0

پارک :احساس دوگانه اي دارم؛ ترک يونايتد و حضور در جام ملتها؟!

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

مورد ترک اولدترافورد براي حضور در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا، دچار احساسات دوگانه اي شده است.

پارک جی سونگ ستاره کره ای منچستریونایتد آماده سفر به قطر است تا تیم ملی کشورش را در رقابتهای جام ملتهای آسیا همراهی کند ولی او به خوبی می داند که حضور در این تورنمنت به معنای غیبت در 7 دیدار منچستریونایتد است.

البته در صورتی که کره جنوبی در مراحل ابتدایی رقابتهای جام ملتهای آسیا حذف شود، پارک دیدارهای کمتری از بازیهای یونایتد را از دست خواهد داد ولی کره یکی از مدعیان قهرمانی در رقابتهای آسیایی است.

پارک جی سونگ در صحبتهایی گفت:« من احساس دوگانه ای در مورد جام ملتهای آسیا دارم.در حال حاضر با اعتماد به نفس تمام بازی می کنم، پس ترک کردن اولدترافورد، برایم حس عجیبی است ولی از سوی دیگر پیوستن به اردوی تیم ملی همیشه برایم خوشحال کننده بوده.»

پارک ادامه داد:« یونایتد حتی بدون من هم بازیکنان زیادی برای ادامه پیروزیهایش در اختیار دارد؛ پس من برروی بازیهای تیم ملی کشورم تمرکز می کنم و پس از آن تمرکزم را برروی یونایتد قرار می دهم.»

پارک در ادامه در مورد گلی که وارد دروازه آرسنال کرد گفت:« گل عجیبی بود. توپ مسیرش را عوض کرد و من مجبور شدم که ناگهان حرک کنم. فکر کردم که توپ به تیرک می خورد ولی در نهایت وارد دروازه شد و من توانستم گلم را جشن بگیرم.این گل خوبی برای من و تیمم بود. در حال حاضر در جایگاه خیلی خوبی هستیم ولی مسیر زیادی تاپایان رقابتهای فصل باقی است.»

حمید.bmp

چهارشنبه 24 آذر 1389  7:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها