0

قرار شب بیست و پنجم ماه مبارک رمضان

montazer2
montazer2
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 354
چهارشنبه 1 مرداد 1393  7:50 AM
تشکرات از این پست
smart_boy
smart_boy
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 853

پاسخ به:قرار شب بیست و پنجم ماه مبارک رمضان

امام على عليه السلام :

اَلسَّخاءُ يُكسِبُ المَحَبَّةَ و َيُزَيِّنُ الاخلاقَ؛

سخاوت، محبّت آور و زينت اخلاق است.

تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 378 ، ح 8523

منبع:آوینی

همه ما تو این دنیا وظیفه ای داریم...

ظهور نزدیک است...

چهارشنبه 1 مرداد 1393  11:10 AM
تشکرات از این پست
smart_boy
smart_boy
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 853

همه ما تو این دنیا وظیفه ای داریم...

ظهور نزدیک است...

چهارشنبه 1 مرداد 1393  11:12 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده بخشايشگر
حکمت: وَ قالَ عَلَيْهِ السَّلامُ: السَّخاءُ ما کانَ ابْتِداءً، ‏فَأَمّا ‏ما کانَ عَنْ مَسْأَلَةٍ فَحَياءٌ وَ ‏تَذَمُّمٌ‏.
ترجمه: و درود خدا بر او فرمود: سخاوت آن است که تو آغاز کني، زيرا آن چه با درخواست داده مي‏شود يا از روي شرم، و يا از بيم سخن ناپسند شنيدن است.
تفسیر: سخاوت از علامتهاي نيکوکاران است. اين عده خود بايد نيازمنديها را درک کنند و به آنها کمک نمايند تا پاداش سخاوت را دريابند بهمين جهت خداي مهربان پيروان اسلام را به سخاوت و ترک بخل دعوت کرده و از بخل مذمت نموده است.
چهارشنبه 1 مرداد 1393  1:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

کار خودتان را انجام دهید ، اما نه فقط در حد وظیفه بلکه اندکی بیشتر و از روی سخاوت . همین مقدار اندک به اندازه تمام کار ارزش دارد.  دین بریگز
و کدامین ثروت است که محفوظ بدارید تا ابد؟ آنچه امروز شما راست ، یک روز به دیگری سپرده شود. پس امروز به دست خویش عطا کنید ، باشد که شهد گوارای سخاوت ، نصیب شما گردد ، نه مرده ریگی وارثانتان.  جبران خلیل جبران

چهارشنبه 1 مرداد 1393  1:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

خداوند دوست دارد از او بخواهیم تا حاجت بگیریم ولی می فرماید اگر احساس کردید بنده ای از شما چیزی می خواهد منتظر نشوید تا بگوید قبل از آنکه به روی خود بیاوریم حاجتش را برآورده کنید نگذاریم با خواستن آن در نظر شما کوچک شود. ولی خودش می خواهد بنده اش به او اصرار و التماس کند تا حاجتش را بگیرد.

چهارشنبه 1 مرداد 1393  2:30 PM
تشکرات از این پست
masady
masady
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 396

سخاوت اینه قبل اینکه طرفت بیاد بهت بگه چیزی رو لازم داره تو بهش بدهی؟ پس این خیلی مهم است که به موقع چیزی را انفاق کنی در زمانی که کسی به آن احتیاج دارد و شرط خالص تر شدن و اجر بیشتر بردن ، اینکه قبل آنی که بگوید بدهی

arman6014

چهارشنبه 1 مرداد 1393  2:47 PM
تشکرات از این پست
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

سخاوت و بخشندگی امام علی علیه السلام
او بخشنده تر از ابرهای پرباران بهاری بود و در این میدان نیز هماوردی برای او نمی توان سراغ کرد.شعبی در این باره گفته است: علی (ع) بخشنده ترین مردمان بود. معاویه سرسخت ترین دشمن آن حضرت، نیز گفته بود: اگر علی انباری پر از زر و اتاقی انباشته از کاه می داشت، پیش از آنکه کاه را ببخشد، زر را می بخشید.بیت المال را می رفت، در آن نماز می گزارد و می گفت: ای زرد و ای سپید (طلا و نقره) !غیر از مرا بفریبید. با آنکه بر همه امپراطوری اسلامی، به جز شام، فرمانروایی داشت، از خود میراثی بر جای نگذاشت.و جز او، کس دیگری به مضمون آیه نجوا عمل نکرد.از دسترنج خود هزار بنده را آزاد کرد و هرگز به نیازمندی پاسخ رد نگفت.

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

چهارشنبه 1 مرداد 1393  3:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

در مورد ايثار على عليه السلام بطورخلاصه چنين نوشته‏اند كه حسنين عليهما السلام مريض شدند پدر و مادر آنها و حتى خود حسنين نذر كردند كه پس از بهبودى سه روز بشكرانه آن روزه بگيرند فضه خادمه منزل نيز از آنها پيروى نمود. چون خداوند لباس عافيت بآنها پوشانيد بنذر خود وفا كرده و مشغول روزه گرفتن شدند،على عليه السلام سه صاع جو از شمعون يهودى كه همسايه‏شان بود قرض كرد و بمنزل آورد حضرت زهرا عليها السلام روز اول يكصاع از آنرا آرد نموده و (بتعداد افراد خانواده) پنج گرده نان پخت،شب اول موقع افطار سائلى پشت در صدا زد اى خانواده پيغمبر من مسكين و گرسنه‏ام از آنچه ميخوريد مرا اطعام كنيد كه خدا شما را از طعامهاى بهشتى بخوراند،خاندان پيغمبر هر پنج قرص را بمسكين داده و خود با آب افطار كردند. روز دوم فاطمه عليها السلام ثلث ديگر جو را آرد كرد و پنج گرده نان پخت شامگاه موقع افطار يتيمى پشت در خانه حرفهاى مسكين شب پيشين را تكرار كرد باز هر پنج نفر قرصهاى نان را باو داده و خود با آب افطار كردند.روز سيم فاطمه عليها السلام بقيه جو را بصورت نان در آورد و موقع افطارى اسيرى پشت در آمد و سخنان سائلين دو شب گذشته را بزبان آورد باز خاندان پيغمبر نانها را باو دادند و خودشان فقط آب چشيدند روز چهارم حسنين عليهما السلام چون جوجه ميلرزيدند وقتى پيغمبر صلى الله عليه و آله آنها را ديد فرمود پناه مى‏برم بخدا كه شما سه روز است در چنين حاليد جبرئيل فورا نازل شد و 18 آيه از سوره هل اتى را (از آيه 5 تا آيه 22) در شأن آنها و توضيح مقامات عاليه‏شان در بهشت برين برسول اكرم صلى الله عليه و آله قرائت كرد كه يكى از آيات مزبور اشاره بانفاق و اطعام سه روزه آنها است

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 1 مرداد 1393  10:28 PM
تشکرات از این پست
09303495228
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

زبیر بن عوام پسر عمه پیامبر (ص) بود، مدّتی پس از مرگ او، یكی از فرزندان او به حضور علی (ع) آمد و گفت : در دفتر حساب پدرم دیدم كه پدرم از پدر تو (ابوطالب) چند هزار درهم طلبكار بوده است .
علی (ع) فرمود: پدرت راستگو بود، آن مبلغ را دستور دادم به تو بدهند (و طبق دستور به او دادند).
پس از مدتی فرزند زبیر به حضور علی (ع) آمد وعرض كرد: در حساب ، اشتباه كرده ام ، بلكه موضوع به عكس بوده و پدر شما آن مبلغ را از پدر من طلب داشته است .
علی (ع) فرمود: بدهكاری پدرت را بخشیدم وآنچه را تو بابت طلب پدرت از من گرفتی ، آن را نیز به تو بخشیدم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 1 مرداد 1393  10:59 PM
تشکرات از این پست
09303495228
دسترسی سریع به انجمن ها