مواد لازم
• یک کیلوگرم تره
• چند حبه سیر رنده شده
• ۵ تا ۶ عدد تخم مرغ
• یک استکان گردوی خرد شده
• ۶ عدد گردوی درسته
• ۵۰ گرم زرشک
• روغن
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. ابتدا تره را چند بار بشویید و بعد از اینکه آب آن کاملا خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید. سیر که بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمک و فلفل را کاملا با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
2. روغن را درون تابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید سپس در آن را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مواد کوکو را روی آن بریزید. سپس گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید. بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد.