0

سوال اساسی مشکل نصب ویندوز 7

ali_livero
ali_livero
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سوال اساسی مشکل نصب ویندوز 7

با سلام
1-من میخوام روی کامپیوتر خانگی ویندوز 7 نصب کنم با این خطا روبرو میشم چکار کنم؟ http://civu.netau.net/up/e8d7e5ccbddf.jpg مشخصات سیستم، رم1،سی پی یو دو هسته ای و هارد 500 و این خطا هنگام نصب ویندوز موقعی که دکمه ای رو فشار می دهم که سی دی را بخواند تا فایل ها ویندوز رو روی هارد کپی کند رخ میدهد؟.(سی دی رو عوض کردم از سی دی ویندوز نیست.)

2-لپ تابم ویروسی شده آیا با نصب و آپدیت کردن آنتی ویروس نود می تونم ویروسی کشی کنم مشکل حل میشود یا باید حتما دوباره ویندوز نصب کنم و سپس آنتی ویروس نصب کنم و بعدش ویروس کشی کنم لطفا راهنمایی کنید؟
3-چطوری میتونم هنگام کار با مرورگر (فایل فاکس یا اینترنت اکسپلوریر) از باز شدن pop-up یا سایت های تبلیغاتی جلوگیری کنم.؟؟راهنمایی کنید

سه شنبه 10 تیر 1393  11:50 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

پاسخ به:سوال اساسی مشکل نصب ویندوز 7

نقل قول ali_livero

با سلام
1-من میخوام روی کامپیوتر خانگی ویندوز 7 نصب کنم با این خطا روبرو میشم چکار کنم؟ http://civu.netau.net/up/e8d7e5ccbddf.jpg مشخصات سیستم، رم1،سی پی یو دو هسته ای و هارد 500 و این خطا هنگام نصب ویندوز موقعی که دکمه ای رو فشار می دهم که سی دی را بخواند تا فایل ها ویندوز رو روی هارد کپی کند رخ میدهد؟.(سی دی رو عوض کردم از سی دی ویندوز نیست.)

2-لپ تابم ویروسی شده آیا با نصب و آپدیت کردن آنتی ویروس نود می تونم ویروسی کشی کنم مشکل حل میشود یا باید حتما دوباره ویندوز نصب کنم و سپس آنتی ویروس نصب کنم و بعدش ویروس کشی کنم لطفا راهنمایی کنید؟
3-چطوری میتونم هنگام کار با مرورگر (فایل فاکس یا اینترنت اکسپلوریر) از باز شدن pop-up یا سایت های تبلیغاتی جلوگیری کنم.؟؟راهنمایی کنید

با سلام وخسته نباشید

1- ویندوزی که میخواهید نصب کنید ببینید 64 بیتی هست یا 32 بیتی. این خطا هم به احتمال زیاد به خاطر ویندوز 64 بیتی هست.

2-در صورت اپدیت کردن و یا گرفتن آخرین نسخه نود32 و اسکن کامپیوتر همچنان متوجه ویروسی شدن رایانه شدید.تعویض ویندوز و بلافاصله نصب انتی ویروس به روز.

3- مراجعه به آدرس : خلاص شدن از شر صفحات تبلیغاتی پردردسر! (Pop-up Ads)

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

شنبه 14 تیر 1393  6:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها