دانلود انیمیشن "من نفرت انگیز 2"
من نفرتانگیز ۲ (به انگلیسی: Despicable Me 2) یک انیمیشن آمریکایی، محصول سال ۲۰۱۳ است. ژانر این انیمیشن فیلم کمدی بوده و این فیلم دنبالهای است بر فیلم ساخته سال ۲۰۱۰، من نفرتانگیز. کارگردان هر دو قسمت بر عهده «پیر کافین» و «کریس روناد» بوده و نویسندگی این دو را «سینکو پول» و «کن دوریو» انجام داده اند. ایلومنیشن انترتینمنت مسئولیت تهیه و یونیورسال استودیوز توزیع کننده من نفرت انگیز ۲ است. من نفرت انگیز، اولین فیلم چند قسمتی است که کمپانی ایلومنیشن انترتیمنت تهیه کنندگی آن را بر عهده گرفت.
استیو کارل، راسل بند و میرندا کازگرو از جمله گویندگان شخصیت های این مجموعه هستند. در ۵ جون ۲۰۱۳ این فیلم در استرالیا به نمایش درآمد و نمایش آن در آمریکا در تاریخ ۳ ژوئیه ۲۰۱۳ شروع شد.
من نفرت انگیز ۲ موفق به جلب نظر بسیاری از مخاطبان خود شده. نظر عمده تحلیلگران نیز در مورد قسمت دوم این فیلم بسیار مثبت بود و بر این اساس، من نفرت انگیز ۲ موفق شد با بودجه ساخت ۷۶ میلیون دلاری، یکی از موفق ترین فیلم ها از نظر فروش نیز شود و فروشی بالغ بر ۹۱۴ میلیون دلار را تجربه کرد.
این انیمیشن با نام "من شگفت انگیز 2" روز یکشنبه 3 فروردین 1393 از شبکه 5 سیما پخش شد.
دانلود با لینک مستقیم بخش اول
263.54 مگابايت دانلود فایل تعداد دانلود: 3251
دانلود با لینک مستقیم بخش دوم
252.92 مگابايت دانلود فایل تعداد دانلود: 2825