0

خطر در کمین دختران / حتما بخوانید

maarej
maarej
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1832

خطر در کمین دختران / حتما بخوانید

چندی پیش دختر جوانی با مراجعه به کلانتری 148 انقلاب تهران ماجرای عجیبی را پیش روی پلیس قرار داد که تازگی داشت.

دختر 21 ساله در تحقیقات گفت: «می‌خواستم به دانشگاه بروم که سوار اتوبوس شدم. زن جوانی که در صندلی کناری‌ام نشسته بود خیلی باکلاس و شیک به نظر می‌رسید، دیدم که به صورتم خیره شده است تا اینکه لبخندی زد و سرصحبت را باز کرد. وقتی شنیدم که با یک پزشک پوست آشناست و دستمال مرطوبی سراغ دارد که باعث از بین رفتن لک و جوش صورتم می‌شود خوشحال شدم. می‌گفت دستمال‌ها بی‌خطر هستند و هر شب باید آن را روی صورتم بگذارم تا پوستم ترمیم شود. «فریماه» همان لحظه یک سری دستمال مرطوب به من داد و خواست شماره موبایلش را داشته باشم و اگر دستمال‌ها تاثیر خوبی روی صورتم گذاشتند با وی تماس بگیرم تا سفارش بدهد از اروپا برایم بیاورند.

همان شب دستمال مرطوب را روی صورتم گذاشتم. حس خوبی به من دست داد. از آن به بعد هر شب این کار را می‌کردم. یک هفته نشده بود که با فریماه تماس گرفتم و بسته جدیدی از دستمال‌ها را سفارش دادم. همدیگر را دیدیم و او با گرفتن 20 هزار تومان دستمال‌ها را به من فروخت». دختر دانشجو افزود: «هر شب مرتب دستمال‌ها را استفاده می‌کردم و اگر آنها را به صورتم نمی‌گذاشتم نمی‌توانستم بخوابم و نیمه‌های شب از خواب می‌پریدم. اصلا تصور نمی‌کردم که معتاد دستمال‌ها شده‌ام.

رفته رفته وقتی از دستمال‌ها استفاده نمی‌کردم خمار و خواب‌آلود می‌شدم. خواهرم که از نزدیک شرایط من را دنبال می‌کرد ترسیده بود، طوری حرف می‌زد که انگار مطمئن است من مواد مصرف می‌کنم اما نمی‌پذیرفتم. هر بار با فریماه تماس می‌گرفتم قیمت دستمال‌ها را چندین برابر بالا می‌برد. سومین بار بود که 100 هزار تومان خواست، ناچار بودم بپردازم. هر هفته وقتی با فریماه تماس می‌گرفتم چون می‌دانست وابستگی شدیدی به دستمال‌ها دارم قیمت را بالاتر می‌برد. خواهرم که بیشتر متوجه رفتارها و بی‌تابی‌های من شده بود خانواده را در جریان قرار داد. اصرار داشتند آزمایش بدهم. من تصور نمی‌کردم چنین جواب عجیبی بشنوم، به خاطر همین پذیرفتم و آزمایش دادم. نتیجه باورنکردنی بود.

در خون من یک نوع ماده مخدر به نام «ال‌سی‌من» وجود داشت که از راه پوست و دستمال‌های مرطوب من را معتاد کرده بود. وقتی با فریماه تماس گرفتم و شنید می‌دانم چه بلایی بر سر من آورده است تماس را قطع کرد و از آن به بعد گوشی‌اش خاموش است. من از این زن که می‌تواند دخترهای دیگر را نیز فریب دهد، شکایت دارم».

ماموران با شنیدن ادعاهای دختر دانشجو به بررسی‌های تخصصی دست زدند و پی بردند «ال‌سی‌من» یک نوع ماده مخدر سوییسی بوده و از طریق اروپا وارد ایران شده است.ماموران دریافتند که فریماه با اطلاع از اینکه دستمال‌ها اعتیاد‌آور هستند، سوار اتوبوس‌ یا مترو به جذب مشتری از میان دختران جوان پرداخته و با استفاده از عدم آگاهی آنان به خطری که در پیش دارند ابتدا با قیمت‌های پایین دستمال‌های «ال‌سی‌من» را در اختیارشان گذاشته سپس با اعتیاد طعمه‌هایش پول زیادی به جیب می‌زند.

خواهشا به دیگران اطلاع دهید

سه شنبه 10 تیر 1393  11:23 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi farnaz_s fatemexry borkhar papeli smart_boy nazaninfatemeh katayun govhareireza zare58 sayyed13737373 09303495228 mohsen_alavi
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

با مواد مخدر آشنا شوید

با مواد مخدر آشنا شوید

مواد محرک،شیشه:

بر اساس تحقیقات به عمل آم�ه،هیچ ماده مخدری وجود ندارد که زنان را لاغر و زیبا کند این در حالی است که رسیدن به زیبایی،لاغری و شادابی از جمله اهدافی است که دختران جوان را به کام اعتیاد می کشاند.در گذشته عموماً زنان مصرف کننده تریاک،افرادی بودند که همسرانشان نیز تریاک مصرف می کردند و به واسطه همسر خود گرفتار می شدند اما امروزه مواد مخدر یعنی محرک ها وارد بازار مصرف شده و عمده مصرف کنندگان آن دختران جوان هستند که سودای لاغری و زیبایی آنها را برای مصرف این مواد ترغیب می نمایند.
هم اکنون ارزش های جوانان در مقایسه با گذشته دچار تغییراتی شده و اعتقاد و ایمان ضعیف و روابط آزاد با جنس مخالف از سوی برخی از آنان باعث گردیده تا دختران جوان به راحتی به سمت مصرف مواد مخدر جدید یعنی محرک ها روی بیاورند.زمانی که مواد مخدر جدید برای لاغری به دختران جوان پیشنهاد می شود آنها بدون هیچ گونه بررسی در این زمینه به مصرف آن روی می آورند برخی از دختران نیز به قدری زیبایی برایشان اهمیت دارد که حاضرند برای زیبا شدن به مصرف مواد مخدر روی بیاورند در حالی که هیچ ماده مخدری وجود ندارد که انسان را زیبا کند.
مصرف شیشه برای لاغری این روزها در میان زنان رواج یافته است و افراد پس از 5 یا 6 جلسه مصرف شیشه به سرعت وزن کم می کنند،اما این کاهش وزن به دلیل تحلیل رفتن ماهیچه های آنهاست و متاسفانه زنان ما نمی دانند که تحلیل اندام ها با لاغری متفاوت است.
وقتی زنان دچار اعتیاد می شوند آسیب اجتماعی شدیدتری در انتظار آنان است زیرا پذیرش یک زن معتاد در جامعه بسیار سخت تر از مردان معتاد است بنابراین تلاش می کنند اعتیاد خود را پنهان نمایند،زنان عمدتاً برای ترک و درمان اعتیاد دیر تر از مردان اقدام می کنند حمایت اجتماعی و خانوادگی از زنان معتاد برای ترک اعتیاد کمرنگ است و آنها با مشکلات بسیاری برای درمان مواجه هستند.
با عنایت به اعلام وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و هشدار نسبت به موج دوم ایدز ناشی از اعتیاد به مواد روانگردان و از آنجائیکه آمار و ارقام نشان می دهد میل جنسی در مصرف کنندگان مواد محرک و روانگردان هشت برابر افراد عادی می گردد و فرد مصرف کننده مواد مذکور نمی تواند نسبت به وضعیت و اطراف خود دید روانی مناسب داشته باشد،قادر به مراقبت از خود در برابر رفتارهای جنسی نخواهد بود و بر این اساس فرد در معرض بیماری های مقاربتی و از جمله ایدز قرار می گیرد این موضوع در حقیقت یک نوع موج دوم بیماری ایدز است.
روابط بی بند و بار جنسی نیز منشا جدیدی برای بیماری ایدز شده که نسل جوان به ویژه قشر خاصی از زنان را در معرض تهدید قرارداده و این افراد می توانند جامعه را در معرض خطر قرار دهند بنابراین مراقبت و آموزش در زمینه رفتارهای محافظت نشده و کنترل نشده جنسی از دیدگاه های مختلف و از جمله مواد مخدر و به ویژه روانگردان ها ضروری به نظرمی رسد.
پژوهشی که در سال 1389 در بین 6500 نفر از 22 منطقه شهر تهران به منظور بررسی شیوع مصرف و روند مصرف مواد محرک در این شهر انجام شد،نشان دهنده تغییر الگوی مصرف مواد،شیوع روز افزون این مواد و آمار رو به رشد سوء مصرف آن در کشور می باشد.یافته ها همچنین نشان داد 3/2 درصد از نمونه تحقیق در شهر تهران مصرف کننده مواد محرک هستند.همچنین 75/1 درصد،مصرف کننده هفتگی آن در شهر تهران می باشند در پژوهش فوق 24 درصد مصرف کنندگان مواد محرک در گروه سنی 29-25 سال قرار دارند و حدود 80 درصد آنان نیز در گروه های سنی زیر 35 سال قراردارند که با این حساب میانگین سنی این افراد 29 سال می باشد همچنین در این مطالعه افزایش انرژی،افزایش قدرت جنسی و شب بیداری به ترتیب عمده ترین دلایل شروع مصرف می باشند همچنین یکی از دلایل مهم گرایش جوانان به این مواد باور غلط آنان است که اعتقاد دارند اینگونه مواد اعتیاد آور نیستند و به سادگی مصرف می شوند در حالی که مواد محرک بسیار خطرناک هستند  که مصرف آنها آسیب های غیر قابل جبرانی در مغز ایجاد می کنند که منجر به اختلالات رفتاری و روانی پایدار می شوند.
گروهی از مواد مخدر جدید که امروزه استفاده می شود آمفتامین ها هستند.اصطلاح عامیانه و خیابانی این مواد مت،سرعت،یخ،آتش،شیشه،کریستال،کرانک و گچ می باشد.این گروه از مواد باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی انسان می شود که می تواند باعث کوتاه شدن تنفس،گرم شدن بدن،تهوع،استفراغ،اسهال،نامنظم شدن نبض و ضربان قلب،افزایش فشار خون،آسیب رساندن به مغز و تسریع در پوسیدگی های دندان شود افرادی که از این مواد استفاده می کنند دندان هایشان را سیاه،رنگ گرفته،پوسیده،خرد شونده و یا در حال افتادن توصیف می کنند.اثرات این مواد در محیط دهان به شکل تخریب گسترده بافت سخت و نرم دهان است که به دلیل وجود عوامل آسیب رسان مختلف،ساختمان دندان ضعیف شده و باعث از بین رفتن دندان ها می شود.این امر به دلیل ماهیت اسیدی اینگونه مواد،باعث کاهش بزاق و خشک شدن دهان و در نهایت تمایل برای خوردن مواد قندی می شود این افراد ممکن است در طی این مدت دندان های ضعیف شده در معرض اسید را بر روی هم فشار داده و آنها را دچار سایش نیز نمایند که برای دندان و لثه مخرب است.مخاط زبان یکی از راه های جذب مواد مخدر جدید است.علائم رایج در این موارد،درد،تورم،عفونت و صدمات وارد شده به زبان می باشد.تورم زبان در برخی افراد می تواند تا حد محدود شدن یا حذف راه تنفسی و مرگ پیش رود.صدمات قابل ذکر دیگر شکستگی دندان و یا وارد شدن لخته به جریان خون و خطر سکته است.خطرات ناشی از انتقال بیماری های عفونی مثل ایدز و هپاتیت از طریق استفاده از وسایل مشترک نیز قابل ذکر است.

مفدرون:

مفدرون نام دیگر متینسکاتینون از مشتقات گروه کاکوئین و یک ماده روان گردان است در اواخر سال 2007 عرضه شد اما مصرف آن در اوریل 2008 به و همچنین با اسامی دیگری مانند Cristalius   Meow  Meow  MCAT یا BUBBLES نیز از طریق اینترنت به فروش می رسد این مواد به شکل کپسول یا قرص و یا پودر سفید رنگ بوده و نحوه مصرف آن از طریق بلعیدن استنشاق از طریق بینی یا تزریق است به منظور فریب دادن ماموران کنترل و مبارزه با مواد مخدر تحت علائم تجاری مربوط به بسته های نمک،غذای گیاهی یا نسل بعدی پژوهش شیمیایی به فروش می رسند.
و عوارض جانبی مصرف آن شبیه قرص های اکسازی است و عامل فعال آن MDMA است از مصرف آن می توان مواردی مانند حالت خوشی مفرط احساس آزادی و بی خیالی اشاره کرد که موجب رسیدن به بخش حافظه کوتاه مدت مغز،تپش قلب،کاهش اشتها و افزایش دمای بدن می شود طبق اطلاعات منابع آزاد حجم عظیمی از مفدرون ( Mephedrone ) در چین تولید می شود مفدرون به صورت عمده در بسته های یک کیلویی خریداری کرده و سپس بسته بندی آن در بسته های یک تا 5 گرمی آن به سراسر جهان ارسال می کنند.

پان پراک:

ماده اعتیاد آور پان پراگ از کشورهای پاکستان و بنگلادش به صورت قاچاق و غیر قانونی و عموما از طریق مرزهای شرقی کشور وارد می شود این ماده از نظر ترکیب شبیه ناس می باشد و از برگ خشک شده درخت بتل ( BETEL ) تنباکو و ترکیب با آهک تهیه می شود و ادویه معطر و ساخارین و اسانس های غیر مجاز نیز به آن افزوده می شود که ضمن اعتیاد آور بودن بیماری هایی همچون بیماری لثه و سرطان حنجره و روده و نارسایی کلیه را به دنبال دارد.
در ترکیبات خاص پان پراگ،گاهی اوقات از انواع مخدرها یامواد توهم زا از جمله حشیش و دیگر مواد شیمیایی و صنعتی چون آرسینیک،منیزیم و سرب استفاده می شود که این موضوع باعث افزایش تشنگی و سر خوشی زودگذر فرد شده و نهایتا به دلیل ترکیبات خاص خود،صدمات بسیار جدی به بدن وارد می کند این ماده عموما به صورت آدامس،پاستیل،پودر،قرص و ... در کارگاه های غیربهداشتی تولید می شود و با عناوین خوشبو کننده دهان و با مارک های اغوا کننده همچون تایتانیک،راجا،ناس،ملوان زبل،سیگار،جرس،پان اسفناج،گوتکا و ویتامین برای تشویق جوانان و نوجوانان عرضه می شود.

دستمال مرطوب السمین:

مطابق اعلام رسانه های گروهی،مافیای مواد مخدر،دستمالهای مرطوب مخدر که برای مرطوب نگه داشتن و لطافت پوست در پوشش لوازم بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد را وارد بازار نموده اند که نام آن السیمن می باشد.استفاده از این نوع دستمال ها بین دختران جوان رواج بیشتری دارد و از راه خون جذب بدن شده و توهم کاذب ایجاد می کند.
همچنین اخیراً با توجه به اینکه انواع مواد مخدر روانگردان صنعتی توسط نیروهای انتظامی و نهادهای مربوطه شناسایی شده و در جهت مقابله با آنها اقدامات موثر به عمل آمده است،به همین دلیل این بار ناتوی فرهنگی که به قصد نفوذ در بین جوانان و ایجاد انحراف فکری و اعتیاد در آنها از هیچگونه سرمایه گذاری و برنامه ریزی خودداری نمی کند مواد مخدر روانگردان را با نام های جدید وارد بازار کرده است در حالی که اساس و پایه این مواد جدید همان شیشه و مواد آمفتامینی است که فقط نام و شکل آن عوض شده است از جمله این نامها موی سرخ پوست،آجر،جرس،نیلوفرانه،افلاطون و مریخ است.

ترامادول:

یکی از معضلاتی که در نظام سلامت و درمان کشور وجود دارد بحث تبلیغات دارویی،خصوصاً در شبکه های ماهواره ای فارسی زبان است.این تبلیغات با هجم بالایی در سطح کشور در حال گسترش میان اقشار مختلف جامعه است داروهای ترک اعتیاد از جمله داروهایی است که در شبکه های ماهواره ای تبلیغ می شوند.در این راستا سازمان پزشکی قانونی کشور برای اینکه بتواند عوارض و زیان های این دسته از داروها را مشخص نماید،اقدام به بررسی و آزمایش داروهای مذکور نموده است.
بر این اساس داروهای پرفکت،آلفا و بست بیشترین تبلیغ در ماهواره را دارند در این سه دسته داروی ترک اعتیاد از داروی ترامادول،دیفنوکسیلات و دیازپام استفاده شده است.
داروی ترامادول یک داروی شبه مخدر است که حدود 5 سال پیش برای دردهای حاد و مزمن در کشور مورد استفاده قرارمی گرفت به مرور عوارض هایی از مصرف این دارو مشاهده گردید که وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی فروش و مصرف آن را محدود نمود.
اعتیاد به ترامادول شدیدتر از اعتیاد به مواد تزریقی است داروی مذکور از 4 تا 5 سال گذشته به عنوان یک مسکن شبه مخدر ومرفین وارد کشور شد که بر اساس بررسی های وزارت بهداشت پس از پی بردن به عوارض این دارو از توزیع آن در داروخانه های کشور جلوگیری شد ولی همچنان در برخی داروخانه ها و بازار آزاد کشور این دارو خرید و فروش می شود.طبق آمار ارائه شده بالاترین دارویی که باعث تشنج مراجعان شده است داروی ترامادول است همچنین اعتیاد به ماده مخدر کراک نتیجه مصرف ناآگاهانه داروی فوق بوده است.افرادی که این دارو را سوء مصرف می کنند،افرادی با رفتارهای پر خطر هستند و نوع مصرف آنها مسلما رو به تغییر خواهد بود چون ماهیت اعتیاد یک ماهیت پیش رونده است یعنی از دوزها و ترکیبات پایین شروع می شود و فرد را به سوی ترکیبات با دوز بالا مثل کراک سوق می دهد.

اشک:

ماده مخدر جدیدی بانام اشک که یکی از قویترین مواد مخدر محسوب شده و به شدت اعتیاد آور است وارد بازار عرضه مواد مخدر گردیده است.
ماده مخدر فوق در آزمایشگاههای مخفی و خانگی با فشرده کردن و غلیظ کردن هروئین بدون در نظر گرفتن هرگونه استانداردی انجام می شود و تولید آن در هر آزمایشگاهی بسته به نوع امکانات و سلیقه تولید کننده متفاوت است و آنان برای سود بیشتر،انواع مواد دیگر (هر نوع دارو از جمله داروهای آرام بخش و کورتن) را به این ماده اضافه می کنند بطوریکه طی یک ماه اول،مصرف آن به 2 یا 3 برابر روز اول مصرف رسیده وتعداد دفعات مصرف روزانه نیز بیشتر می شود.
اشک ماده ای است که در واقع با نام جدید معرفی شده و نوجوانان نمی دانند که آثاری به مراتب بدتر از هروئین دارد بنابر این وحشتی که از مصرف هروئین دارند از این ماده مخدر ندارند و اکثرا گمان می کنند اشک چیزی در حد قرص های روان گردان و اکستازی است . به همین دلیل از مصرف آن ترسی ندارند و این عامل شروع اعتیاد و علت فاجعه است . این ماده پودری به رنگ کرم مایل به قهوه ای است و آن را به صورت دست ساز در کپسول ( قرص ) ریخته  و به فروش می رسانند . بطور متوسط هر بیمار معتاد روزانه 4 تا 8 کپسول اشک را مصرف می نماید . شخص برای مصرف می بایست ماده اشک را از درون کپسول بر روی ورق آلومینیومی نازک ریخته و به صورت تدخین مصرف کند.
در حال حاضر که قیمت تریاک افزایش یافته اما اشک قیمت پایین تری دارد حمل آن هم بسیار راحت است و اثر گذاری اش بر روی بدن بیشتر است اما مصرف کننده غافل از عوارض مصرف این هروئین غلیظ شده می باشد . از عوارض مصرف اشک می توان به احساس لذت و سرخوشی ، کج خلقی و افسردگی ، احساس بی ارزش بودن و ولع فراوان برای مصرف مجدد ، تیره شدن پوست ، اضطراب و بی قراری ، وابستگی شدید ، کاهش سطح هوشیاری ، عدم تعادل ، بی حوصلگی ، کاهش میل و توانایی جنسی ، کاهش وزن ، چرت زدن دائمی ، بی توجهی به وضعیت بهداشتی و سلامتی اشاره نمود که در نهایت طی یک دوره زمانی بسیار کوتاه ، این ماده کنترل مصرف کننده را در دست میگیرد و اعتیاد شدت می یابد . هنگامی که آمارهای مربوط به اعتیاد اعلام می شود درصد زیادی به مصرف کنندگان تفننی اختصاص دارد ، یعنی کسانی که مواد مخدر مصرف می کند اماهنوز معتاد نشده اند بلکه به صورت تفریحی مصرف می کنند که این مورد بیشتر در مورد تریاک دیده می شود.
داروی دیفنوکسیلات نیز دارویی است که در آن از مشتقات تریاک استفاده شده است این دارو برای درمان اسهال های غیر عفونی مورد استفاده قرار می گیرد و چنانچه به صورت خود سرانه مصرف شود باعث اعتیاد در بیماران می شود . یکی دیگر از داروهایی که در تهیه داروهای فوق مورد استفاده قرار می گیرد داروی دیازپام می باشد که جزء داروهای اعصاب به شمار می رود . گزارش های متعددی نیز درباره اعتیاد به داروی فوق وجود دارد.
بنابراین اگر فردی به عنوان مثال به ماده مخدر تریاک اعتیاد داشته باشد و از داروهای تبلیغی ماهواره برای ترک اعتیاد خود استفا�ه کند نه تنها نمی تواند اعتیاد به تریاک را ترک کند بلکه همزمان به سه ماده اعتیاد آور دیگر وابسته می شود در تبلیغ برخی از داروهای ماهواره ای زمان ترک  اعتیاد نیز به بینندگان القاء می شود که نه تنها مدت تعیین شده دروغی بیش نیست بلکه باعث می شود مصرف کننده به این داروها وابسته شده و به طور متناوب از آن ها استفاده کند . ازسوی دیگر گیاهی بودن این داروها نیز دروغی بیش نبوده ، زیرا مواد دارویی را بعد از پودر کردن با گیاهی مثل زیره ، زعفران یا گشنیز مخلوط می کنند و اسم داروی گیاهی ترک اعتیاد روی آن می گذارند.

کروکودیل نابود گر در آلمان :

دی ولت : بنزین ، تینر نقاشی ، جوهر نمک ، کدئین و فسفر قرمز این ترکیب رویایی ماده ای به نام کروکودیل را درست کرده که ساخته روسیه است و این روزها اروپای غربی و به خصوص آلمان را ترکانده است . گفته می شود مصرف کنندگان این ماده مخدر جدید در آلمان اصلا شرایط خوبی ندارند و با انواع و اقسام بیماریهای پوستی خطرناک دست و پنجه نرم می کنند با اینکه پلیس شهرهای بوخوم و فرانکفورت وجود این ماده را در شهرشان رد کرده اند اما شرایطظاهری تعدادی از معتادان خلاف این ادعا را ثابت می کند بسیاری از مصرف کنندگان کروکودیل از ترکیبات موجود در آن بی اطلاع هستند و فکر می کنند که این قرص بلور شکل تنها یک آرام بخش قوی و البته بی خطر است در روسیه برای سرفه و سردرد ، کدئین تجویز می شود و برای تهیه آن نیازی به ارائه نسخه پزشک نیست در چنین شرایطی سازندگان کروکودیل به راحتی کدئین را با هر چیزی که دوست داشته باشند ترکیب می کنند تا معجون منحصر به فرد خودشان را درست کنند در مورد اینکه چرا نام این ماده خطرناک کروکودیل گذاشته شده این روایت وجود دارد که تاثیر آن روی بدن مصرف کننده دلیل انتخاب این عنوان بوده به طوری که معتادانی کهکارشان تزریق است بعد از مدتی متوجه تغییر رنگ پوستشان می شوند و رنگ سبزی کل بدن آنها را فرا می گیرد و سم های موجود در کروکودیل از داخل سیستم ایمنی فرد را از بین برده و در نهایت او را می کشند مصرف کروکودیل در روسیه به خاطر قیمت پایین آن – هر دوز کروکودیل در روسیه تنها پنج یورو است  در حالی که برای هروئین باید 50 یورو هزینه کرد – طرفداران زیادی دارد و از آنجایی که لذت مصرف آن شبیه هروئین است بسیاری از افرادی که توان خرید هروئین را ندارند سراغ کروکودیل رفته اند به گفته کارشناسان در شرایطی که ارایه کدئین بدون نسخه پزشک در آلمان ممنوع است طرفداران کروکودیل در این کشور بسیار زیاد هستند و جالب اینکه آنها فکر می کنند ماده ای که مصرف می کنند هروئین است اما تنها بعد از چند هفته مصرف این ماده و تجربه کردن عوارض آن مصرف کننده بدبخت متوجه می شود که به جای هروئین یک ماده نابود گر به خورد جانش داده است.
بر اساس خبر درج شده در سایت ها و روزنامه های کثیرالانتشار و هشدار ستاد مبارزه با مواد مخدر به استحضار می رساند ماده مخدر جدیدی با نام کروکودیل از طریق مافیای مواد مخدر وارد بازار عرضه مواد مخدر برخی کشورها گردیده است این ماده جدید در روسیه ساخته می شود و اکنون در اروپا نیز گزارش هایی مبنی بر فروش و استفاده از آن وجود دارد این ماده بسیار خطرناک در درون بدن افراد معتاد به صورت عمقی نفوذ کرده و باعث به وجود آمدن زخم هایی شبیه به قانقاریا در بدن فرد می شود که شباهت زیادی به آثار کراک داردبنا به گزارشات پلیس روسیه ، تمامی افرادی که از این ماده مخدر استفاده می کنند در ظرف یک سال جان خود را از دست می دهد چرا که ترکیبات این ماده مخدر شامل مواد ضد درد ( کدئین ) تینر نقاشی ، اسید ، فسفر و در بعضی از موارد بنزین می باشد این ماده نهایی دسومرفین نامیده می شود و بسیار اعتیاد آور است بر اساس آمارها ، فقط در سال 2010 در کشور روسیه بیشاز 1 میلیون نفر اقدام به تزریق این ماده نموده اند این ماده به نام پرمونید ( Permonid ) اولین بار در سوئیس بعنوان دارو ساخته و عرضه شد و در سال 2010 به دلیل تشنگی سریع و سهولت استفاده  مورد توجه معتادان روسی قرار گرفت و در این کشور به دلیل اینکه رنگ پوست بعد از تزریق آن سبز رنگ می گردد کروکودیل نامیده شد و جایگزین هروئین گردید . شباهت زیادی بین این ماده و کراک ایرانی وجود دارد ماده مذکور را هم می توان بصورت تدخین ( مشابه کراک ) و هم با کمی اسیدی کردن ، تزریق نمود . مصرف آن به صورت تزریقی می تواند منجر به آسیب بافتی فلیبت و گانگرن و سیاه شدن اندام شود . طول عمر مصرف کننده های آن بعد از شروع به مصرف حداکثر 3 سال است اما اکثرا افراد مصرف کننده بهد از یک سال از پای در می آیند.
در دی ماه 1389 سازمان نظارت بر دارو و مواد غذایی آمریکا ( FDI ) در حال آماده باش برای مقابله با عرضه و تقاضای ماده مخدر کروکودیل است زیرا رواج آن در روسیه و آلمان زنگ خطر برای آمریکا به صدا در آورده است مرکز آموزشی _ بهداشتی و بیمارستانها در آمریکا ملزم به گزارش هر نوع مراجعه کننده که اقدام به مصرف این ماده مخدر نموده باشد ، هستند فیلم های آموزشی و سایت های زیادی برای آموزش و مبارزه با این ماده مخدر در آمریکا ایجاد شده تا قبل از آنکه این ماده مخدر وارد آمریکا شود بتوان مردم و جوانان را نسبت به خطرات آن آگاه و از شیوع اعتیاد به آن جلوگیری نمود.

منبع:

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان مرکزی

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 4 شهریور 1393  2:05 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi farnaz_s nazaninfatemeh zare58 sayyed13737373
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

پاسخ به:خطر در کمین دختران / حتما بخوانید

انواع مواد مخدر,مواد مخدر,مواد مخدر جدید

انواع مواد مخدر

- انواع متفاوت و متنوعی از مواد می توانند باعث اعتیاد شوند . آثارسومصرف و ناراحتی های ناشی از قطع مصرف و عوارض مصرف طولانی مدت هر یک از آنها با یکدیگر متفاوت است ، در کشورمان شایع ترین مواد مورد مصرف مواد مخدر اپیوئیدی است اما به تازگی مصرف سایر انواع  مواد اعتیاد آور روند روبه رشد و سریعی داشته بطوریکه شاهد تغیر الگوی مصرف هستیم متداولترین دسته بندی انواع مواد مخدر و اعتیاد آور به شرح زیر است

چه خطراتی معتادان را تهدید می کند؟
Ads
مواد مخدر صنعتی,انواع مواد اعتیاد آور

کسانی که مواد مخدر مصرف می کنند بیشتر در معرض بیماری های مزمن و حاد قرار می گیرند. بیماری های خونی مانند ایدز و هپاتیت رایج ترین علت مرگ در بین معتادان مزمن است. بعلاوه امکان مرگ ناشی از مصرف بیش از حد مواد و یا اوردوز نیز همواره وجود دارد.

پیشگیری از اوردوز و سایر بیماری ها

مواد مخدر اعتیاد آور

1_ کانابیس ها (Canabis)- حشیش و ترکیبات مشابه

این گروه از مواد به نام های ماری جوانا، علف ، گرس ، بنگ ، و غیره وجود دارد

در این دسته ماری جوانا یک توهم زا سبک محسوب می شود .

2_ محرک ها (Stimulants)

مواد محرک که موجب وابستگی شدید می شوند : کوکائین ، آمفتامین ، متیلن دی اکسی آمفتامین و مت آمفتامین ( شیشه ) ریتالین ، فرم تدخینی کوکائین ( کراک )

توضیح : هرچند در دسته بندی فوق کراک در گروه محرک ها قرار گرفته اما کراک موجود در بازار مصرفی ایران به علت داشتن ترکیب های اپیوئیدی صناعی نوعی مخدر اپیوئیدی محرک محسوب می شود.

از مواد محرک با وابستگی کم نیز می توان از کافئین ، نیکوتین ، افدرین ، سودوافدرین، تئوفلین ، فن فلورامین

3_ توهم زاها (Hallucinogenes)

عبارتند از لیزرژیک اسید دی اتیل آمید (Lsd) قارچ های جادوئی (Magic musharoom)

دی متیل تریپتامین ، مسکالین، متیل دی اکسی آمفتامین((MDA

متیل دی اکسی  مت آمفتامین ) MDMA یا Extasy یا X ( که با توجه به ترکیب و عوارض Mda,Mdma   جز توهم زاهای محرک محسوب می شوند .

4_ فن سیکلیدین و کتامین

یک گروه متنوع و غیر متجانس هستند که برخی اثرات توهم زاها را داشته اما اثرات مجزای دیگری هم تولید میکنند.

5_ داروهای خواب آور _ تسکین بخش

این داروها معمولا برای کاهش اضطراب  و درمان بی خوابی به کار می روند بنزودیازپام ها شامل دیازپام ، کلرودیازپوکساید ، لورازپام ، فلورازپام ، و... هستند.

گروه دوم این دسته داروهای Sedative Hypnotics شامل بار بیتورات ها مانند فنوباربیتال ، سکو باربیتال ، آموباربیتال هستند.

6_ مواد استنشاقی(Inhulants)

انواع بسیار متنوعی از این مواد وجود دارد مانند : بنزین ، اتر ، تینر ، انواع اسپری ، برخی مواد پاک کننده ، برخی محلول ها ، برخی رنگ ها ، و...

7_ اپییوئید ها (Opioid)

این گروه از نظر طبیعی یا صانعی بودن به دوگروه تقسیم می شوند :

طبیعی : تریاک ،شیره ، پاراگوریک

صناعی : مورفین ، و اپییوئیدهای مشابه آن ( متادون،  Laam  پروپوکسی فن ، Daroon )،

مپردین و اپیوئیدهای مشابه آن ( پتیدین ، آنیلیریدین ، دیفنوکسیلات ،  لوپرامید ، آلفاپرودین

و دیگر اپیوئیدها نظیر پنتازسین ، بوپره نورفین ، ( تمجیزک و نام های مشابه تجاری مشابه ) بوترفانل، نالوکسان ، نالترکسون ،...

چگونه معتاد می شویم؟
Ads
هروئین,شیشه,مواد مخدر اعتیاد آور

نخستین تصمیمی که برای مصرف مواد مخدر گرفته می شود اغلب حالت داوطلبانه داشته و از روی میل و اراده است. اما زمانی که مصرف مواد مخدر طولانی و گریز ناپذیر می شود، فرد دیگر نمی تواند مصرف مواد را کنترل و یا ترک کرده و فعالیتی که از روی تفنن و لذت جوئی آغاز شده است به کاری ضروری برای زندگی عادی مبدل می شود.

چرخه اعتیاد چیست؟

نوع دیگر طبقه بندی مواد اپیوئیدی بر حسب آگونیست خالص یا آگونیست نسبی یا آنتاگونیست بودن آنهاست :

اپیوئیدهای آگونیست خالص : مورفین ، متادون ، اکسی کدون، مپریدین ، پروپوکسی فن ، هروئین ، تریاک ، شیره ، هیدرومورفین ، و کدئین

اپیوئید های آگونیست نسبی : پنتازوسین ، نالبوفین ، بوپره نورفین ، بوتور فانول

آنتاگونیست های اپیوئیدی : نالوکسان و نالترکسون

8_ الکل _ اتانل

هرچند به شکل و بسته بندی متفاوت وجود دارد اما در واقع در ساختار مولکولی الکل :

2 اتم کربن ، 6 اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن با یکدیگر یکسان هستند

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

پنج شنبه 6 شهریور 1393  12:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها