طرز تهیه انواع دسر (بورانی اسفناج)
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
ماست یك لیوان |
اسفناج 1كیلو |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
سیر 3 حبه |
روغن 2قاشق سوپحوری |
بورانی غذایی سادهو بسیار خوشمزه است.این غذا اصالتا متعلق به نواحی شمالی كشور است اما كمتر كسی را میتوان یافت كه آن را امتحان نكرده باشد.این غذای لذیذ هم میتواند به صورت پیش غذا مصرف شود و هم به صورت غذای اصلی.
طرز تهیه:
ابتدا اسفناج را شسته و سپس خرد میكنیم و با آب و نمك ان را آبپز كرده و در صافی می ریزیم تا آب اضافی اسفناج گرفته شود .سپس در کمی روغن سرخ می کنیم. اسفناج پخته و سرخ شده را کمی ساطوری می کنیم. ماست را با نمک و فلفل هم می زنیم تا یکنواخت شود و سپس سیر را كوبیده و به آن اضافه میكنیم و در انتها اسفناج را به آن می افزاییم و خوب میزنیم تا یكنواخت شود حالا غذا را داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب خنك شود و آن را برای سرو آماده میكنیم.
نكات:
1)می توان اسفناج را با یك حبه سیر پخت و بدون تفت دادن به ماست اضافه كرد.
2)برخی از مناطق بورانی را به شكل خام تهیه میكنند به این صورت كه به جای اسفناج پخته در دستور قبلی، اسفناج خام را ساطوری کرده و بکار می برند. اضافه کردن کمی مغز گردوی کوبیده مزه ی این بورانی را بهتر خواهد کرد. در تهیه این بورانی می توان از ماست تازه معمولی استفاده کرد.
3)بهتر است در تهیه بورانی از ماست خامه ای استفاده كنید.
4)اگر این بورانی را برای سرو همراه غذا تهیه میكنید آن را داخل مخلوط كن ریخته و به عنوان همراه غذا استفاده كنید(جایگزین ماست).