0

فهرست رشته های معرفی شده ی رشته ی تجربی

 
razoor_77
razoor_77
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 799
محل سکونت : اصفهان

کاردانی شیمی و پدافند جنگهای شیمیایی، میکروبی و هسته ای

دیباچه: هدف این رشته تربیت کاردان مقابله با جنگ‌های شیمیایی،‌میکروبی و هسته‌ای است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارگان‌های نظامی به وجود آنها نیاز بسیار دارند.این رشته دارای سه شاخه شیمیایی، میکروبی و هسته‌ای است و فارغ‌التحصیلان آن می‌توانند با کسب مهارت‌های لازم، در زمینه پدافند جنگ‌های شیمیایی، میکروبی، هسته‌ای در سازمان‌های رزمی و دیگر ارگان‌های مرتبط فعالیت نمایند.
درس‌های این رشته در طول تحصیل :
دروس نظامی:
تاکتیک جنگ‌افزار، مدیریت فرماندهی، آیین‌نامه‌ها و سازمان، ارتباط و مخابرات
دروس پایه:
هواشناسی، شیمی عمومی، شیمی عمومی عملی، فیزیک عمومی،‌زیست‌شناسی عمومی، اصول جنگهای شیمیایی، میکروبی و هسته‌ای، روانشناسی و امداد به مصدومین شیمیایی، میکروبی، هسته‌ای ، شناخت حفاظت انفرادی و جمعی شیمیایی ، میکروبی، هسته‌ای ، ریاضیات پایه، مقدمات آمار.
دروس تخصصی شاخه شیمیایی:
حفاظت آزمایشگاهی، شیمی آلی عملی، شیمی تجزیه عملی، شیمی آلی، شیمی معدنی،‌ شیمی تجزیه، بیوشیمی، عوامل شیمیایی جنگی،‌ تأثیر عوامل شیمیایی بر محیط‌زیست، مکانیزم تأثیر عوامل شیمیایی جنگی بر روی موجودات زنده، شناسایی عوامل شیمیایی جنگی (آشکار سازی) ، انبارداری و حمل و نقل و حفاظت از مواد شیمیایی، شناخت و رفع‌آلودگی عوامل شیمیایی، مانور در منطقه آلوده. 
دروس تخصصی شاخه میکروبی:
حفاظت آزمایشگاه میکروبی، میکروبیولوژی عمومی، راه‌های انتقال، باکتری‌شناسی رزمی، قارچ‌شناسی رزمی، ویروس‌شناسی رزمی، تک‌یاخته‌های رزمی، بیوشیمی، عملیات خنثی‌سازی، حفاظت جمعی، اصول فرماندهی پدافند، اصول نحوه کاربرد جنگ‌افزارهای میکروبی، مانور میکروبی، ایمونولوژی.
دروس تخصصی شاخه هسته‌ای:
حفاظت ، ریاضیات کابردی، فیزیک پایه، فیزیک جدید، فیزیک هسته‌ای، عوامل هسته‌ای، تأثیرات هسته‌ای، عملیات خنثی‌سازی، حفاظت و آثار اشعه بر محیط،‌حفاظت جمعی، اصول فرمانده و پدافند هسته‌ای،‌ آشکارسازی، ‌مانور.منبع: کتاب آشنایی با رشته های دانشگاهی سازمان سنجش آموزش کشورتالیف خانم فیروزه سودایی ونرم افزار سامان رشته ی سازمان سنجش

پنج شنبه 29 خرداد 1393  3:08 PM
تشکرات از این پست
razoor_77
razoor_77
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 799
محل سکونت : اصفهان

تکنولوژی پرتودرمانی (رادیوتراپی)

دیباچه: هدف این رشته تربیت کاردان در گروه تکنولوژی پرتودرمانی است. افرادی که دانش لازم را در زمینه طرز تولید اشعه ایکس و مواد رادیواکتیو و قوانین مربوط به آنها، انجام تکنیک‌های پرتودرمانی و شیمی درمانی، روش‌های حفاظت از اشعه ایکس و تشعشعات رادیواکتیو فرا می‌گیرند و پس از فارغ‌التحصیلی می‌توانند در پرتودرمانی‌های ساده و تخصصی و بخش‌ها و درمانگاه‌های پرتودرمانی فعالیت کنند. گفتنی است که تفاوت این رشته با تکنولوژی پرتوشناسی در این است که متخصص رادیولوژی با استفاده از دستگاه‌های تصویربرداری، از اعضای مختلف بدن تصویربرداری می‌کند اما متخصص رادیوتراپی، از اشعه برای درمان بیماری استفاده می‌کند و اجرای عملیات درمانی را برعهده دارد.
درس‌های این رشته در طول تحصیل:
دروس پایه:
فیزیک عمومی، آناتومی، فیزیولوژی انسانی، کمک‌های اولیه و مراقبت از بیمار، اصطلاحات و کلیات پزشکی، بافت‌شناسی و آسیب‌شناسی.
دروس اصلی و تخصصی:
آناتومی سطحی بدن، فیزیک تشعشع و مواد رادیواکتیو، دستگاه‌های رادیوتراپی، تکنیک‌های رادیوتراپی، اصول محاسبات و برنامه‌ریزی در رادیوتراپی، رادیوبیولوژی و حفاظت در برابر پرتوهای یونساز، تکنیک‌های رادیوگرافی، تکنیک‌های پزشکی هسته‌ای، کارآموزی بیمارستانی، کارورزی.منبع: کتاب آشنایی با رشته های دانشگاهی سازمان سنجش آموزش کشورتالیف خانم فیروزه سودایی ونرم افزار سامان رشته ی سازمان سنجش

پنج شنبه 29 خرداد 1393  3:09 PM
تشکرات از این پست
farzalivand
farzalivand
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 11
محل سکونت : تهران

ارائه الگوریتم جدید Fuzzy SARSA به منظور پیش بینی نوسانات سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع یک

لینک دانلود مقاله:

http://ijdld.tums.ac.ir/article-1-5400-fa.pdf

http://ijdld.tums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25-5056&slc_lang=fa&sid=fa

 

مقدمه: یکی از عوارض خطرناک بیماری دیابت نوع یک افزایش و کاهش ناگهانی سطح غلظت قند خون می‌باشد که باعث بروز خطراتی چون اغماء و بیهوشی خواهد شد. بنابراین استفاده از روش‌هایی با درصد خطای پایین و هوشمند با اطلاعات موجود در جهت پیش بینی و در نهایت پیشگیری از این عوارض،گام مهمی در جهت کنترل بهینه بیماری محسوب می‌شود. به همین منظور در این مقاله ما از الگوریتم ترکیبی Fuzzy SARSA برای طراحی سیستم خبره در جهت پیش بینی نوسانات سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع یک استفاده کرده‌ایم. هدف از این مقاله، ارائه و پیاده سازی یک الگوریتم ترکیبی جدید مبتنی بر یادگیری تقویتی و منطق فازی به نام FSA(Fuzzy SARSA Algorithm) برای طراحی سیستم خبره می‌باشد. روش‌ها: داده‌های پزشکی مورد استفاده در این مقاله مربوط به 3 بیمار زن ایرانی مبتلا به دیابت نوع یک است، که شامل الگوهایی چون نوع و دز انسولین تزریقی، فاصله زمانی بین ساعات ثبت سطح غلظت قند خون و نیز سطح غلظت قند خون در ابتدای بازه زمانی می‌باشد. در این مقاله از الگوریتم معروف یادگیری تقویتی به نام SARSA استفاده شده و با منطق فازی پیاده‌سازی شده و الگوریتم Fuzzy SARSA را در سیستم خبره برای پیش بینی نوسانات سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع یک به‌کار برده‌ایم. یافته‌ها: نتایج به‌دست آمده برای سیستم خبره با الگوریتم پیشنهادی FSA برای عامل یادگیرنده با استفاده از پارامترهای، سطح غلظت قند خون در ابتدای بازه زمانی (mg/dlit)، دز انسولین کوتاه اثر تزریقی به بدن (unit)، دز انسولین طولانی اثر تزریقی به بدن (unit)، سطح استرس (unit)، سطح فعالیت بدنی (unit)، کربوهیدرات مصرفی (gr)، فاصله میان ابتدا و انتهای بازه زمانی (hour) نشان می‌دهد که عامل توانسته در 85 درصد سطح قند خون را در بازه نرمال 80 تا 120 نگه داردو در 15 درصد خطایی که عامل داشته مواقعی‌است که عامل اکتشاف درستی برای تزریق انسولین کوتاه اثر و طولانی اثر نداشته است. نتیجه گیری: در پایان تحقیق با توجه به نتایج به‌دست آمده مشخص شد که الگوریتم پیشنهادی برای سیستم هوشمند با کاهش تقریباً 15 درصدی خطای پیش‌بینی نسبت به دیگر روش‌های متدوال و از جمله روش‌های مبتنی بر یادگیری تقویتی، می‌توانند به‌عنوان مدلی مناسب به‌منظور پیش بینی نوسانات سطح غلظت قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع یک تلقی گردد، ضمن اینکه می‌توان از سایر روش‌های پیش بینی مبتنی بر هوش مصنوعی مانند شبکه‌های عصبی جهت پیش‌بینی دقیق استفاده کرد.

 

لینک دانلود مقاله:

http://ijdld.tums.ac.ir/article-1-5400-fa.pdf

http://ijdld.tums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25-5056&slc_lang=fa&sid=fa

دوشنبه 2 اردیبهشت 1398  10:44 AM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

پاسخ به:فهرست رشته های معرفی شده ی رشته ی تجربی

با تشکر از اطلاع رسانی به موقع و خوبتان.

دوشنبه 2 اردیبهشت 1398  11:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها