0

دني آلوز: کريس رونالدو براي بهترين بازيکن دنيا بودن بيش ازحد مغرور است

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

اين مدافع برزيلي گفت که در مورد توانايي هاي فني اين بازيکن ترديدي وجود ندارد اما جنبه هايي از شخصيت اوست که بايد روي آن کار کند

دنی آلوز، مدافع بارسلونا، معتقد است که کریس رونالدو زیادی مغرور است و به همین دلیل نمی تواند بهترین بازیکن جهان باشد.

این مدافع برزیلی در مصاحبه با نشریه پرتغالی "آ بولا" گفت که در مورد توانایی های فنی این بازیکن تردیدی وجود ندارد اما جنبه هایی از شخصیت اوست که باید روی آن کار کند.

" برای اینکه بهترین بازیکن جهان باشید، تنها خوب بازی کردن کافی نیست. باید با بقیه مردم نیز دوست باشید. من می دانم که چنین رفتاری می تواند تا اندازه ای به وجهه او لطمه بزند، در حالی که او بازیکن بزرگی است.

من تردیدی ندارم که کریس رونالدو یکی از بهترین بازیکنان دنیاست اما در عین حال مشکلاتی نیز دارد. فکر می کنم بهترین بازیکن دنیا باید فروتن، مهربان و آرام باشد. لیونل مسی همه این ویژگی ها را دارد درحالی که رونالدو فاقد بعضی از این خصوصیات است."

آلوز همچنین در مورد مذاکرات تمدید قراردادش با باشگاه بارسلونا گفت:" اولویت من بارسلوناست اما نمی توانم هیچ احتمالی را رد کنم. من در اینجا احساس خوشحالی می کنم اما ابتدا باید هر دو طرف به توافق برسند."

حمید.bmp

چهارشنبه 24 آذر 1389  7:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها