0

بررسی فنی نوکیا 6500Classic: ساده و کلاسیک

 
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

بررسی فنی نوکیا 6500Classic: ساده و کلاسیک

مزایا :

• شیک و باریک
• 1GB حافظه داخلی
• صفحه نمایش QVGA با 16 میلیون رنگ
• منو از سرعت کافی برخوردار است
• پشتیبانی از شبکه نسل سوم
• نرم افزارهای از پیش نصب شده
• بلوتوث با پروفایل A2DP

معایب :

• محل کارت حافظه microSD ندارد
• رادیو FM ندارد
• مکالمه تصویری ندارد و حتی از دوربین اصلی نیز به این منظور استفاده نمی شود
• اثر انگشت را نشان می دهد
• دوربین عالی نیست
• استفاده از صفحه کلید آسان نیست

طراحی :

کمپانی نوکیا اکثرا گوشی های باریک تولید نمی کند . مدل 6500 کلاسیک نوکیا فقط 9.5 میلی متر قطر دارد که می توان آن را باریک ترین گوشی نوکیا در نظر گرفت . نوکیا 6500 کلاسیک بدلیل طراحی شیک و ساختار باریک آن شایان تحسین است . این گوشی در دو رنگ مشکی و برنزی تولید شده است . ابعاد این گوشی ۱٠٩.۸ x ۴٥ x ٩.٥ میلی متر و وزن آن 94 گرم است .
           

خروجی صدای گوشی در قسمت بالای قاب جلو مشاهده می شود که صفحه نمایش 2 اینچ نوکیا 6500 زیر آن قرار دارد . صفحه نمایش از کیفیت کافی برخوردار است . آرم نوکیا در فاصله بین صفحه نمایش و صفحه کلید وجود دارد . میکروفن در پایین گوشی و پورت microUSB در قسمت بالای تلفن مشاهده می شود . از پورت USB برای وصل کردن شارژر ، انتقال داده و یا وصل کردن هدست استفاده می شود . گوشی در زمان وصل بودن به PC نیز شارژ می شود . اما در زمان شارژ شدن گوشی نمی توان برای گوش دادن به موسیقی ، هدست وصل کرد.  در این مدل نوکیا در کناره های گوشی کلید یا دکمه ای برای کنترل وجود ندارد .
           

لنز دوربین ، فلش دوتایی LED و بلندگو در قاب پشت گوشی وجود دارد . لنز دوربین فاقد درپوش محافظ است و بنابراین به راحتی خراشیده می شود و اثر انگشت روی آن باقی می ماند .
   

قسمت عمده قاب پشت را درب محفظه باتری تشکیل می دهد . درب باتری به آسانی برداشته می شود و برای این کار باید قسمت پایین قاب پشت را بطرف پایین فشار بدهید . باتری این گوشی از نوع Li-Ion با توان ۸۳۰ mAh است که در حالت Stand by حداکثر 300 ساعت و در مکالمه مداوم تا 5 ساعت و سی دقیقه دوام می آورد . سخت افزار گوشی از کیفیت خوبی برخوردار است که به طراحی و استحکام آن مربوط می شود . در دست گرفتن گوشی و استفاده از آن آسان است . 

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

چهارشنبه 24 آذر 1389  11:10 PM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6500Classic: ساده و کلاسیک

صفحه کلید:

صفحه کلید دارای یک حاشیه نقره ای باریک می باشد . کلید حرکتی ساختار مناسبی دارد و دو Softkey و کلیدهای سبز و قرمز تماس در اطراف آن قرار دارند . از کلید قرمز برای خاموش کردن گوشی نیز استفاده می شود . کلید حرکتی به رنگ نقره ای و مرکز آن به رنگ مشکی است .
       

کلیدهای کاراکتری کاملا تخت هستند و فقط یک برآمدگی فلزی کوچک انتهای هر ردیف را مشخص می کند . لمس کلیدها خیلی آسان نیست و بنابراین تایپ کردن با گوشی بدون نگاه کردن به صفحه کلید آن تقریبا غیر ممکن است .نور زمینه صفحه کلید به رنگ سفید و بطور یکنواخت است که از شدت کافی در نور روز و تاریکی برخوردار می باشد .

صفحه نمایش :

نوکیا 6500 کلاسیک دارای یک صفحه نمایش 2 اینچ با وضوح QVGA است . کیفیت تصاویر روی صفحه نمایش در حد مطلوب است . نور زمینه و کنتراست صفحه نمایش توسط کاربر قابل تنظیم نیست و در منوی گوشی فقط می توان عملکرد دستگاه در حالت Power-Saving را تنظیم نمود . کاربر می تواند یک محافظ صفحه انیمیشن را برای نشان دادن روی صفحه نمایش تنظیم کند و سپس آن را به یک محافظ صفحه تبدیل نماید که ساعت دیجیتال ، تاریخ و آیکن رویدادهای ناموفق را نشان می دهد .
   

این اطلاعات در شرایط متفاوت نور قابل خواندن است ، صفحه نمایش بقدر کافی روشن است ، بنابراین در محیط های تاریک بدون هیچ مشکلی می توان از گوشی استفاده کرد . گزینه حالت Sleeping نیز در منو وجود دارد که در صورت تنظیم آن صفحه نمایش بطور کامل خاموش می شود .

ساختار منو :

نوکیا 6500 کلاسیک از نسخه پنجم سری 40 استفاده می کند . مرور در منوها و کنترل تلفن تقریبا مانند نسخه های قبلی و شبیه نوکیا 7500 است . تلفن گزینه های قابل تنظیم بسیاری دارد اما ساختار منو و مرور کردن در آن را کمی مشکل می کند . صفحه نمایش در حالت Stand by پیش زمینه انتخابی را بهمراه سیگنال، وضعیت باتری و زمان در نوار بالای صفحه نشان می دهد . تاریخ و آلارم اپراتور زیر نوار بالای صفحه وجود دارد . نوار پایین صفحه برای توضیحات عملکردهای مرکز کلید حرکتی و دو کلید Softkey بکار می رود.
   

مرکز کلید حرکتی منوی اصلی را باز می کند در حالی که برای دو Softkey می توان عملکردهای مورد نظر را انتخاب کرد . فونت صفحه نمایش اصلی می تواند رنگ های متفاوتی داشته باشد . امکان فعال کردن حالت Standby فعال نیز وجود دارد که شامل چندن قسمت است و کاربر می تواند آنها را ویرایش کند یا دوباره مرتب نماید . از قسمت بالای آن معمولا برای دسترسی سریع به عملکردهایی که اغلب بکار گرفته می شوند ، استفاده می شود که توسط آیکن های مربوطه مشخص می شوند . قسمت مرکزی آن دسترسی سریع به نرم افزار پخش موسیقی را فراهم می کند و در قسمت پایین آن رویدادهای تقویم برای روز فعلی قابل مشاهده است .
       

ویژگی جالب منو این است که امکان اضافه کردن یادداشت به صفحه نمایش Stand by فعال وجود دارد . در صورت نیاز می توان عملکرد دو Softkey را تغییر داد . منوی اصلی را می توان در چهار روش مختلف مشاهده کرد که شامل لیستی از آیکن ها با عنوان یا بدون عنوان ، لیستی از آیتم ها و نوار است . هر یک از این موارد مزایا و معایب خاص خود را دارد . حالت مشاهده لیست با توضیحات نیز وجود دارد . اگر ترجیح می دهید که آیکن های بیشتری در یک زمان ظاهر شوند باید حالت لیست بدون متن یا ماتریس ۴ x ۳ را انتخاب کنید . خود آیکن ها تغییر نکرده اند و همان طراحی شیک را حفظ می کنند . آیکن انتخابی بصورت انیمیشن نشان داده می شود .
   

آیکن ها را می توان در ماتریس به راحتی مرتب کرد . زیر منوها طرح ثابتی ندارند . بعضی از آنها دارای توضیحات و بعضی دیگر بدون توضیحات می باشند . در موارد خاص حتی می توان توضیح آیتم انتخابی را در فونت کوچک مشاهده کنید و بنابراین دیگر نیازی نیست که به سطح دیگری از منو بروید . با استفاده از میانبرهای صفحه کلید می توان به آیتم های منو دسترسی پیدا کرد . با استفاده از تم های از پیش نصب شده می توان زمینه رنگی کل منوها و پیش زمینه صفحه نمایش را تغییر داد. منو از سرعت کافی برخوردار است و بدون وقفه زمانی واکنش می دهد . نوکیا 6500 کلاسیک دارای 7 تم از پیش نصب شده است و امکان دانلود کردن تم های بیشتر نیز وجود دارد .
       

این گوشی دارای 6 پروفایل زنگ از پیش تنظیم شده است که برای موقعیت های مختلف ، مناسب می باشند. حالت Flight ( هواپیما ) نیز وجود دارد که ویژگی های ارتباطی گوشی را غیر فعال می کند و در این حالت می توان از گوشی بعنوان دستگاه پخش MP3 استفاده کرد . حالت Flight ( هواپیما ) بدون سیم کارت نیز کار می کند .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

چهارشنبه 24 آذر 1389  11:11 PM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6500Classic: ساده و کلاسیک

تماس و دفترچه تلفن :

دفترچه تلفن نوکیا 6500 کلاسیک حداکثر 1000 مخاطب را ذخیره می کند و دارای گزینه های تنظیم بسیاری است . برای هر مخاطب می توان زمینه های زیادی تعیین نمود اما تعداد شماره تلفن ها محدود به 5 شماره است . اسامی کوچک از اسم فامیل تفکیک می شوند . برای هر مخاطب می توان زنگ تعیین کرد ، امکان تعیین عکس یا ویدئوی شخصی نیز وجود دارد که در صورت دریافت تماس از مخاطب مربوطه ، اجرا می شود.
       

تصویر نشان داده شده برای تماس ارسالی و دریافتی متفاوت است ، در تماس دریافتی کل صفحه نمایش را در بر می گیرد و در تماس ارسالی در اندازه بسیار کوچکی ظاهر می شود . سه حالت مشاهده برای لیست مخاطبین وجود دارد که شامل لیست اسامی ، اسم و شماره تلفن و اسم و عکس است . دفترچه تلفن می تواند مخاطبین ذخیره شده در سیم کارت ، حافظه تلفن و یا هر دو را بطور همزمان نشان بدهد . اندازه فونت دفترچه تلفن را می توان بزرگتر کرد . جستجو با تایپ کردن تدریجی نام مخاطب مورد نظر انجام می شود . مخاطبین را می توان بصورت گروه مرتب کرد و سپس از آن گروهها بعنوان فیلتر تماس استفاده نمود . نرم افزار شماره گیری صوتی نیز وجود دارد که به برچسب های صوتی از پیش تنظیم شده نیازی ندارد .
   

نرم افزار آموزشی موجود به استفاده بهتر از شماره گیری یا فرمان های صوتی کمک می کند . Log تماس در نوکیا 6500 کلاسیک مانند سایر گوشی های سری 40 است و تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق را بطور جداگانه یا با هم نشان می دهد . هر زیر منو می تواند حداکثر 20 تماس را با تاریخ ، زمان و مدت مکالمه ثبت کند .
   

پیام :

منوی پیام تغییرات کمی بهمراه داشته است . نوکیا 6500 کلاسیک علاوه بر پیام های متنی استاندارد از ارسال و دریافت پیام های چند رسانه ای ، صوتی و فلش نیز از طریق MMS و ایمیل پشتیبانی می کند . پیام های SMS و MMS دارای یک ویرایشگر هستند و فقط کافی است تا با اضافه کردن یک عکس یا هر محتوای چند رسانه ای دیگر یک SMS را به MMS تبدیل کنید .
   

با فعال کردن ویرایشگر ، زمینه ای برای وارد کردن شماره مخاطب نشان داده می شود که می توانید آن را تایپ کنید ، از دفترچه تلفن ، گروههای تماس یا از لیست دریافت کنندگان اخیر پیام در ثبت تماس انتخاب نمایید . در صورت داشتن مکاتبه مداوم با یک مخاطب می توانید از گزینه انتخاب محتوای پیام استفاده کنید . تمامی این موارد در زمان کوتاه و بدون اتلاف وقت انجام می گیرد . بعد از وارد کردن شماره مربوطه فقط با یک کلیک می توانید به متن پیام بروید . فرهنگ لغت T9 نیز وجود دارد . طول هر پیام با در نظر گرفتن کاراکترهای تایپ شده و تعداد قسمت هایی که پیام به آن تقسیم می شود به 1000 کاراکتر محدود است .
   

تمامی پیام ها علیرغم تفاوت در نوع پیام از حافظه داخلی استفاده می کنند . عکس ، کارت مخاطب یا حتی رویداد تقویم را می توان از طریق MMS ارسال کرد . اندازه MMS ارسالی و دریافتی نیز محدود به ۳۰۰ KB است . تلفن بطور اتوماتیک اندازه تصویر را کوچک می کند تا برای ارسال از طریق MMS مناسب شوند . Email Client دیگر بصورت یک نرم افزار داخلی جاوا نیست بلکه از کارایی کامل برخوردار می باشد . Email Client از پروتکل های POP3 ، SMTP و IMAP4 با چند صندوق پستی برای ایمیل ها پشتیبانی می کند . اندازه پیوست های ارسالی محدودیتی ندارد و می توان تیتر پیام ها یا کل آنها را دانلود کرد .

موسیقی :

نرم افزار پخش موسیقی مانند 5300 Xpress Music و 7500 Prism است که در واقع برای گوشی های نوکیا با قابلیت های پیشرفته موسیقی بکار می رود و به یک نرم افزار استاندارد برای تمام گوشی های جدید سری 40 تبدیل شده است . این برنامه علاوه بر ویژگی های اصلی نرم افزار پخش موسیقی از تفکیک آهنگ ها براساس خواننده ، آلبوم و نوع پشتیبانی می کند .
   

نرم افزار پخش موسیقی با فرمت های AAC+ , AAC , MIDI , MP3 و WMA کار می کند . پشتیبانی از پروفایل A2DP امکان گوش دادن به موسیقی از طریق هدست استریوی بلوتوث را فراهم می نماید . با استفاده از تم می توان نرم افزار پخش موسیقی را شخصی کرد . در بسته بندی گوشی هدست نوکیا HS-82 وجود دارد . گوشی دارای سوکت microUSB برای وصل کردن هدست است و فقط در صورت پیدا کردن یک آداپتر مناسب می توان از هدفون های دیگر استفاده کرد . نرم افزار موسیقی گزینه های قابل تنظیم بسیاری دارد که از میان آنها می توان به اکولایزر و ویژگی استریو اشاره کرد . اکولایزر مانند مدل 7500 Prism دارای جلوه ویژه است و وقفه زمانی چند ثانیه ای ندارد .
   

بلندگو در قاب پشت نزدیک لنز دوربین قرار دارد و حتی زمانی که گوشی روی سطحی مانند میز قرار می گیرد نیز صدای آن شنیده می شود . این گوشی رادیو FM ندارد و در عوض می توانید از نرم افزار پخش ویدئو که با فرمت های 3GP و MP4 سازگار است استفاده کنید . ویدئوها در حالت تمام صفحه پخش می شوند و می توان آنها را سریع به جلو برد یا به عقب برگرداند . همچنین می توان توضیحات Softkey را حذف کرد تا از حالت مشاهده تمام صفحه بهره بیشتری گرفت .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

چهارشنبه 24 آذر 1389  11:12 PM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6500Classic: ساده و کلاسیک

دوربین :

نوکیا 6500 کلاسیک به یک دوربین 2 مگاپیکسل با ماکسیمم وضوح ۱۶۰۰ x ۱۲۰۰ پیکسل مجهز است . تنظیمات دوربین خیلی پیشرفته نیست اما برای دوربینی در این رده کافی می باشد . تنظیمات شامل تعادل رنگ سفید ، سه درجه کیفیت و جلوه های ویژه متفاوت است . عکس گرفتن متوالی و عکسبرداری در حالت افقی و عمودی نیز در میان تنظیمات دوربین وجود دارد . بدون توجه به نور محیط می توان فلش را روشن نگه داشت . حالت اتوماتیک برای LED نیز فراهم شده است اگرچه کارایی بسیار خوبی ندارد با اینحال از فلش LED موجود در نوکیا 7500 Prism بهتر است . دوربین در رده متوسط قرار دارد و لنز آن فاقد درپوش محافظ می باشد . متاسفانه دوربین دارای دکمه اختصاصی نیست که کار با نرم افزار آن را کمی مشکل می کند . بخصوص در حالت افقی استفاده از مرکز کلید حرکتی برای گرفتن عکس چندان آسان نمی باشد و بعد از گرفتن عکس ، ویژگی این دکمه به delete ( حذف ) تبدیل می شود .
       

کیفیت عکس از متوسط پایین تر است . بدلیل نداشتن کانون اتوماتیک بهتر است از اجسام نزدیک یا متن عکس گرفته نشود زیرا نتیجه مطلوبی بهمراه ندارد . اگر با فاصله از متن عکس گرفته شود قابل خواندن می باشد . منوی دوربین از سرعت کافی برخوردار نیست و زمان زیادی طول می کشد تا یک عکس در بالاترین وضوح ذخیره شود . دوربین در وضوح QCIF فیلمبرداری می کند . مدت زمان ویدئوها در فرمت 3GP محدود به حافظه آزاد موجود است . امکان زوم در ویدئوها نیز فراهم شده است .

سایر امکانات :

گالری گوشی تغییرات عمده ای بهمراه نداشته است . از گالری بطور همزمان بصورت File manager نیز استفاده می شود . برای مثال برای دسترسی به فایل های موسیقی به چند کلیک بیشتر نیاز است زیرا فیلتر فایل وجود ندارد . سه حالت مشاهده مختلف برای گالری وجود دارد که شامل لیست با توضیحات ، لیست و ماتریس است . هر یک از آنها مزایا و معایب خاص خود را دارند .
   

پس از انتخاب یک عکس می تواند روی آن زوم کنید . زوم کردن روی تصاویر به کندی انجام می گیرد و امکان زوم خیلی نزدیک را فراهم نمی کند . می توان عکس ها را در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و آنها را با استفاده از ویرایشگر داخلی تا حدودی ویرایش نمود. اگرچه کاربران محدودی از ویرایشگر عکس در گوشی استفاده می کنند . گالری همچنین دارای گزینه های SlideShow و Search است . گزینه Search برای پیدا کردن یک فایل خاص در پوشه ها بسیار مفید است .
   

نوکیا 6500 کلاسیک از microUSB برای برقراری ارتباط استفاده می کند و پس از وصل کردن کابل USB می توانید حالت ارتباط را برقرار کنید و فقط با چند کلیک بین آنها سوئیچ نمایید . حالت Mass Storage نیز وجود دارد که در اینصورت حافظه گوشی مستقیما از کامپیوتر قابل دسترسی است . 6500 کلاسیک از بلوتوث 2 با پروفایل A2DP پشتیبانی می کند و امکان گوش دادن به موسیقی با هدست استریوی بلوتوث را فراهم می کند . برای انتقال سریع داده از نسل سوم ، EDGE و GPRS استفاده می شود . پورت مادون قرمز وجود ندارد. نوکیا 6500 کلاسیک فاقد محل کارت حافظه است . این گوشی دارای مرورگر WAP است و همچنین با صفحات HTML کار می کند . امکان تغییر اندازه فونت وجود دارد . در صورت استفاده از کوچکترین فونت ، صفحه نمایش حداکثر 11 خط از متن را نشان می دهد . می توان آدرس را مستقیما وارد کرد . نرم افزار معروف جاوا Opera mini بصورت از پیش نصب شده وجود دارد .
   

Organizer نیز مورد جدیدی بهمراه ندارد و تقویم طبق معمول دارای تصویر ماه ، هفته و روز است . می توان دوشنبه ، یکشنبه یا شنبه را بعنوان روز شروع هفته انتخاب کرد . پنج نوع رویداد وجود دارد که شامل یادآوری ، جلسه ، تماس ، تاریخ تولد و یادداشت است .
   

هر نوع رویداد زمینه های خاص خود را دارد که شامل زمان آغاز و پایان ، نوع هشدار با وقفه های زمانی متفاوت ، تکرار روزانه ، هفتگی ، ماهیانه یا سالیانه است . مدیر کار نیز وجود دارد که امکان مرتب کردن کارها به آسانی با نرم افزار تقویم هماهنگ می شوند . یادداشت های متنی نیز وجود دارند که طول آن 3000 کاراکتر است .
       

آلارم دارای تکرار است و می توان آن را برای هر یک از روزهای هفته تنظیم کنید . ضبط صوت حداکثر 60 دقیقه ضبط می کند و از سایر آیتم های Organizer می توان به کرنومتر ، تایمر شمارش معکوس و ماشین حساب اشاره کرد . ماشین حساب مانند مدل 6300 پیچیده نیست و دارای ویژگی های اصلی است .
           

نوکیا 6500 دارای چند نرم افزار از پیش نصب شده در خارج از منوی Organizer است که شامل مبدل سایز و مبدل واحد می باشد و گزینه های بسیاری دارد . نرم افزار ساعت جهانی فقط با چند کلیک امکان مقایسه زمان در هر ناحیه زمانی را فراهم می کند .
           

نرم افزار دانلود و جستجوی Yahoo نیز وجود دارد که کاربر را به مرکز دانلود نوکیا و به موتور جستجوی Yahoo وصل می کند . نوکیا 6500 کلاسیک دارای 5 بازی از پیش نصب شده است و تمام بازی ها دارای محیط گرافیکی جالب هستند و بازی کردن و اجرای آنها بسیار آسان است .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

چهارشنبه 24 آذر 1389  11:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها