سوپ کرفس
مواد لازم:
کرفس خرد شده- يک بوته
پياز خرد شده- يک عدد متوسط
سير رنده شده- ۲ حبه
روغن و کره- هر کدام ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل- به ميزان کافي
آب مرغ- ۳ پيمانه
پودر جوز هندي- نوک قاشق مرباخوري
برگ کرفس خرد شده- چند برگ
آرد- ۲ قاشق غذاخوري
شير- يک پيمانه
جعفري خرد شده- مقداري
طرز تهيه:
کرفس، پياز و سير را در يک قاشق کره و روغن تفت دهيد تا نرم شود.
نمک و فلفل و آب مرغ را به آن اضافه کنيد.
برگ هاي کرفس، جعفري و جوز هندي را اضافه کنيد و بگذاريد آرام به مدت ۲۰ دقيقه بپزد سپس آن را از روي حرارت برداريد و بگذاريد سرد شود.
آن را در مخلوط کن بريزيد و هم بزنيد تا يکدست شود.
در ظرف مناسب باقي مانده کره و روغن را بريزيد، آرد را تفت دهيد، به آرامي شير را اضافه کنيد و هم بزنيد تا غليظ شود.
سس را به سوپ اضافه کنيد و بگذاريد آرام بپزد تا جا بيفتد.