0

قرار شب هجدهم ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:قرار شب هجدهم ماه مبارک رمضان

حضرت صادق (عليه السلام ) فرمود مريضهاى خود را با صدقه معالجه كنيد و با دعا و نيايش بلا را جلوگيرى نمائيد. به وسيله صدقه روزى را به طرف خود كشيده پائين آوريد زيرا صدقه از بين چانه هفتاد شيطان خلاص مى شود (يعنى شيطان پيوسته مانع انجام صدقه هستند) هيچ چيز بر شيطان سنگين تر از صدقه بر مومن نيست . قبل از آنكه صدقه داخل در دست سائل شود به دست خدا مى رسد (يعنى مورد قبول او واقع مى شود.)فروع كافى ، جزء 3.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 25 تیر 1393  5:35 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ابو ولاد گفت از حضرت صادق (عليه السلام ) شنيدم مى فرمود: صبحگاه خود را با صدقه شروع كنيد و سعى نمائيد درباره اين عمل ، هر مومنى كه به نيت رسيدن به پاداش خدا صدقه دهد تا خداوند از او بلاى آن روز را جلوگيرى كند قطعا از شر آن روز محفوظ مى ماند.
حضرت باقر (عليه السلام ) نيز فرمود صدقه هفتاد نوع گرفتارى از پيشآمدهاى دنيا را جلوگيرى مى كند و از مرگ ناگهانى و ناروا نيز انسان را نگه مى دارد صدقه دهنده به مرگ ناروا هرگز نخواهد مرد علاوه بر ثوابهائى كه برايش ذخيره مى شود.

چهارشنبه 25 تیر 1393  5:39 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول hoseinh1990

سلام

متاسفانه صدقه دادن کمرنگ شده

بیشتر با این بهانه که مثلا من الا این پول رو میندازم تو صندوق صدقات

ولی به دست کسی که نیازمنده نمیرسه هیچوقت

و تا برسه به دست نیازمند این پول دیگه چیزی ازش نمیمونه

و ...

بعضی ها هم میگن خودمون نیازمند پیدا می کنیم بهش صدقه میدیم

ولی نمیدونم چرا هیچ نیازمندی واسشون پیدا نمیشه بهش کمک کنه

و البته از حق نگذریم

خیلی ها هم هستن هم صدقه میدن از طریق صندوق صدقات و ...

و هم خودشون نیاز مند پیدا میکنند و بهشون کمک میکنند که تعدادشون هم کم نیست

و ان شاءالله هر روز تعداد این طور ادم ها زیاد بشه

التماس دعا از دوستان در این شب پر فضیلت

به نظر م بهترین صدقه ای که ادم میتونه بده و مطمئن هست که به کسی میرسه که نیازمند هم هست موسسه محک هست که خودشون قلک هایی رو میارن میدن و به محض اینکه این قلک ها پر شد میان میبرن

چهارشنبه 25 تیر 1393  5:43 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

كافى، ج 4، ص 10، ح 3

امام على عليه السلام :

كَفِّروا ذُنوبَكُم وَتَحَبَّبوا اِلى‏ رَبِّكُم بِالصَّدَقَةِ وَ صِلَةِ الرَّحِمِ؛

با صدقه و صله رحم، گناهان خود را پاك كنيد و خود را محبوب پروردگارتان گردانيد

چهارشنبه 25 تیر 1393  5:47 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

عاقبت بخیری به خاطر صدقه دادن

یکی از اساتید می فرمودند: آقایی بلیط گرفت از قزوین به تهران برود. شب خوابید دید که سوار اتوبوس شده و نزدیک قزوین با یک کامیون تصادف کردند و بدنش هشت تیکه شد. بعد پدر خودش را که فوت کرده بود خواب دید به پدرش گفت: من هم چیزی دیدم. پدرش در خواب به او می گوید هشت تا نان می خری به هشت فقیر می دهی و می روی سوار ماشین می شوی. از خواب بیدار می شود قبل از اینکه به ترمینال برود هشت تا نان می خرد و به خانواده ی فقیری می دهد. بعد می رود سوار ماشین می شود و پشت سر راننده می نشیند. گاراژ دار می آید می گوید من می خواهم این جا بنشینم. به این آقا می گویند برو چند تا ردیف عقب تر بنشین. این هم قبول می کند. می گوید در صندلی های وسط نشسته بودم که دیدم همان ماشینی که در خواب دیده بودم از روبرو می آید من قش کردم وقتی به هوش آمدم دیدم ماشین تصادف کرده و کسی که جای من نشسته بود هشت تکه شده است.

چهارشنبه 25 تیر 1393  5:49 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

اقسام صدقات روزانه :

1.هر کارنیک :  امام صادق (ع) از اجداد گرامیش نقل می فرماید که رسول خدا (ص) فرمود : هر کار نیک صدقه است و کسی که به کار خیری راهنمایی کند مانند کسی است که آن را انجام می دهد و خدا رسیدگی و کمک به رفع گرفتاری از بیچارگان را دوست دارد .
2. اصلاح ذات البین : حبیب احوال می گوید از امام صادق (ع) شنیدم که فرمود : صدقه ای که خدا آن را دوست دارد اصلاح و سازش بین مردم و بهم نزدیک کردن آنها می باشد .
3. ترک شر : رسول خدا (ص) فرمود : انجام ندادن بدی و شرار نکردن صدقه است .
4. صدقه برای خود : رسول خدا (ص) می فرماید : زبانت را نگهدار چون نگهدار و حفظ زبان از لغزش ، صدقه ای است که آن را برای حفظ سلامتی خودت انجام می دهی .
5. گفتار پاکیزه :  رسول خدا سخن پاکیزه و بی آلایش صدقه است و نیز هز گامی که برای برگزاری نماز بر می دارید صدقه است . )
6. آب دادن به تشنه : امام صادق (ع) می فرماید : : بهترین صدقه آب دادن و خنک کردن جگر سوزان تشنه است و کسی که به انسان یا حیوان لب تشنه جگر سوخته ای آب بنوشاند خداوند در روز قیامت که سایه ای جز سایه ی خدا نیست او را سایه اندازد .
7. کمک به ضعیفان : امام کاظم (ع) می فرماید :  کمک تو به ضعیف و ناتوان از بهترین صدقات است .
8. مهربانی و نوازش فرزندان :  امام صادق (ع) از پدر (ع) نقل فرمود که رسول خدا (ص) از مردی پرسید : روزه گرفته ای ؟ عرض کرد : نه . فرمود : مریضی را عبادت فرموده ای ؟ عرض کرد : نه . فرمود جنازه ای را تشیع کرده ای ؟ عرض کرد : نه . فرمود : مسکینی را غذا داده ای ؟ عرض کرد : نه . فرمود : به خانه ی خویش باز گرد و اهل بیت خود را تفقد نما و آن را ببوس که این صواب صدقه خواهد داشت .

چهارشنبه 25 تیر 1393  5:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ایام و اوقات صدقه دادن :

1. صدقه در ماه رمضان :  از امام صادق (ع) نقل شده است که : هر کس در ماه مبارک رمضان صدقه دهد خداوند هفتاد نوع بلا را از او بگرداند .
2. صدقه در روز جمعه :  جابر جعفی می گوید که امام باقر (ع) فرمود : اجر کار نیک و سزای عمل زشت در روز جمعه چند برابر می شود .
3. صدقه در روز عرفه :  عبدالله ابن سلیمان گوید : حضرت امام باقر (ع) چون روز عرفه می شد هیچ سائلی را محروم نمی ساخت .
4. صدقه در شب : عبدالله ابن سنان گوید امام صادق (ع) گوید : صدقه دادن در شب مردن بد را از انسان رفع می نماید و هفتاد نوع از بلا را دور می کند .
5. صدقه در بامداد :امام صادق (ع) می فرماید : رسول خدا فرمود : بامدادان را با صدقه آغاز کنید که بلا و خطر در آن روز با صدقه دادن وارد نمی شود .

چهارشنبه 25 تیر 1393  6:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده بخشايشگر

حکمت: وَ قالَ عَلَيْهِ السَّلامُ: إِعْجَبُوا لِهذَا الْإِنْسانِ ‏يَنْظُرُ ‏بِشَحْمٍ‏، وَ ‏يَتَکَلَّمُ‏ ‏بِلَحْمٍ‏، وَ ‏يَسْمَعُ‏ بِعَظْمٍ وَ يَتَنَفَّسُ مِنْ خَرْمٍ!!
ترجمه: و درود خدا بر او فرمود: از ويژگيهاي انسان در شگفتي مانيد، که با پاره‏اي (پي) مي‏نگرد، و با (گوشت) سخن مي‏گويد، و با (استخوان) مي‏شنود، و از (شکافي) نفس مي‏کشد!!
تفسیر: در مورد ديدن اختلاف است که چگونه واقع مي‏شود؟ بعضي مي‏گويند: 1- شعاعي از چشم خارج مي‏شود و به جسم مي‏رسد و زمينه ديدن فراهم مي‏گردد و بعضي مي‏گويند: 2- نيروي بينائي مستقيما با جسم ارتباط پيدا مي‏کند و انسان مي‏بيند و بعضي ديگر معتقدند: 3- هواي مجاور چشم تحت تاثير قرار مي‏گيرد و چشم را تحت تاثير قرار مي‏دهد و آن را آماده ديدن مي‏کند. بعضي ديگر مي‏گويند: 4- عکس اجسام در چشم چاپ مي‏شود که چشم مي‏تواند آن را ببيند. امام علي (ع) در برابر اينگونه نظرها صريحا مي‏فرمايد خود پيه مي‏بيند! در مورد شنوائي، لاله گوش که به جاري را دار است صدا را مي‏گيرد و داخل گوش مي‏فرستد، صدا به پرده گوش مي‏رسد، پشت پرده کوبنده روي استخواني مي‏کوبد و صدا را منعکس مي‏سازد و به مغز خبر مي‏دهد! در هر حال خدا بشر را ضعيف خلق کرده است و در عين حال آنقدر ريزه کاري در نهاد بشر وجود دارد که درک آن براي دانشمندان طب هنوز مشکل است.

چهارشنبه 25 تیر 1393  9:38 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

همیشه شنیدیم صدقه رفع بلا می کنه واقعاً هم درسته امتحانش کنید. یک بار در تلتکس شبکه 2 تلویزیون خوندم که صدقه دو طرف دارد یکی اون که صدقه می ده یکی دیگه اون که صدقه می گیره،  صدقه ای که به اصطلاح (در عرف جامعه ما) کنار گذاشتیم تا به صدقه گیرنده ای ندهیم صدقه حساب نمیشه و می تونم خرجش کنیم یا عوضش کنیم و یا تغییرش بدیم. ولی قبلاً شنیده بودم که نمیشه پول صدقه را خودمون خرج کنیم.

به هر حال سعی کنیم به نیازمندان جامعه کمک کنیم. صدقه که حتماً مالی نباید باشد با یاد دادن مطلبی یا کمک های دیگری هم می توانیم صدقه بدهیم.

این هم یادمون باشه که هر کاری انجام بدیم خدا می بینه و ضبط می کنه و روز قیامت تحویلمون می ده پس چه بهتر که همیشه کار خیر انجام بدیم.

چهارشنبه 25 تیر 1393  9:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها