0

هواوی سومین تولیدکننده بزرگ موبایل در دنیا

tabalvor
tabalvor
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 58

هواوی سومین تولیدکننده بزرگ موبایل در دنیا

همانطور که احتمالاً شما هم احساس کرده اید، در چند ماه اخیر گوشی های هواوی در دستان افراد بسیاری دیده می شوند. و این وضعیت فقط در ایران نیست بلکه در کشورهای دیگر نیز این شرکت توانسته خود را در موقعیت بسیار خوبی قرار دهد و طبق آمارها جایگاه سوم فروش گوشی های هوشمند دنیا را در اختیار بگیرد. جایگاه اول و دوم را احتمالا به خوبی می‌توانید حدس بزنید؛ سامسونگ در این لیست صدرنشین بوده و اپل نیز در مکان دوم قرار دارد.

سامسونگ حدود ۳۰ درصد از بازار فروش گوشی‌های هوشمند را تحت سیطره‌ی خود داشته و اپل نیز بر 2۶ درصد آن حکمرانی می‌کند. براساس یک آمار سهم بازار که سال پیش هم ارائه شده بود، هوآوی با برخورداری از 18 درصد بازار جهانی گوشی‌های هوشمند جایگاه سوم فروش این دستگاه‌ها را در اختیار دارد و ال‌جی و لنوو نیز تا جایگاه پنجم به دنبال آن‌ها حرکت می‌کنند.

البته ممکن است 18 درصد سهم چندان زیادی به نظر نرسد اما برخی کمپانی‌های سازنده‌ی مشهورتر نظیر اچ‌تی‌سی، نوکیا و سونی حتی جایی در میان پنج فروشنده‌ی برتر ندارند. البته اگرچه این شرکت‌ها بازار را به قبضه‌ی خود در نیاورده‌اند، اما دست بر روی دست نیز نگذاشته و تنها به تماشای وضعیت اکتفا نمی‌کنند. در هر صورت بخش موبایل هوآوی در حال پر رنگ‌ کردن نقش خود و ارائه‌ی ارقام خیره‌کننده‌ای بوده که برای نمونه می‌توان به افزایش ۱۹ درصدی درآمد این بخش در نیمه‌ی ابتدایی سال میلادی بواسطه ی فروش بسیار خوب گوشی P6 اشاره کرد. سال پیش کسب و کار تجهیزات الکترونیک مصرفی هوآوی ۷۰ درصد از درآمد این شرکت را از فروش‌های مربوط به ارتباطات راه دور تامین نمود.همچنین بر مبنای یادداشتی که بدست وال‌استریت ژورنال رسیده، هوآوی توانسته ۳۰ درصد فروش خود را در گوشی‌های هوشمند و تجهیزات الکترونیک مصرفی در نیمه‌ی ابتدایی سال میلادی از طریق فروش گوشی G610 با افزایش روبرو کند. این در حالی است که سامسونگ بعنوان یکه تاز بازار، در مدت زمان مشابه، انتظار کاهش سطح درآمد در سه‌ماهه‌ی دوم سال مالی را می‌کشیده است.

با در نظر گرفتن صحبت‌های بسیاری در خصوص به اشباع رسیدن بازار گوشی‌های هوشمند در جریان است، گفته می‌شود که هوآوی بیشتر رشد خود را مدیون بازارهای در حال توسعه بوده است. بر اساس یادداشتی که توسط ریچارد یو، مدیر گروه کسب و کار کالاهای مصرفی هوآوی منتشر شده، بیشترین رشد و افزایش فروش این کمپانی مربوط به گوشی های میان رده ای چون G730 در نواحی نظیر قسمت شمالی آمریکای لاتین، نظیر مکزیک، کلمبیا، ونزوئلا و اکوادور بوده و منطقه‌ی خاورمیانه، آفریقا و آسیای جنوبی نیز به دنبال آن شاهد رشد بوده‌اند.

ریچارد یو در این یادداشت که عنوان "عقب نیفتید" را بر خود دارد، چنین اظهار می‌کند که گروه او هم‌اکنون طی شش ماه به نیمی از اهداف درآمدی خود در سال 2014 دست یافته و کاملا بر روی برنامه‌ریزی انجام شده حرکت می‌کند. برخلاف نظر بسیاری از تحلیل گران، به نظر می‌رسد برنامه‌ی هوآوی برای تمرکز بر روی گوشی‌های میان رده و بالا رده نظیر گوشی P7 به خوبی در حال جواب دادن است. اگرچه هنوز خبری از انتشار آمار رسمی فروش دستگاه‌های این کمپانی چینی نیست، اما گفته می‌شود ارقام و آمار آن‌ها به اندازه‌ای مناسب بوده است که بتوانند جایگاه سومین تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند دنیا را در چنگ خود نگاه دارند.

به نظر می‌رسد شرکت‌های چینی پس از خیزش کره‌ای‌ها، تلاش دارند نقش جدی‌تری در بازار تجهیزات دیجیتال بازی کنند. نقش و جایگاه هوآوی در حالیست که کمپانی هموطن آن یعنی شیائومی اخیرا با آمارهای خیره‌کننده‌ی خود در بازار چین بصورت مرتب در حال رکورد شکنی بوده و تلاش دارد با تقویت جایگاه خود، اسباب گسترش هرچه بیشتر کسب و کارش را فراهم سازد. این شرکت‌ها به خوبی دریافتند که بازار ملی آن‌ها اولین نقطه اتکا خواهد بود و به همین سبب، ابتدا تلاش کردند بازار خانگی خود را از سیطره‌ی کمپانی‌های آمریکایی و کره‌ای خارج سازند و تا حدود زیادی نیز در این راه موفق بوده‌اند.

نظر شما در این خصوص چیست؟ تصور می‌کنید سازندگان چینی می‌توانند خود را به آن سطح از کیفیت برسانند که سایر نقاط دنیا را نیز با محصولات خود قبضه کنند؟

آیت الله بهجت:
آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم، نه به هر قیمتی زندگی کنیم
پنج شنبه 9 مرداد 1393  2:41 PM
تشکرات از این پست
borkhar alifanoodi jj_golpa mehdi0014 rasekhoon_weblog hessamnice ravabet_rasekhoon
jj_golpa
jj_golpa
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 27
پنج شنبه 9 مرداد 1393  8:09 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi hessamnice ravabet_rasekhoon
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:هواوی سومین تولیدکننده بزرگ موبایل در دنیا

سلام

G610 رو استفاده می کنیم خونه واقعا کارایی بالایی داره

پنج شنبه 9 مرداد 1393  9:23 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi hessamnice
860919832
860919832
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 619

قیمت که پایین باشه میشه این...برو پیه کیفیت جنس...

heartبنام خدای دانه های انارheart

جمعه 10 مرداد 1393  10:45 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi hessamnice
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

هوآوی آینده ی بسیار درخشانی داره. وقتی یه شرکتی بیاد و به سود کم قانع بشه و در کیفیت تولیداتش هم کوتاهی نکنه نتیجش این می شه. از شرکت های معروف هم معروف تر می شه.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
جمعه 10 مرداد 1393  9:13 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hessamnice omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
hamid24
hamid24
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

منم گوشی از این کارخونه داشتم واقعا با کیفیت بود و راضی بودم

شنبه 11 مرداد 1393  12:21 AM
تشکرات از این پست
hessamnice alifanoodi
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

خوشم اومد که روی اپل رو کم کرد. باریکترین گوشی دنیا هواوی p7

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

شنبه 11 مرداد 1393  3:46 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi hamid24 ravabet_rasekhoon
hamid24
hamid24
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

بجز باریکترین گوشی دنیا یکی از با کیفیت ترین گوشی های دنیا هم داره

یک شنبه 12 مرداد 1393  10:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon alifanoodi
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

سلام

منم گوشی هوایی دارم Y511 ازش خیلی راضی ام

منم فکر کنم تا چند سال آینده رو دست سامسونگ هم بیاره

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

دوشنبه 13 مرداد 1393  9:47 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon alifanoodi
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

سلام

قطعاً هوآوی با کیفیت بالای طراحی و ساخت محصولاتش همگام با قیمت مناسب  و منصفانه و تنوع زیاد محصولات، بزودی به یکی از برندهای موفق و مطرح در دنیای تلفن همراه تبدیل خواهد شد.

من مدل g700 از این گوشی را دارم، واقعا راضی هستم، ترکیبی از سخت افزارقدرتمند، طراحی زیبا و خلاقانه و سیستم عامل اندرود و رابط کاربری huawei ، سریع، زیبا و مطمئن.

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

یک شنبه 19 مرداد 1393  9:10 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

هوآوِی بزرگ‌ترین شرکت ارائه کننده سرویس‌های ارتباطی

Huawei.svg
شرکت فناوری هوآوِی (به انگلیسی: Huawei) شرکت چند ملیتی در زمینه شبکه‌های کامپیوتری و ارتباطات است. دفتر اصلی این شرکت در شهر شن‌زن چین قرار دارد. هوآوِی بزرگ‌ترین شرکت ارائه کننده سرویس‌های ارتباطی پس از پیشی گرفتن از اریکسون در سال ۲۰۱۲ در جهان است. هوآوِی بیش از ۱۴۰٫۰۰۰ کارمند در سراسر دنیا دارد که حدود ۴۶٪ درصد در بخش تحقیق و توسعه فعالیت می‌کنند.این شرکت حدود ۲۰ موسسه تحقیق و توسعه در کشورهای چین، ایالات متحده، آلمان، سوئد، هند، روسیه و ترکیه دارد و در سال ۲۰۱۱ در حدود ۳٫۷۴ میلیارد دلار در تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کرد.
Huawei 1.JPG

در سال ۲۰۱۰ هیوا وِی سود ۳٫۷ میلیارد دلار را ثبت کرد. محصولات و خدماتش در ۱۴۰ کشور به کار گرفته شده و در حال حاضر ۴۵ شرکت از ۵۰ شرکت اپراتور مخابراتی بزرگ جهان از تجهیزات هوآوِی استفاده می‌کنند.

در اکتبر ۲۰۱۱، وال‌استریت ژورنال در مقاله‌ای این شرکت را ارائه دهنده خدمات سانسور به دولت ایران معرفی کرده است.

گسترش بین‌المللی
در سال ۱۹۹۷، هواوی اولین قرارداد بین الملی خود را در زمینه ارائه محصولات شبکه خط ثابت با کمپانی هنگ کنگی Hutchison Whampoa امضا کرد. بعد از آن در همان سال محصولات وایرلس مبتنی بر GSM را راه‌اندازی کرد و در نهایت برای ارائه CDMA و UMTS گسترش یافت. در سال ۱۹۹۹، این شرکت مرکز تحقیق و توسعه (R&D) را در بنگلور هند به منظور توسعه طیف گسترده‌ای از نرم‌افزارهای مخابراتی تاسیس کرد. از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۳ با IBM در راستای مشاوره مدیریتی و تحول قابل توجه مدیریتی و ساختار توسعه محصول قرارداد بست. در سال ۲۰۰۰ هواوی سرعت گسترش خود به بازارهای جهانی افزایش داد که بیش از ۱۰۰ میلیون دلار را بدست آورد و یک مرکز R&D را در استکهلم سوئد تاسیس کرد. در سال ۲۰۰۱ هواوی چهار مرکز R&D در ایالات متحده تأسیس کرد، در سال ۲۰۰۴ هواوی به گسترش بین‌المللی خود با قراداد ساخت شبکه نسل سوم اپراتور موبایل Telfort هلند ادامه داد. این قرارداد بیش از ۲۵ میلیون دلار ارزش داشت که اولین قرارداد با یک کمپانی اروپایی بود. در سال ۲۰۰۵، برای اولین بار سفارش‌های قرارداد بین‌المللی از فروش داخلی پیشی گرفت. هواوی یک توافق نامه چارچوب بین‌المللی را با ودافون امضا کرد. در ماه می ۲۰۰۸ هواوی و اپتوس مرکز نوآوری تلفن همراه را در سیدنی استرالیا گسترش دادند. در سال ۲۰۰۸، این شرکت اولین استقرار خود در فناوری UMTS/ HSPA را در مقیاس بزرگ جهانی در امریکای شمالی برای ارائه نسل بعدی شبکه‌های وایرلس TELUS جدید و در بل کانادا با دسترسی سرعت بالای تلفن همراه ایجاد کرد. سال ۲۰۰۳ حجم قراردادهای این شرکت به رقم قابل‌تامل ۸/۳ میلیارد دلار رسیده بود که نسبت به سال پیش از آن ۴۲ درصد رشد داشته و بالغ بر یک میلیارد دلار از این رقم، یعنی حدود ۲۷ درصد از این قراردادها مربوط به کشورهای خارجی بوده است. نکته جالب این‌که اگر میزان قراردادهای خارجی هواوی را در همین سال با سال پیش از آن مقایسه کنیم، معلوم می‌شود که درآمدهای برون‌مرزی هواوی حدود ۹۰ درصد رشد داشته است و این به معنی آن است که هواوی در سال ۲۰۰۳ به عنوان یک چهره خوش‌نام در سطح بین‌المللی ظاهر شده است. پیش‌بینی مدیران هواوی این است که فروش برون‌مرزی این شرکت در سال میلادی جاری، همین میزان از رشد را از آن خود کرده و نزدیک به ۲ میلیارد دلار خواهد رسید. تکرار جهش تقریباً صددرصدی فروش خارجی هواوی پیام معنی‌داری برای کارشناسان اقتصادی دارد و آن این‌که هواوی قصد تسخیر سریع بازارهای منطقه را دارد. حضور ۸ دفتر مرکزی بین‌المللی و ۵۰ دفتر نمایندگی هواوی در کشورهای مختلف جهان موید این فرضیه است. یک نکته جالب دیگر در کسب وکار هواوی، نحوه مهره‌چینی مراکز R&D این شرکت در سراسر دنیاست که خبر از استراتژی بلندمدت این شرکت برای رویارویی با غول‌های صنعت فناوری اطلاعات در کشورهای صنعتی می‌دهد.

محصولات تولیدی برای مصرف کنندگان
شرکت هواوی محصولات مصرفی متنوعی برای استفاده ی مصرف کنندگان نهایی (عموم مردم) شامل انواع مختلفی از مودم usb، مودم بی سیم، ماژول ها، set-top box، ترمینال های بی سیم، گوشی های تلفن همراه و محصولات ویدیویی را به بازار عرضه کرده است. آخرین محصولات این شرکت در حوزه تلفن همراه شامل G610, Y300, G525 ,G700 ,p6 و p7 وG730 هستند.
هواوی در سال ۲۰۱۰، ۱۲۰ میلیون دیوایس را به سراسر دنیا عرضه کرده است. از ۳۰ میلیون تلفن همراه که ۳٫۳ میلیون آن اسمارت فون بودند به بازارهای ژاپن، ایالات متحده و اروپا عرضه شدند.

هواوی در ایران
از اوایل به وجود آمدن هواوی شرکت مخابرات ایران با این شرکت چینی همکاری‌های زیادی داشته و اکثر آنتن‌های BTS تلفن همراه در ایران از این شرکت خریداری شده است. شرکت مبین نت ارائه دهنده اینترنت وایمکس مودم‌های خود را از این شرکت خریداری نموده و ارائه نموده است.

هوآوی با مشارکت شرکت مایکروتل از ابتدای سال 2012 اقدام به عرضه تلفن های هوشمند خود به بازار ایران نموده و با توجه به سطح کیفی تلفن های عرضه شده توانست با اقبال مصرف کنندگان در ایران همراه باشد. البته داشتن پشتیبانی رسمی و خدمات سراسری در ایران توسط نماینده رسمی این شرکت (( مایکروتل)) می تواند از مهمترین دلائل عرضه مناسب این برند باشد.

دوباره....

یک شنبه 19 مرداد 1393  10:18 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

من یه اشتباهی کردم و گوشی سونی گرفتم. مشکلی که برای من پیش اومد این بود که روزی که من گوشی رو سفارش دادم تنها دو یا سه روز بعدش مدل G610 و G700 به سایت خرید گوشی اضافه شد و اگه این کار زودتر انجام می شد من حتما از هوآوی می خریدم. همون طور که گوشی قبلی خودم هم هوآوی بود و کیفیت عالی داشت. هر چند اون موقع که من گوشی هوآوی رو خریدم، هنوز خیلیا نمی دونستن هوآوی چیه و به اندازه ی امروز معروف نبود.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
یک شنبه 19 مرداد 1393  10:24 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

اگر به آمار پست قبلی توجه کنید، از یک برنامه ریزی بلندمدت و هدفمند جهت تسخیر بازارهای جهانی توسط هوآوی آگاه خواهید شد.

قطعا اگر علم و دانش همراه با اراده و اعتماد به نفس با مدیریت کاربردی و دانش محور همراه شود و شایسته سالاری بر آن حاکم باشد، چنین نتیجه ای در بر خواهد داشت.

در زمانیکه برندهای دیگر مثل سامسونگ و سونی و htc ، محصولات خود را با قیمت گراف و ناعادلانه عرضه می کنند، کمپانی هوآوی محصولاتی را ارائه می کند که نه تنها از نظر کیفیت هیچ کم و کاستی از رقبا ندارد، بلکه قیمتی عادلانه و منطقی بر آن حکمفرماست، قطعا مصرف کنندگان کیفیت را می شناسند و خرید می کنند، و همین موضوع دلیل آن است که هوآوی، سومین تولید کننده بزرگ گوشی های همراه هوشمند(smart phone) دردنیا شده است.

دوباره....

یک شنبه 19 مرداد 1393  10:35 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای