مواد لازم :
روغن زیتون دو ق چ
گوشت چرخکرده گوسفندی 400 گرم
سیر دو حبه
اسفناج 300 گرم
پنیرخامه ای یا پنیر ریکوتا یک پیمانه
سفیده تخم مرغ هم زده شده 4 عدد
شوید خرد شده ریز 2 ق غ
پنیر سفید فتا خرد شده 100 گرم
پودر پنیر پارمزان 1/4 پیمانه
خمیر فیلو یا خمیر بورک 3 ورقه
اسپری روغن
طرز تهیه : یک قالب با قطر 22 سانتیمتری نیاز دارید . قالب را با اسپری روغن چرب کنید .کف آن کاغذ پهن کنید . فر را از قبل روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید . تا کاملا گرم شود . سیر و گوشت چرخکرده را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا کمی سرخ شود و آبش جمع شود . اسفناج ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید . وقتی مایه آب نداشت اجازه دهید تا خنک شود . بعد پنیر ریکوتا و سفیده ها و شوید و پنیر فتا و پارمزان را روی آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود . این مایه را مابین لایه های خمیر فیلو یا خمیر بورک به هر صورت که تمایل دارید لایه به لایه بریزید و بین لایه ها ورقه خمیر قرار دهید . روی هر لایه اسپری روغن بپاشید بطوری که خمیرها کمی چرب شوند . آخرین لایه رویی خمیر میباشد . سپس قالب را روی سینی فر داخل فر قرار داده و مدت حدود 50 الی 55 دقیقه اجازه دهید تا کاملا بپزد و رویه آن طلایی شود . بعد مدت یکربع اجازه دهید خنک شود و بعد برش زده و سرو کنید .
نکته : داخل این مایه از هر سبزیجات دلخواه مانند فلفل دلمه قرمز و یا هویج رنده شده میتوان استفاده کرد تا رنگارنگ شود