0

قرار شب سوم ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

قرار شب سوم ماه مبارک رمضان

قرار شب سوم ماه مبارک رمضان به نیت :هدایت جوانان

سوره بقره- آیه 5

سوره بقره- آیه 5

سوره بقره /آیه 5

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 9 تیر 1393  11:59 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss 09303495228 saeedakh salma57 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon farnaz_s tahmores vahideh2012 rbahar91
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3221

پاسخ به:قرار شب سوم ماه مبارک رمضان

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ، بسم الله الرحمن الرحیم

أُولَٰئِكَ عَلَىٰ هُدًى مِنْ رَبِّهِمْ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ

ایشان ( با تقوی ها ) در هدایتی هستند که از طرف خدا به آنها داده شده ، و رستگاران ایشان هستند .

منظور از اولئک ، متقین هستند که ویژه گی آنها در پنج مورد در سه آیه ی قبلی بیان شده :

1 - ايمان به غيب ، ((آنها كسانى هستند كه ايمان به غيب دارند)) (الذين يؤمنون بالغيب).

2 - بر پا داشتن نماز، (بین بر پا داشتن نماز و نماز خواندن فرق هایی هست) ((نماز را برپا مى دارند)) (ويقيمون الصلوة) .

3 - انفاق کردن ، ((و ازتمام مواهبى كه به آنها روزى داده ايم انفاق مى كنند)) (ومما رزقناهم ينفقون).

4 - ايمان به تمام پيامبران وبرنامه هاى الهى ، ((آنها كسانى هستند كه به آنچه برتو نـازل شـده وآنچه پيش ازتو نازل گرديده ايمان دارند)) (والذين يؤمنون بما انـزل اليك و ما انـزل من قبلك).

5 - ایمان به آخرت ،((آنها به آخرت قطعا ايـمـان دارنـد)) (و بـالا خرة هم يوقنون)

آیه ی امشب أُولَٰئِكَ عَلَىٰ هُدًى مِنْ رَبِّهِمْ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ايـن آيـه ، اشاره اى است به نتيجه و پايان كار مؤمنان با تقوایی كه صفات پنجگانه فوق را در خود جـمع كرده اند،

میفرماید: ((اينها بر مسير هدايت پروردگارشان هستند)) (اولئك على هدى من ربـهـم) ((و ايـنـهـا رسـتـگـارانـنـد)) (اولئك هم المفلحون)

در حقيقت هدايت آنها و همچنين رستگاريشان از سوى خدا تضمين شده است جالب اينكه مى گويد: ((عَلى هدى من ربهم)) ، از کلمه ی علی اینطور فهمیده میشود که

هدايت الهى همچون مركب راهوارى است كه آنها بر آن سوارند، و به كمك اين مركب به سوى رستگارى و سعادت پيش مى روند.

منبع : تفسیر نمونه 

سه شنبه 10 تیر 1393  1:04 AM
تشکرات از این پست
saeedakh nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 tahmores vahideh2012
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در قرآن، رستگاران داراى ويژگى‏هاى زير هستند:
الف: كسانى كه در برابر مفاسد جامعه، به اصلاحگرى مى ‏پردازند
ب: كسانى كه امر به معروف و نهى از منكر مى‏كنند.
ج: كسانى كه علاوه بر ايمان به رسول خدا صلى الله عليه وآله، او را حمايت مى‏كنند
د: كسانى كه از بخل دور هستند.
ه: كسانى كه در قيامت از حسنات، ميزانِ سنگين دارند

سه شنبه 10 تیر 1393  1:07 AM
تشکرات از این پست
saeedakh kuoroshss salma57 sayyed13737373 tahmores vahideh2012
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی وآرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

اصولاً آدمی، دارای اهداف متنوّعی است. بر این اساس، گروهی که صرفاً دغدغه پول و ثروت و مقام و شهرت و شهوت را دارند و به طور کلّی، زندگی را در مادّیات خلاصه می کنند، جزو انسان های «لذّت گرا» و در مقابل، عدّه ای که معترف به خدا و پیامبر و معاد و در پی دستیابی به معدن محبّت و خیر و فضایل و کمالات اخلاقی و گنج سعادت هستند و به زندگی چند روزه دنیا، دل خوش نمی کنند و بر این باورند که دنیا متاعی نیست که آنها را اشباع کند، انسان های «سعادت گرا» هستند.

خداوند که خود، مشتاق سعادت آدمی است و سرچشمه خوش بختی است، در قرآن، به نشانه ها و ویژگی های انسان های رستگار اشاره می کند و با این کار، الگویی عملی در اختیار انسان قرار می دهد تا با پیروی از آن، خود را به سعادت جاوید، در دنیا و آخرت برساند. مهم ترین ویژگی های سعادت بخشی که خداوند به آنها اشاره کرده است، عبارت اند از: ایمان آوردن به غیب (وحی) و کتاب های انبیای پیشین، برپا داشتن نماز و انفاق کردن،1 اطاعت از خدا و رسولش،2 کسب خشنودی خداوند،3 ایستادگی و پافشاری بر ایمان و حفاظت از آن با جان و مال خویش،4 انجام دادن اعمال نیک و رعایت عدالت،5 فروتنی، پرهیز از کارهای بیهوده و کمک به مستمندان،6 یافتن جایگاه واقعی خویش و پیروی از برنامه سعادت گرای خداوند،7 و... . از مجموع این ویژگی ها چنین برداشت می شود که تنها راه انسان برای رسیدن به رستگاری، این است که طوری زندگی کند که «خدا از او راضی باشد و او نیز از خداوند، راضی باشد».

سه شنبه 10 تیر 1393  1:12 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 tahmores vahideh2012
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

هر که بخواهد میوه رستگاری بچیند، باید به دنبال اهداف بزرگ تر و اصلی تر باشد و به طور قطع، هنگامی در مسیر سعادت قرار می گیرد که خدا از او راضی باشد و در مقابل، هنگامی شقاوت و بدبختی بر سر بشر سایه می افکند که خدا از او ناخشنود است. بنا بر این، از نظر قرآن، رستگاری، برای همه، تنها با داشتن انگیزه زیبا و عزم قوی و تلاش مستمر (عمل صالح) در راه خدا قابل تضمین است و چون آدمی را از انتخاب، گریزی نیست و آدم فاقد جهت، وجود ندارد، باید خود انتخاب کنیم و در انتخاب خود به مسیر خیر و شرّ دقّت کنیم.

سه شنبه 10 تیر 1393  1:19 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 tahmores vahideh2012
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

هدايت در دو مورد به کار مي‌رود:
1. هدايت به معناي راهنمايي و ارائة طريق، که همان نزول وحي و ابلاغ آن توسط پيامبر است و در آياتي مانند وَ أَمَّا ثَمُودُ فَهَدَيْناهُمْ فَاسْتَحَبُّوا الْعَمي‏ عَلَي الْهُدي (فصلت:17) مقصود همين ‌معنا ‌از هدايت است.
2. هدايت به معناي ايصال الي المطلوب که منحصر در راهنمايي نيست، بلکه ‌مراد‌ از آن رساندن فرد به مقصد و مقصود است. اين نوع هدايت مخصوص عده‌اي خاص است.

سه شنبه 10 تیر 1393  1:48 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss salma57 sayyed13737373 tahmores vahideh2012 saeedakh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و تشکر بابت مطالبتون. راه رسیدن به رستگاری از طرف خدا برای ما ترسیم شده . همون راهی که در پست های بالا دوستان اشاره کردند. حالا چطور باید در این مسبر قرار بگیریم؟فقط دانستن این مطلب که چگونه رستگار بشیم کفایت میکنه؟چطور باید خودمون دو به مرحله تی برسونیم که شامل هدایت خاص خدا بشیم؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 10 تیر 1393  2:56 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 vahideh2012 saeedakh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

آیا امکانش هست که افراد عادی هم به این درجه از تقوا برسیم

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 10 تیر 1393  3:00 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 tahmores vahideh2012 saeedakh
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

گرهمی خواهی مسلمان زیستن    نیست ممکن جزبه قرآن زیستن

دوران نوجوانى و جوانى، دوران حساس و سرنوشت ساز و تعیین کننده ى شخصیت فرد است. .چیزى که مى تواند این احساسات را در مسیر هدایت و هیجان و غرور را در طریق مثبت قرار دهد  قانون الهى، یعنى قرآن و احادیث پیامبر(صلی الله علیه وسلم) است.
دوران نوجوانى و جوانى، دوران حساس و سرنوشت ساز و تعیین کننده ى شخصیت فرد است. در این دوران غرور، هیجان، احساسات، شهوت، ناپختگى عقلى و… بر شخص سایه مى افکند.چیزى که مى تواند این احساسات را در مسیر هدایت و هیجان و غرور را در طریق مثبت قرار دهد ، قانون الهى، یعنى قرآن و احادیثرسول الله(ص) است.در این بخش به برخى راهکارهاى قرآن و روایات در موفقیت و شخصیت جوان اشاره مى گردد.

قرآن کریم سیماى جوان شایسته را چگونه تبیین مى کند؟
جوانى بهترین و حساس ترین دوره ى عمر هر موجودى بهویژه انسان به حساب مى آید. در همین دوره است که انسان مى تواند سرنوشت خویش را رقم بزند و افق آیندهى خود را روشن و درخشان و یا آن را تیره و تار سازد.قالب وجودى یک انسان در دوره ى جوانى شکل مى گیرد و آینده ى او هم بر این اساس رقم مى خورد. در هر عصرى جوانان بیشتر مورد توجه اند و در شکل گیرى موضوعات مختلف در جوامع نقش مؤثرى ایفا مى کنند و در این میان برخى افراد، احزاب، قدرت ها و… از احساسات پاک، شور و تحرک و نیروى سازنده ى جوانان در راستاى منافع فردى و گروهى خود سود مى برند.
قرآن کریم و روایات اسلامى به دوره ى حساس نوجوانى و جوانى عمر انسان اهمیت ویژه اى داده اند. چنان که یکی ازبزرگان دین به یکى از یاران خویش مى فرمایند:
بر تو باد توجه به جوانان; زیرا آنان به هر کار خیر از دیگران پیش تازترند.
هم چنین مى فرماید: چون جوان مسلمان قرآن بخواند، قرآن با گوشت و خونش آمیخته گردد و خداوند متعال او را در زمره ى پیامبران والامقام نزد خود قرار مى دهد و خداوند خود در قیامت مدافع وى باشد

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

سه شنبه 10 تیر 1393  5:33 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh tahmores vahideh2012 saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

چهار دسته از آیات قرآن که نگاه متفاوت به موضوع هدایت دارند را مطرح نمودیم. ۱- دسته اى از آیات، قرآن را کتاب هدایت براى همه مردم مى دانند؛ ۲- قرآن کتاب هدایت براى متقین است؛ ۳- دسته سوم این که قرآن بعضى را هدایت نمى کند؛ ۴- دسته آخرى از آیات مثلاً مى گویند: خدا انسان ها را گمراه نیز مى کند، چنانچه هدایت مى کند و ما از این دسته آیات، این نکته را استفاده کردیم که: تا شما سوداى سربالا داشته باشید یا خیر؟ چه جامعه بخواهد استفاده کند و چه فرد، شرط لازم اش این است که شما منحط به سراغ قرآن نروید.

سه شنبه 10 تیر 1393  6:46 PM
تشکرات از این پست
tahmores vahideh2012 saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

عوامل رستگارى در قرآن

1 - ايمان

2 - نماز

3 - عمل خير
4 - تزكيه نفس
5 - تقوا

6 - زكات

7 - جهاد

8 - وفاى به عهد

9 - استفاده از «وسيله» براى تقرب به خدا

10 - امر به معروف و نهى از منكر

11 - صبر و سفارش به آن

12 - توبه

سه شنبه 10 تیر 1393  6:52 PM
تشکرات از این پست
tahmores vahideh2012 saeedakh
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

سلام و تشکر 

خدایا در سخت ترین شرایط دستمون رو بگیر 

هدایت در این آیه اول حرف از هدایت بعد رستگاری از نظر من تو این آیه یه حرف نهفته اس گاهی بعضی آدم ها  میگن قلب آدم پاک باشه کافیه قلب پاک شرط رستگاری هست اما نه تنها شرط

باید در راه مستقیم قرار بگیریم که به رستگاری برسیم  

سه شنبه 10 تیر 1393  8:00 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh vahideh2012 saeedakh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

این آیه به اشخاصی اشاره میکنه که علاوه بر سنت امداد الهی سنت توفیق الهی هم شامل این افراد می شود که مورد توجه خداوند قرار گرفته اند.

نتیجه این می شود که برای این که افراد مورد عنایات خاصه خداوند متعال قرار بگیرن باید رستگار باشن .

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

سه شنبه 10 تیر 1393  10:42 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh vahideh2012 saeedakh
دسترسی سریع به انجمن ها