برنامههای سازمان ملی استاندارد به منظور عملیاتی شدن "اقتصاد مقاومتی" با حضور نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد کشور در برنامه نگاه دو بررسی میشود.
به گزارش پایگاه اراده ملی ، رئیس سازمان ملی استاندارد در این برنامه در خصوص موازی کاری های که در زمان اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در کشور بوجود می آید گفت: در سیاستهای ابلاغی شاید بطور مستقیم اشاره ای به این نکته نشده است اما در تاکیدات رهبر معظم انقلاب ایشان بخوبی به بجث موازی کاری اشاره کردند از زمانی که من مسئولیت را در سازمان ملی استاندارد بر عهده گرفتم شروع به از بین بردن این موازی کاری ها برای سرعت بخشیدن در کار کردیم.
پیروزبخت درباره اینکه آیا دولتی بودن سازمان ملی استاندارد نقطعه ضعفی برای این سازمان بشمار می رود گفت: امروز بر اساس مصوباتی که وجود دارد و تاکیدی که از سال 90 شده است سازمان استاندارد سازمانی است مستقل اما زیر نظر رئیس جمهور باید در حوزه های مختلفی مانند صنعت، خدمات، کشاورزی اداره شود .
وی در پاسخ به سئوال مجری برنامه در خصوص اینکه سازمان ملی استاندارد چقدر توان و قدرت مقابله با خودروی غیر استاندارد را دارد گفت: بحث قدرت نیست بلکه بحث مقررات است ، نکته مهمی که من به آن تاکید می کنم این است که بین کیفیت و استاندارد تفاوت وجود دارد ، استاندارد یک ویژگی قابل قبول است و نباید محصولی زیر استاندارد باشد ولی کیفیت بسیار فراتر از استاندارد است ما باید بتوانیم در کشور خودمان مفهوم کیفیت را نهادینه کنیم .
رئیس سازمان ملی استاندارد درباره اولویت های این سازمان در سال جاری گفت: یکی از برنامه های سازمان ملی استاندارد در سال 93 و اولین هدف ما در سال جاری بازنگری استانداردهای محصولاتی است که مردم از آنها ناراضی هستند مثل خودروها در کشور ، ما استانداردهای که امروز برای خودرو در کشور داریم از اروپا گرفته شده است دومین کاری که در سازمان انجام شده این است که ما خودمان را جای مصرف کننده قرار می دهیم وقتی از دریچه چشم یک مصرف کننده به خودرو بنگریم تازه متوجه خواهیم شد که استانداردهای ما چه چیزهایی کم دارد.
پیروزبخت خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از حوادثی مانند شهربازی پارک ارم ، ما بازرسانی را در بیشتر پارکهای تهران که دارای شهربازی هستند مستقر کرده ایم و نظارت کافی بر تجهیزات این پارکها تا مرحله تولید و مصرف وجود دارد.
165.68 مگابايت دانلود فایل تعداد دانلود: 20