0

کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی

 

مواد لازم :

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

تره فرنگی ۲ عدد

اسفناج تازه ۱۷۵ گرم

تخم مرغ ۵ عدد

پیازچه ۴ عدد

سبزی کوکو ۱۵۰ گرم(حدود ۳ مشت)

گردو ۲۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

طرز تهیه :

تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .

پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.

تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.

سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.

تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.

سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.

درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.

بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 11 تیر 1393  8:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها