0

قرار شب چهارم ماه مبارک رمضان

tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

پاسخ به:قرار شب چهارم ماه مبارک رمضان

ظلم به خودم یعنی روزه نمیگیرم خیلی ها میگن روزه برای قدیم بود نه الان 

ظلم یعنی نمیدونم روزه چه قدر برای سلامتیم مفیده ۱۱ ماه میخورم یک ماه باید برای سلامتی روزه گرفت 

بعد ها مریض میشیم و به خدا گلایه میکنیم که چرا مریض شدم 

بعد میگن خدا به بنده هاش ظلم میکنه میگه روزه بگیر 

روزه برای سلامتی  مفیده

چهارشنبه 11 تیر 1393  10:11 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss nazaninfatemeh saeedakh
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

بزرگترین ظلم در حق خودمون بی احترامی به پدر و مادر 

چون روزی خودمون پدر و‌مادر میشیم و‌عینا برامون تکرار میشه

چهارشنبه 11 تیر 1393  10:32 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss nazaninfatemeh saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول tahmores

ظلم به خودم یعنی روزه نمیگیرم خیلی ها میگن روزه برای قدیم بود نه الان 

ظلم یعنی نمیدونم روزه چه قدر برای سلامتیم مفیده ۱۱ ماه میخورم یک ماه باید برای سلامتی روزه گرفت 

بعد ها مریض میشیم و به خدا گلایه میکنیم که چرا مریض شدم 

بعد میگن خدا به بنده هاش ظلم میکنه میگه روزه بگیر 

روزه برای سلامتی  مفیده

سلام.اجی متاسفانه همه مردم اینطور فکر میکنن که اگه روزه بگیرن حتما مریض میشن.چون اب نمیخورن فکر میکنن که ناراحتی کلیه و اینامیگیرن ولی برعکس خدا 1400 سال پیش فکر همه چیز رو کرده بوده چیزی که علم امروزه هم قادر به کشف اون نیست .خدا رحمن ورحیمه چطور میتونه ظالم باشه که با روزه گرفتن بنده اش رو مریض کنه.خدایی که تو قران فرموده اگه کسی به خودش اسیب برسونه یه گناه کبیره انجام داده مثل خودکشی .اگه اینطور که مردم فکر میکنن روزه هم یه نوع خودکشی هست چون از نظر اینا یه نوع اسیب رسوندن به بدن هست در صورتی که خدا انقدر بزرگه که در همین روزه هم راه حل گذاشته و گفته که اگه کسی واقعا نمیتونه، میتونه روزه نگیره.این صفت ظالم با رحمن و رحیم بودن خدا جور در نمیاد

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 11 تیر 1393  11:28 PM
تشکرات از این پست
tahmores saeedakh kuoroshss
sabrezinab
sabrezinab
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 188

إِنَّ اللَّهَ لا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئاً وَ لكِنَّ النَّاسَ أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ آيه صريحا گفتار اشاعره را كه انسان را مسلوب الاختيار ميدانند و گويند كفر و ايمان و ساير اعمال تمام بدست خدا است و بنده هيچ اختيار ندارد بكلى رد ميكند كه چنين نيست و ارشاد باين است كه خدا بكسى ستم نميكند و (شيئا) را بنكره آورده كه دلالت كند كه نه اندك و نه بسيار ستم نميكند كه گوش و چشم كسى را بگيرد و او را در چاه شقاوت بيندازد لطف و كرم پروردگار نسبت بتمام افراد بشر مساوى است لكن همانا مردم يعنى كفار و مشركين و عاصين بخودشان ستم ميكنند كه چشم و گوش خدا داده خود را كه بايستى باين دو نعمت بزرگى بارشاد عقلشان و بپيروى انبياء باز گردانند و طريق سعادت و خوشبختى خود را بيابند در اثر متابعت نفس و شيطان كور و كر كرده‏اند و خود را بچاه بدبختى و شقاوت پرتاب گردانيده ‏اند. ( تفسیر مخزن العرفان ) 

خداى فرزانه هرگز، نه مانع بهره ورى كسى از آيات قرآن و مفاهيم بلند و دليل هاى انسان ساز آن مى‏گردد و نه از راه يابى كسى جلوگيرى مى‏كند، بلكه اين مردم هستند كه با بدانديشى و يا بى فكرى و ننگريستن به آيات خدا و نشنيده گرفتن دعوت پيامبرش به خود ستم روا داشته و در خور كيفر مى‏گردند. ( تفسیر مجمع البیان)

امام هادى‏ عليه السلام فرمود: هر كس گمان كند كه خداوند بندگان را بر گناه مجبور و آنان را كيفر مى‏ كند، به خدا نسبت ظلم داده و اين آيه (44 یونس ) را تكذيب كرده است.   بحار، ج 5، ص 71. 

خداوند، بهترين مكتب، كتاب ورهبر را براى هدايت مردم فرستاده است، اگر نپذيرند به خودشان ستم كرده‏اند. «إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ النَّاسَ...أَنفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ»  (‌تفسیر نور) 

اللهّمَ صَلّ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمد وَ عَجِل فَرَجَهُم وَاحْشُرنا مَعَهُم وَ الْعَن اَعْدائَهُم اَجْمَعین

چهارشنبه 11 تیر 1393  11:48 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh tahmores saeedakh kuoroshss
دسترسی سریع به انجمن ها