0

آش آلو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آش آلو

طرز تهیه آش آلو , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,آلو با غذا,آش سریع,آش آلو,الو,آش خوشمزه,آش , طرز تهیه آش ,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,غذای ایرانی

 

طرز تهیه آش آلو
 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

 

مواد اولیه :
 
برای 3 نفر
 
سبزی                            نیم كیلو (آشی)
آلو                                   یك كیلو (تازه)
لپه                                         100 گرم
برنج                                        200 گرم
نعنا           1 قاشق سوپ خوری (خشك)
زردچوبه                            به میزان لازم
نمك                                 به میزان لازم
فلفل سیاه                        به میزان لازم


آش آلو آش خوشمزه ای است و برای طرفداران غذاهای شیرین پیشنهاد بسیار مناسبی است .این آش به خصوص در فصل سرما پیشنهاد بسیار مناسبی برای نهار است.

طرز تهیه:

ابتدا ظرف منسبی انتخاب كنید و در آن 6 پیمانه آب بریزید و اجازه دهید اب به جوش بیاید و پس از آن حرارت را كمی ملایم كنید و برنج و لپه را به آن اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی جوش بخورند.سبزی را خرد كنید و به غذا اضافه كنید .در ظرفی جداگانه مقداری روغن داغ كنید و پیازها را خرد كرده و در آن سرخ كنید و آلو ها را به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید و مواد را به قابلمه اضافه كنید.وقتی آش قوام گرفت در ظرفی جداگانه كمی روغن داغ كنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كرده و تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و آنها را به آش اضافه كنید.پس از آماده شدن آش كمی نهنا داغ درست كنید و برای تزیین روی آش بریزید.

نكات:

1) برخی از مناطق در ایران به این آش سركه میزنند در این صورت حتما آش را تست كنید و اگر طعم آن زیادی تند است كمی شكر به آش بزنید تا طعم آن ملس شود.

2) اگر دوست دارید میتوانید به این آش سایر حبوبات را هم اضافه كنید.

3) اگر لپه شما دیرپز است حتما آن را در ظرفی جداگانه بپزید .

4) در صورت نداشتن وقت میتوانید لپه را در زودپز پخته و برنج را بپزید و بعد آنها را با هم مخلوز كنید تا آش شما سریعتر آماده شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 16 مرداد 1393  9:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها