0

سؤال در مورد گوشی هواوی G525

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سؤال در مورد گوشی هواوی G525

سلام دوستان؛

گوشی هواوی G525 دارم. چند تا مشکل داره که چند روزه درگیرشم!!! اگه کسی بلده، بیزحمت راهنماییم کنه.

1. بعد از شماره گیری و برقراری تماس، ویبره میزنه. چکار کنم قطع بشه؟

2. یک صفحه کلید(KeyBoard) عالی میخوام. توی این اینترنت هم، چیز بدرد بخوری پیدا نکردم!!!! میخوام حتماً صفحش جوری باشه که هر چند حرف توی یک دکمه باشه(خدا کنه منظورمو متوجه شده باشید!!!) و کلید اینتر هم داشته باشه. 

3. توی قسمت مخاطبین، اسامی طولانی بطور کامل نوشته نمیشن(شبیه مدلهای پایین نوکیا، شبیه 1100frown). وقتی هم که اِدیت میکنی، چند حرف آخر اون اسم باز هم حذف میشه.

4. بعد از اینکه به هر نفر اِس میدی، اسم اون نفرات توی قسمت بالای هر اِس میاد(جایی که میخوای شماره شخص مورد نظر رو وارد کنیم).{از این بهتر نتونستم توضیح بدم!!!!!!!!}

5. قبل از اینکه الگو یا رمز رو وارد کنیم، صفحه نمایش خیلی تاریکه. بعد از اینکه وارد شدیم، اون وقت صفحه پر نور میشه!!!

خیلی خیلی ممنون

یا علی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 3 مرداد 1393  7:40 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi fatemexry ria1365 tachberdee
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پاسخ به:سؤال در مورد گوشی هواوی G525

نقل قول omiddeymi1368

سلام دوستان؛

سلام بر شما دوست عزیز.

گوشی هواوی G525 دارم. چند تا مشکل داره که چند روزه درگیرشم!!! اگه کسی بلده، بیزحمت راهنماییم کنه.

از بخش تنظیمات و سپس تنظیمات تماس می توانید این مشکل رو حل کنید.

2. یک صفحه کلید(KeyBoard) عالی میخوام. توی این اینترنت هم، چیز بدرد بخوری پیدا نکردم!!!! میخوام حتماً صفحش جوری باشه که هر چند حرف توی یک دکمه باشه(خدا کنه منظورمو متوجه شده باشید!!!) و کلید اینتر هم داشته باشه. 

شما میتونید با اعمال تغییراتی این کارو انجام بدید. در بخش تنظیمات و سپس تنظیمات زبان و سپس تنظیمات صفحه کلید برید و حالت صفحه کلیدی رو که در نظر دارید انتخاب کنید.

3. توی قسمت مخاطبین، اسامی طولانی بطور کامل نوشته نمیشن(شبیه مدلهای پایین نوکیا، شبیه 1100frown). وقتی هم که اِدیت میکنی، چند حرف آخر اون اسم باز هم حذف میشه.

شما می تونید تا تعداد معینی حرف برای هر مخاطب، اسم انتخاب کنید. می تونید بخشای طولانی اسم رو مخفف کنید یا کلا حذف کنید.

4. بعد از اینکه به هر نفر اِس میدی، اسم اون نفرات توی قسمت بالای هر اِس میاد(جایی که میخوای شماره شخص مورد نظر رو وارد کنیم).{از این بهتر نتونستم توضیح بدم!!!!!!!!}

ببخشید منظورتونو دقیق متوجه نشدم ولی احتمالا برای مسنجر خود گوشی شما هست. می تونید از مسنجرای دیگه استفاده کنید.

5. قبل از اینکه الگو یا رمز رو وارد کنیم، صفحه نمایش خیلی تاریکه. بعد از اینکه وارد شدیم، اون وقت صفحه پر نور میشه!!!

می تونید با رفتن به بخش تنظیمات و سپس تنظیمات صفحه نمایش میزان روشنایی صفحه رو تغییر بدید.

خیلی خیلی ممنون

یا علی

امید وارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 11 مرداد 1393  2:26 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 tachberdee
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نحوه ی تغییر حروف در صفحه کلید:

1. رفتن به بخش تنظیمات و سپس بخش "زبان و ورودی"

2. انتخاب تنظیمات صفحه کلیدی که استفاده می کنید:

3. انتخاب بخش "شکل ظاهری صفحه کلید"

4. انتخاب "طرح بندی صفحه کلید"

5. انتخاب نوع صفحه کلید

حالت صفحه کلید در پایان:

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
یک شنبه 12 مرداد 1393  12:51 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 tachberdee
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول omiddeymi1368

سلام دوستان؛

خیلی خیلی ممنون

یا علی

سلام

امید جان بعد از راهنمایی علی آقا  کدومیک از این موارد باز مشکلش پابرجاست؟

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

پنج شنبه 4 دی 1393  12:50 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 tachberdee
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

سلام. الآن برای من، موارد 2 و 3 و 5 خیلی مهمّه. با بقیه موارد کنار اومدم و بهشون عادت کردم و زیاد هم مهم نیس. اما 2 و 3 و 5 اگه حل بشه خیلی خوبه.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 4 دی 1393  12:57 AM
تشکرات از این پست
tachberdee
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

در مورد صفحه کلید من رو تبلتم خودم Emoji Keyboard-Emoticon رو استفاده میکنم و ازش راضیم چون همه امکاتات کیبورد های مختلف اندروید(Google Keyboard, Swiftkey Keyboard, Swype Keyboard, GO keyboard) رو داره 

اگه اینو امتحان نکردی یبار امتحان کن قابلیت هاش زیاده

emoji-keyboard-6

برای دانلود میتونی تصویر زیر رو با گوشیتون اسکن کنین یا لینک زیر دانلود کنید

Emoji Keyboard - Emoticons(KK) QR Code

پنج شنبه 4 دی 1393  1:08 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 tachberdee
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

در مورد مخاطبین فکنم رو سیم کارت ذخیره میشن و تعداد کارکتر های قابل ذخیره رو سیم کارت کمه شما اول ببین رو سیم کارت ذخیره میشن یا نه ؟  ولیچون خودمم این مدل رو مدتی قبل داشتم مشکلی نداشتم شما موقع ذخیره کونتاکت هاتون یبار به این نکته توجه فرمایین ببین رو سیم یا گوشی ذخیره میشه چون رو گوشی محدودیتی در نام مخاطبین علی القاعده نباید باشه شما ذخیره رو گوشیرو انتخاب کنین

**در مورد پترن گوشی که میفرمایین موقع قفل بودن تاریکتره اگر تنظیمات روشناییتون رو دستی تنظیم کردید و کمه روشنایی صفحرو افزایش دهید یا رو اتوماتیک تنظیم فرمایین تا درست بشه ولی در بعضی مدل های قبلی هواوی این کلا اینطور بوده که بخاطر مصرف باطری قبل بازکردنش تاریکتر بوده و بعدش که پترنتونو زدید و قفلش باز شد روشنتر میشه صفحه

باز اگه امتحان کردید موارد بالا رو نتیجه نگرفتین لطف کنین بگین من تو فروم های خارجی یه گوگل کنم ببینم مشکلش چیه

پنج شنبه 4 دی 1393  1:18 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 tachberdee
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

واقعاً یه دنیا ازتون ممنونم داداش...

مورد 2 (کیبوردی که معرفی کردین) رو دارم دانلود میکنم. إن شاء الله که جواب بده. اگه باز احیاناً مشکلی بود، بهتون خبر میدم.

مورد 3 هم که همونجور که گفتین بخاطر اینکه مخاطبینو روی سیم کارت ذخیره کرده بودم، بطور کامل نشون نمیداد. الآن درستش کردم. خدا خیرتون بده.

مورد 5 هم با اینکه روشناییو روی 100% گذاشتم، اما قبل از باز کردن الگو تاریک تره و این هم جزو ذات این مدل گوشیه و به قول شما بخاطر مصرف شارژ باطریه. کاریش نمیشه کرد دیگه!smiley

از اینکه وقت گذاشتید، ازتون ممنونم. در پناه خدا، سالم و عاقبت بخیر باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 4 دی 1393  1:30 AM
تشکرات از این پست
ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

سلام آقا رسول. کیبورد فوق رو امتحان کردم. ولی باز هم ایراداتی داشت، مثلاً حروف "آ" و "ء" و "ئ" و "إ" و "أ" رو نداشت. دقیقاً من کیبوردی شبیه کیبورد زیر میخوام.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 4 دی 1393  3:49 PM
تشکرات از این پست
ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

این گوشی دو تا مشکل دیگه هم داره:

1- وقتی گوشی رو با کابل به لپ تاپ وصل میکنم، محتویات رَم، دیگه از طریق گوشی در دسترس نیست.

2- پیام خالی نمیشه ارسال کرد! حتماً باید مثلاً یه نقطه تایپ کنم بعد بفرستم. space هم جواب نمیده. ترفند خاصّی لازمه؟

تشکّر

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 4 دی 1393  4:28 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

این گوشی دو تا مشکل دیگه هم داره:

1- وقتی گوشی رو با کابل به لپ تاپ وصل میکنم، محتویات رَم، دیگه از طریق گوشی در دسترس نیست.

2- پیام خالی نمیشه ارسال کرد! حتماً باید مثلاً یه نقطه تایپ کنم بعد بفرستم. space هم جواب نمیده. ترفند خاصّی لازمه؟

تشکّر

سلام

در مورد سوال اول چون  وقتی  گوشی رو وصل میکنین با کابل رم  گوشی شما توسط لپ تاب استفاده میشه و قادر به استفاده همزمان نیستی و مشکلی از این بابت نیست همه سیستمها اینطورین

در مورد سوال شما از اندروید 4 به بالا اینطورین میتونین از برنامه های مثل  یا  sms sender  استفاده نمایین امکاناتش از برنامه خود گوشی خیلی زیاده 

یه راهم  هست شما یه spsce  بزن بعدش یه اینتر  ببین اوکی میشه ؟

پنج شنبه 4 دی 1393  11:55 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

کیبورد  بالا مختص بعضی از گوشیهای سونی اریکسون و بعضی مدلهای الجیه  مثلا من یموقعی الجی e405 داشتم عین کیبورد فوق بود

من میگردم براتون یک کیبورد پورت شده پیدا میکنم میزارم مثل همین بالایی  که مشکلی نداشته باشه.

پنج شنبه 4 دی 1393  11:59 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

سلام آقا رسول. کیبورد فوق رو امتحان کردم. ولی باز هم ایراداتی داشت، مثلاً حروف "آ" و "ء" و "ئ" و "إ" و "أ" رو نداشت. دقیقاً من کیبوردی شبیه کیبورد زیر میخوام.

کیبورد  بالا مختص بعضی از گوشیهای سونی اریکسون و بعضی مدلهای الجیه  مثلا من یموقعی الجی e405 داشتم عین کیبورد فوق بود

من میگردم براتون یک کیبورد پورت شده پیدا میکنم میزارم مثل همین بالایی  که مشکلی نداشته باشه.

جمعه 5 دی 1393  12:02 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها