مواد اولیه :
تخم مرغ |
سه عدد |
كره |
دو قاشق سوپخوري |
روغن و ارده |
از هر کدام نصف پيمانه |
بيكينگ پودر |
يك قاشق چايخوري |
شيره انگور و گردو خرد شده |
از هر کدام يك پيمانه |
وانيل |
1/4 قاشق چايخوري |
آرد |
دو پيمانه |
طرز تهيه:
اصولا كيك گردويي از آن دست شيرينيهاي مقوي ميباشد كه وقتي ميل كنيد، انرژيتان چند برابر ميشود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژيتان ميشود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخممرغها را خوب هم ميزنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرمشده در محيط را به آن اضافه كرده و هم ميزنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه ميدهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگپودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط ميكنيم و در قالب چربشده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را ميريزيم و در فر از قبل گرمشده با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار ميدهيم.