نامه جوان شیعه به آیت الله سید صادق شیرازی
به گزارش اویس، نامه ای به سرویس رصد و تحلیل اویس فرستاده شده است که در ان یک جوان شیعه تلاش کرده است بسیار مودبانه و محترمانه سوالاتی را از محضر آیت الله سید صادق شیرازی بپرسد
بسمالله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حضرت آیتالله سید صادق شیرازی
شاید در قدم اول بسیار گستاخانه باشد که یک جوان شیعه به نقد و بیان اشکالات یک عالم شیعه بپردازد. اما ما پیرو مکتبی هستیم که رئیسش چنین فرمود ” محبوبترین برادرانم نزد من کسی است که عیبهای مرا به من اهدا کند ” پس من هم به فرمایش امام صادق (ع) عمل میکنم و سعی میکنم در کمال ادب و احترام تمام سؤالات و اشکالاتی که از محضر شما دارم را بیان کنم
۱-اولین اشکالی که برای بنده ایجاد شده است این است که نظر شما در مورد فعالیتها و اعمال برادرتان جناب آقای “سید مجتبی شیرازی” چیست؟ آیا شما تکفیر آیتالله بهجت و مقام معظم رهبری توسط ایشان را قبول دارید یا خیر؟ اگر قبول دارید چرا علنی اعلام نمیکنید و اگر قبول ندارید چرا هیچگاه ایشان را نهی نکردهاید! به راستی چگونه است که شما و بنیاد شما به سران کشورهای اسلامی نامه مینویسید و انها را نصیحت میکنید. اما از نصیحت برادر خویش پرهیز دارید؟
نمونه از توهینهای برادر عزیز شما
به راستی اگر مخالف اعمال برادرتان هستید. چرا شما نیز مانند علمای دیگر اسلام از قبیل آیتالله خزعلی که اشتباهات فرزندشان را دیدند و از او برائت جستند عمل نمیکنید؟
۲-چرا باید دفتر مرجعیت شما از کسانی حمایت کند که با دشمنان قسمخورده مکتب اهلبیت و نظام شیعه بیعت کردهاند؟
چرا باید شما از شبکه سلام حمایت کنید که مدیرش کارشناس شبکه صدای آمریکا شده است؟
چرا شما از شبکهای حمایت میکنید که مدیرش از مدعیان دروغین نیابت با امام زمان (عج) حمایت میکنید؟
3-اینکه حضرتعالی نسبت به منافقین با لطف سخن گفته بودید. و فرموده بودید جزای منافقین مرگ نیست. سؤال اینجاست به راستی آیا شما از اعمال این منافقین اطلاعی دارید؟ آیا از خیانتهای این افراد آگاه هستید؟
۴- اینکه دفتر شما در بیانیه به “رهبران و کشورهای اسلامی” تمام کشورهای اسلامی را به برادری و صلح دعوت کرده است. سخنان بسیار خوبی است
اما بهتر نیست حضرتعالی و یارانتان در عمل هم قدمی در تحقق حداقل بیانیه خودتان بردارید؟
به راستی چگونه میشود در کنار هفته برائت و سب و لعن علنی کشورهایی که حاکمانش اهل سنت هست را به دوستی و احترام به شیعه دعوت کرد؟
کلیپ های تبلیغی گروهکهای تروریستی داخل ایران از قبیل جند الله را یک بار ملاحظه کنید تا ببینید برای تحریک عاملین انتحاری از کلیپ های شما و شاگردانتان استفاده میکنند
آری سخنان شما و یارانتان روحیه عامل انتحاری برای کشتار شیعیان را میسازد!!
۵- یاران شما حضرتعالی را زنده کننده شعائر حسینی معرفی مینمایند. سؤال بنده از شما این است که در برابر هتاکی به امام حسین (ع) در روز عاشورای سال ۸۸ چرا هیچگاه عکسالعملی نشان ندادهاید؟
آیا آن موقع بزرگ زنده کننده شعائر حسینی نبودید؟؟
تمام تلاش بنده این بوده است که در فضایی مؤدبانه اشکالات خویش را مطرح کنم. امیدوارم حضرتعالی با حسن توجه به این اشکالات پاسخگو باشید
والسلام علی من اتبع الهدی
خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!
تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی
دوشنبه 30 تیر 1393 9:40 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi
sayyed13737373
borkhar
mehdi0014
hosseinbmi
ayeneh
ryhaneh_khanoom
f3080h517