کاستاریکا - یونان (یک هشتم نهایی)
کاستاریکا - یونان
از سری مسابقات جام جهانی 2014 برزیل
مرحله یک هشتم نهایی
جهت مشاهده ی نتایج و جدول کامل این مرحله اینجا کلیک نمایید
از هم اکنون منتظر پیش بینی ها و نقد و تحلیل های شما هستیم ...
دروازهبان کاستاریکا بهترین بازیکن بازی با یونان شد
در پایان دیدار دو تیم کاستاریکا و یونان که در ضربات پنالتی با برتری کاستاریکا همراه شد؛ ناواس، دروازهبان تیم کاستاریکا به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. او در طول ۱۲۰ حضورش ۵۰ پاس داد و در پایان با گرفتن یک پنالتی توانست تیمش را به مرحله یک چهارم نهایی برساند. کاستاریکا در این مرحله باید به مصاف هلند برود.
.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.
.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.
نگاه آماری به برتری کاستاریکا برابر یونان
تیمهای ملی فوتبال کاستاریکا و یونان از ساعت ۳۰ دقیقه بامداد امروز (دوشنبه) در ورزشگاه پرنامبوکوی شهر رسیف به مصاف هم رفتند که جدال دو تیم در پایان ۹۰ دقیقه قانونی بازی با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید تا وقتهای اضافه برنده بازی را مشخص کند. در وقتهای اضافه هم گلی ردوبدل نشد تا بازی به ضربات پنالتی کشیده شود. در ضربات پنالتی کاستاریکای ۱۰ نفره با نتیجه ۵ بر ۳ مقابل یونان به پیروزی رسید تا با صعود از این مرحله حریف هلند در مرحله یک چهارم نهایی جام بیستم شود. آمار این بازی به شرح زیر است: گل کاستاریکا: یک یونان: یک درصد مالکیت توپ کاستاریکا: ۴۳ یونان: ۵۷ حملات خطرناک کاستاریکا: ۲۸ یونان: ۶۰ موقعیتهای گلزنی کاستاریکا: ۶ یونان: ۲۴ موقعیتهای داخل محوطه کاستاریکا: ۸ یونان: ۱۶ پاس سالم کاستاریکا: ۳۳۴ یونان: ۵۰۲ شوت داخل چارچوب کاستاریکا: ۲ یونان: ۱۳ شوت خارج از چارچوب کاستاریکا: ۴ یونان: ۱۱ توپ بلوکه شده کاستاریکا: یک یونان: ۵ سانتر کاستاریکا: ۱۷ یونان: ۵۲ مهار توسط دروازهبان کاستاریکا: ۷ یونان: صفر کرنر کاستاریکا: ۳ یونان: ۱۱ آفساید کاستاریکا: صفر یونان: ۱۰ توپ لو رفته کاستاریکا: ۸۲ یونان: ۸۷ کارت زرد کاستاریکا: ۶ یونان: ۲ کارت قرمز کاستاریکا: یک یونان: صفر مسافت پیموده شده توسط بازیکنان کاستاریکا: ۱۳۱ هزار و ۳۲۶ متر یونان: ۱۳۲ هزار و ۴۹۸ متر خطا کاستاریکا: ۲۳ یونان: ۱۶
پاسخ به:کاستاریکا - یونان (یک هشتم نهایی)
کارستاریکا امسال شگفتی جام هستش
شانس هم اورد یونان خیلی تیم خوبی نبود
هلند رو هم اگه حذف کنه که دیگه خیلی جالب میشه
گـر تو خواهی که بیابی زجهان راه نجات
بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.