0

پای اسفناج با گوشت و پنیر

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پای اسفناج با گوشت و پنیر

19681_l

مواد لازم :

 روغن زیتون                             دو ق چ

 گوشت چرخکرده گوسفندی 400 گرم

 سیر                                             دو حبه

 اسفناج                                       300 گرم

 پنیرخامه ای یا پنیر ریکوتا     یک پیمانه

 سفیده تخم مرغ هم زده شده 4 عدد

شوید خرد شده ریز                  2 ق غ

پنیر سفید فتا خرد شده          100 گرم

پودر پنیر پارمزان                       1/4 پیمانه

خمیر فیلو یا خمیر بورک         3 ورقه

اسپری روغن

طرز تهیه :  یک قالب با قطر 22 سانتیمتری نیاز دارید . قالب را با اسپری روغن چرب کنید .کف آن کاغذ پهن کنید . فر را از قبل روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید . تا کاملا گرم شود . سیر و گوشت چرخکرده را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا کمی سرخ شود و آبش جمع شود . اسفناج ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید . وقتی مایه آب نداشت اجازه دهید تا خنک شود . بعد پنیر ریکوتا و سفیده ها و شوید و پنیر فتا و پارمزان را روی آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود . این مایه را مابین لایه های خمیر فیلو یا خمیر بورک به هر صورت که تمایل دارید لایه به لایه بریزید و بین لایه ها ورقه خمیر قرار دهید . روی هر لایه اسپری روغن بپاشید بطوری که خمیرها کمی چرب شوند . آخرین لایه رویی خمیر میباشد . سپس قالب را روی سینی فر داخل فر قرار داده و مدت حدود 50 الی 55 دقیقه اجازه دهید تا کاملا بپزد و رویه آن طلایی شود . بعد مدت یکربع اجازه دهید خنک شود و بعد برش زده و سرو کنید .

نکته : داخل این مایه از هر سبزیجات دلخواه مانند فلفل دلمه قرمز و یا هویج رنده شده میتوان استفاده کرد تا رنگارنگ شود

شنبه 7 تیر 1393  12:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها