0

آبی که مستقیم به فاضلاب تبدیل می‌شود

 
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 16034
محل سکونت : -

آبی که مستقیم به فاضلاب تبدیل می‌شود

نقش 30 هزار لیتری فلاش‌تانک در کاهش مصرف آب

آبی که مستقیم به فاضلاب تبدیل می‌شود

flashtank.jpg وقتی دو تا دکمه روی فلاش‌تانک دیدید جفت آنها را با هم فشار ندهید؛ چرا که حساب و کتاب دارد. با همین یک کار ساده شما می توانید تا 80 درصد در مصرف آب فلاش‌تانک‌ها، از آب کمتری استفاده کنید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، استفاده از آب زلال در فلاش تانک‌ها به معنای تبدیل مستقیم آب زلال به فاضلاب است. در فلاش تانک‌ها می توان به طوری که منطقی تر باشد از پساب استفاده کرد اما با توجه به این که امکان این کار در بسیاری از خانه‌های کشور وجود ندارد، می‌توانیم با رعایت برخی نکات، آسیب‌ها را به حداقل برسانیم.

براین اساس با توجه به خشکسالی که بیش از هفت سال است گریبان گیر کشور شده و مخازن سدها را رفته رفته به خشکی تبدیل می‌کند می‌توانیم با اقدامات کوچک از جمله استفاده از ابزار کاهنده مصرف آب به ذخیره بیشتر مایه حیات کمک کنیم.

یکی از راه‌ حل‌ها استفاده از فلاش تانک‌های دو مرحله‌ای است که در بسیاری از سرویس‌های بهداشتی عمومی این اقدام انجام شده و در خانه‌ها نیز به مرور استفاده از فلاش‌تانک‌های دو مرحله‌ای در حال رواج است بنابراین وقتی دو دکمه روی سیفون مشاهده کردید هر دو را با هم فشار ندهید بلکه با کمی دقت ببینید دکمه کدام مخزن را می‌فشارید.

فلاش‌تانک‌های عادی در هر بار استفاده بین 13 تا 20 لیتر آب به ازای هر تخلیه مصرف می کنند و براساس آمار حدود 20 درصد مصرف آب خانگی در این بخش صرف می‌شود بنابراین استفاده از سیفون‌های کم مصرف به عنوان یک استاندارد ملی می تواند در بهینه سازی مصرف یاری دهنده باشد.

در حال حاضر فلاش‌تانک‌های دو مرحله‌ای کم مصرف در بازار با مخازن سه و شش لیتری وجود دارند که نسبت به نوع پر مصرف آن بیش از 75 درصد صرفه جویی در مصرف آب دارند.

فلاش‌تانک خانه شما چقدر آب هدر می‌دهد؟

فلاش‌تانک‌های پرحجم و یا معیوب در سرویس‌های بهداشتی می توانند روزانه بیش از 40 تا صد لیتر آب را هدر بدهند بنابراین اگر به طور متوسط از یک فلاش‌تانک معمولی (13 الی 20 لیتری) پنج بار در روز استفاده شود، حدود 65 تا صد لیتر آب تسویه شده مستقیما به فاضلاب تبدیل می‌شوند.

این درحالی است که فلاش‌تانک های دو مرحله‌ای حجم آب کمتری را با فشار در هر بار تخلیه آزاد می‌کنند و با توجه به هدر رفت آب در فلاش‌تانک‌های معمولی می توان دید که با کاهش مصرف آب دراین بخش ضمن صرفه جویی در سرمایه‌گذاری‌های مختلف می‌توان موجب کاهش تولید فاضلاب نیز شد بنابراین اگر شما فردی هستید که به محیط زیست احترام می گذارید، سرمایه ملی برایتان مهم است و بیش از همه این ها دوست دارید هنگامی که آب لازم دارید در اختیارتان باشد، با اقدامات ساده که مطرح می‌شود موجب کاهش مصرف آب و تولید فاضلاب شوید.

با توسعه تکنولوژی سیفون‌های با کاهش حداکثر ریزش آب به بازار عرضه شده‌اند که از یک منبع هوای فشرده استفاده و در هر فلاش بین سه الی شش لیتر آب مصرف می‌کنند. از فلاش‌تانک‌ها در کمپ‌ها واستراحت گاه‌های جاده‌ای که دارای چند توآلت بوده و با مشکل دفع فاضلاب مواجه‌اند استفاده می‌شود.

در هر پنج بار استفاده از این فلاش‌تانک‌ها حدود 18 لیتر آب مصرف شده (با احتساب مصرف چهار بار از مخزن سه لیتری و یک بار از مخزن شش لیتری) که در مقایسه با صد لیتر آب مصرفی توسط فلاش‌تانک‌های معمولی مشاهده می‌شود بیش از 80 درصد آب صرفه جویی شده است البته باید توجه داشت که در استفاده از فلاش‌تانک‌ها با حجم باید لوله‌ها دارای قطر و انشعاب در داخل و خارج از منزل باشند تا از انسداد فاضلاب‌روها جلوگیری شود.

مصرف سیفون را از 36500 لیتر به 6570 لیتر برسانید

براساس آمار یک فلاش‌تانک 20 لیتری سالانه 36 هزار و 500 لیتر آب مصرف می‌کند در حالی که مصرف فلاش‌تانک 13 لیتری 23 هزار و 725 لیتر در سال و میزان مصرف فلاش‌تانک شش لیتری 10 هزار و 950 لیتر در سال است. این درحالی است که فلاش‌تانک دوآل (دو مرحله‌ای) دارای دو مخزن سه و شش لیتری سالانه 6570 لیتر آب مصرف می کند.

این روزها در کمپ‌ها واستراحت گاه‌های بین راهی نیز برای کاهش مصرف آب بیشتر از فلاش‌تانک‌ها تحت فشار استفاده می‌شود که آب ورودی به آن‌ها منجر به تراکم و محبوس شدن هوای داخلی فلاش‌تانک‌ها می‌شود و پر شدن فلاش‌تانک تا یکسان شدن فشار هوا و آب ورودی ادامه خواهد داشت.

در این فلاش‌تانک‌ها سیستم به گونه‌ای است که به هنگام تخلیه هوای متراکم شده آب با فشار به سمت خروجی هدایت می‌شود. حجم این سیفون‌ها بسیار اندک و قدرت پاک کندگی‌ آن ها برابر و حتی فراتر از فلاش‌تانک های پر مصرف است.

شاید وقتی صرفه جویی در مصرف آب مطرح می‌شود همه به یاد ریاضت و مشقت می افتیم در حالی که با اقدامات بسیار ساده و کوچک می توان حجم بسیاری آب صرفه جویی کرد.

با این اقدامات ساده در نهایت می‌توانیم در شرایط کنونی که کشور با خشکسالی شدید دست و پنجه نرم می کند با وجدان راحت از این نعمت خدادادی بهره ببریم و به راحتی یک لیوان آب خوردن، آب بنوشیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

نشانی: www.isna.ir

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

یک شنبه 29 تیر 1393  7:04 PM
تشکرات از این پست
sina_1
sina_1
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 260
محل سکونت : تهزان

پاسخ به:آبی که مستقیم به فاضلاب تبدیل می‌شود

در مصرف آب صرفه جویی کنید

کشور با بحران بی آبی رو درو است . الان طوری شده در سازمان های از پکیج های تصفیه فاضلاب جهت مصرف دوباره آب استفاده میکنند

برای مصارف شستشو و آبیاری از آب آشامیدنی استفاده نکنید . برای آبیاری از آب چاه استفاده کنید . تصفیه فاضلاب کار چندان راحت و ارزانی نیست

 

بیایید در مصرف آب صرفه جویی کنیم.

فارغ التحصیل طراحی صنعتی از دانشگاه ارومیه - ارشد تبریز

بنده طراح چربی گیر , فیلتر شنی و سپتیک تانک پلی اتیلن میباشم

تصفیه فاضلاب چربی گیر پلی اتیلن خرید فروش سپتیک در مشهد مخزن سپتیک تانک

چربی گیر پلی اتیلن

برج خنک کننده فایبرگلاس سپتیک تانک برج خنک کننده برج خنک کننده یا همان کولینگ تاور یکی از قدیمی ترین روش های خنک سازی سیالات میباشد . که در آن از وزش باد و فشار آب برای خنک سازی استفاده میگردد .برج های خنک کننده فایبرگلاس در نوع خود بی نظیر میباشند
آدرس تهران شهرک صنعتی
برج خنک کننده فایبرگلاس برج خنک کننده فایبرگلاس ساخت صنایع شها از بهترین نمونه های برج خنک کننده در ایران میباشد و برج خنک کننده مدارباز صنایع شها به دو صورت برج خنک کننده مکعبی و برج خنک کننده صنعتی ساخته می شود . برج های خک کننده توسط سیستم آب پاشی خنک سازی میگردند . سپتیک تانک پلی اتیلن سپتیک تانک پلی اتttp://shaیلن سپتیک تانک پکیج تصفیه فاضلاب شستشو ماشین و تصفیه فاضلاب ماشینچربی گیر پکیج تصفیه فاضلاب کارواش تصفیه فاضلاب کارواش سپتیک بتنی پیش ساخته چربی گیر های پیش ساخته در بیست مدل در ظرفیت های گوناگون عرضه میشوند.چربی گیر

چربی گیر آشپزخانه

ساخت این چربی گیر های به صورتی است که به راحتی در آشپزخانه و در مسیر فاضلاب قرار داده می شود. چربی گیر های ساخت ایران چربی گیر بسیار با دوام و زیبا هستند. میزان نشت باکتری در این چربی گیر ها صفر میباشد . در مسیر فاضلاب نصب میگردد و کاملا بی بو میباشد . چربی گیر یا همان تله چربی یا حوضچه چربی گیری هست . چربی گیر فایبرگلاس نحوه ساخت و اجرای چربی گیر های فایبرگلاس - نوع فایبرگلاس استفاده شده از فایبر گلاس کره ای میباشد . چربی گیر فایبرگلاس جدید ترین لینک های افزوده شده برای حال گیری از چربی گیر و بعضی مفسدین که روش های من رو کپی مکنن شما دزد هستید و من الله توفیق چربی گیر چربی گیر ها انواع مختلفی دارند که در صنعت کاربرد های زیادی دارند از چربی گیر های آشپزخانه صنعتی گرفته تا چربی گیر های لوله های فاضلاب های صنایع غذایی و دامی چربی گیر مثلا ما چربی گیر های خاصی را تولید میکنیم

 

سه شنبه 21 بهمن 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
دسترسی سریع به انجمن ها