خيار نازک حلقه شده - ۶ پيمانه يا يک کيلوگرم پياز نازک حلقه شده - ۲ پيمانه سرکه سفيد - يک و نيم پيمانه تخم خردل - نصف قاشق مرباخوري پودر خردل - نصف قاشق مرباخوري فلفل قرمز - نصف قاشق مرباخوري فلفل سياه - يک چهارم قاشق مرباخوري سير (برش هاي نازک) - ۴ حبه
سه پيمانه خيار را در کاسه متوسطي قرار دهيد، روي آن يک پيمانه پياز قرار دهيد و با باقي مانده خيار و پياز، اين روش را ادامه دهيد. سرکه را با بقيه مواد مخلوط کنيد و بگذاريد روي حرارت بماند تا کمي بجوشد و روي مخلوط خيار بريزيد و بگذاريد خنک شود، سپس روي آن را بپوشانيد و به مدت ۴ روز در يخچال بگذاريد.