0

پاته (پوره ) ماهی دودی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پاته (پوره ) ماهی دودی

درست کردن این غذا حداکثر 30 دقیقه زمان می‌برد اگر از قبل ماهی را آماده کرده باشید.

مواد لازم: 

ماهی دودی

400 گرم

پنیر خامه‌ای

200 گرم

نان تست برای سرو

6 عدد

لیموترش

3 عدد

ساقه کرفس با برگ

2 عدد

شاهی 

2 دسته کوچک

برگ جعفری تازه

1 دسته کوچک

روغن زیتون بکر

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. ساقه کرفس را ریز خرد کنید و برگ‌ها را کنار بگذارید تا برای سرو استفاده کنید.
  2. پوست ماهی دودی  را بکنید و دور بیاندازید. ماهی را در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس پنیر خامه‌ای را بیفزایید و پوست لیموترش رنده‌شده، آب یکی از لیموها را به همراه مقداری برگ جعفری را نیز اضافه کنید.
  3. این مخلوط را به مدت 20 ثانیه با غذاساز پوره کنید تا تبدیل به یک پاته نرم شوند. در صورت دلخواه می‌توانید کمی فلفل به آن اضافه کنید تا به طعم دلخواه‌تان دست پیدا کنید.
  4. حالا شاهی‌ها، برگ‌های باقی‌مانده جعفری و برگ‌های کرفس را با هم داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ساقه‌های خرد شده کرفس را نیز اضافه کنید.
  5. روی مخلوط سبزیجات آب 1 عدد لیمو، مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید تا به سالادتان طعم و عطری دلپذیر بدهید.
  6. یک تابه را حرارت دهید، تکه‌های نان را روی آن قرار دهید و سپس جسم سنگینی مانند یک تابه دیگر را روی نان‌ها قرار دهید تا بین دو تابه پرس شوند. اجازه دهید نان‌ها به مدت 1 دقیقه تست شوند.
  7. حالا پاته خود را به همراه نان تست، برش‌هایی از لیمو، سالاد سبزیجات و یک لیوان نوشیدنی سرو کرده و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
چهارشنبه 22 مرداد 1393  12:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها