاع رسانی سوریه گفت :‌ شکست آمریکا در عراق و افغانستان موجب افول قدرت این کشور شد و قطب های جدید قدرت مانند روسیه ، چین و ایران شکل گرفت.

وی با اشاره به اینکه کاخ سفید کارگردان گروه های تروریستی و بحران سوریه است افزود: آ‌مریکایی ها و هم پیمانان غربی آنها همه ابزارها را به کار می گیرند تا به هدف خود یعنی حفظ برتری رژیم افراطی صهیونیستی در منطقه برسند .

مقداد اضافه کرد : ایران و هم پیمانان ما این موضوع را به خوبی فهمیده اند و به همین علت در کنار ما و دیگر آزادی خواهان جهان ایستاده اند .

گفتگوی ویژه خبری ؛تقويت قدرت دولت سوريه پس از انتخابات

 

186.15 مگابايت دانلود فایل تعداد دانلود: 20
 

 

جمعه 24 مرداد 1393  4:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها