0

فالوده با نودل برنج چینی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

فالوده با نودل برنج چینی

 ▪ شکر سفید ۲ پیمانه.
 ▪ آب ۲ پیمانه.
 ▪ گلاب ۴/۱ پیمانه.
 ▪ نودل برنج چینی ۱۰۰ گرم
 ● طرز تهیه:
 ـ شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان
 ـ اضافه وبا ظرف فلزی بمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
 ـ نودل برنج را خورد کرده بمدت ۱۵ دقیقه در اب جوش با حرارت ملایم بجوشانید.
 ـ نودل اماده شده را داخل صافی ریخته و اب سرد رویش ریخته و سپس کناری میگذاریم پس از بسته شدن اب شکر(۴ الی ۵ ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب لیمواماده سرو میباشد
 برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب لیمو اضافه ومیل کرد.

 

 

سه شنبه 24 تیر 1393  11:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها