وقتی شما یه CD یا DVD رو روی ویندوز اجرا میکنید پنجره AutoPlay برای شما باز میشود که گزینههایی رو برای انتخاب اینکه چه کاری با آن میخواهید انجام دهید نمایش میدهد. این پنجره برای اتصال گوشی، تبلت، دوربین و خلاصه هر چه که با کابل USB وصل کنید هم نمایش میدهد و اگه درست خاطرم باشه از ویندوز ویستا به بعد همچین ویژگی به ویندوزها اضافه شد.
با این حال شما میتونید یه آیتم رو به صورت پیشفرض روی آنها تعیین کنید که پنجره AutoPlay با هر بار اجرا نمایش ندهد و دیگه نخواهید همیشه یه آیتم تکراری رو انتخاب کنید.
برای مثال زمانی که کار من با یه سی دی خام همیشه رایت دیسک صوتی است چرا نباید این موضوع رو پیشرفرض این شرایط قرار ندم.
پس کنترل پنل رو باز کنید و به بخش Hardware and Sound برید و روی AutoPlay کلیک کنید. فکر کنم در ویندوز ویستا هم تو این مسیر باشد ولی اگه در کل پیداش نکرید در کادر جستجوی کنترل پنل کلمه autoplay رو بنویسید تا سریع پیدا کنید.
در کل باید پنجرهای شبیه شکل زیر داشته باشید؛ اگر دوست دارید پنجره AutoPlay برای همیشه اجرا نشود میتونید تیک گزینه بالایی یعنی Use AutoPlay for all media and devices رو بردارید. در غیر این صورت در ادامه با ما باشید.
در اینجا میبینید که روبروی هر آیتمی کارهایی رو که امکان انجامش روی آنها دارید هست. اگه بخوام به مثال قبل اشاره کنم روبروی Blank CD گزینه Burn an audio CD رو انتخاب میکنم. با انتخاب این گزینه به پنجره AutoPlay دستور میدم که موقع سی دی خام اجرا نشود و مستقیم نرم افزار مدیاپیلیر رو برای رایت برای من اجرا کن.
«برای ادامه مطلب اینجا کلیک کنید»