آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
برای 5 نفر
تخم مرغ 7عدد |
شکر 2لیوان |
کره 1لیوان |
ماست 1لیوان |
آرد 3لیوان سر خالی |
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری |
وانیل شکری 1قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
ابتدا ماست را کمی بزنید و بعد 1لیوان کره آب شده و شکر را به آن افزوده و با مخلوط کن به خوبی یکنواخت کنید.
آرد و وانیل و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنیدد و آن را کم کم با الک روی مواد بریزید و مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و چند دقیقه با همزن بزنید تا زرده و سفیده خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ های زده شده را به مواد دیگر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
کف قالب های کاپ کیک را چرب کنید یا کاغذ کاپ کیک (کیک یزدی)قرار دهید سپس مایه کیک را درون قالب ها بریزید و داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30تا45 دقیقه بپزید.
پس از آماده شدن کیک اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کرده و سرو نمائید.
نکات:
1)در صورت تمایل مقداری پودر کاکائو به آرد اضافه کنید.
2)میتوانید از ماست وانیلی برای تهیه این کاپ کیک استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
3)در صورت تمایل مقداری پودر قهوه هم به مواد کیک اضافه کنید.
4)میتوانید این مواد را در قالب بزرگ و به صورت کیک هم تهیه کنید.