طرز تهیه کیک شکلاتی مکزیکی
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
برای 6 نفر
آرد 170 گرم |
شکر 225 گرم |
پودر کاکائو 60 گرم (تلخ) |
دارچین 2 قاشق چای خوری |
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری |
فلفل مکزیکی 1/4 قاشق چای خوری (یا فلفل هندی) |
نمک 1/4 قاشق چای خوری |
آب 1 فنجان (سرد) |
روغن کانولا 1/4 فنجان |
سرکه 1 قاشق غذاخوری |
وانیل 1 قاشق غذاخوری |
توت فرنگی 10 عدد تازه (برای تزئین کیک) |
پودر شکر 225 گرم (برای تزئین کیک) |
پودر کاکائو 60 گرم (برای تزئین کیک) |
آب 6 قاشق غذاخوری (برای تزئین کیک) |
طرز تهیه:
فر رو روشن کرده و حرارت رو روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
قالب کیکمون (گرد) رو با روغن چرب میکنیم و کنار میذاریم و همه مواد اولیه بجز موادی که برای تزئین کیک بکار میرن رو تو یه کاسه بزرگ با هم مخلوط میکنیم تا کاملا ترکیب بشن. بعد تو قالب کیکمون میریزیم و بمدت 25 تا 30 دقیقه توی فر میذاریم یا بقدری حرارت میدیم که وقتی خلال دندون توی کیک زدیم تمیز بیرون بیاد.
وقتی از فر بیرون آوردیم اجازه میدیم کیک 10 دقیقه تو قالب خنک بشه و بعد از قالب بیرونش میاریم.
حالا مواد اولیه باقی مونده که برای تزئین کیک بکار میرن رو (بجز توت فرنگی) با هم مخلوط میکنیم و توت فرنگی رو تو موادمون میزنیم تا شکلاتی بشه. باقی مونده رو روی کیک میریزیم و توت فرنگی ها رو روی کیک قرار میدیم و حدودا 30 دقیقه کنار میذاریم تا سفت بشه.