0

مبحث 52 طرح صالحین: ^نیمه شعبان^

poorchi
poorchi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 101

پاسخ به: مبحث 52 طرح صالحین: ^نیمه شعبان^

: نیمه شعبان علاوه بر اینکه روز و زمان خجسته میلاد امام عصر(عج) است، فرصت معنوی مناسب و ارزشمندی برای راز و نیاز با خالق هستی و نزدیکی هرچه بهتر و بیشتر به معبود و کسب برکات الهی است .

این شب از چنان اهمیتی برخوردار است که هم ردیف و هم پای شبهای قدر قرار دارد و از این موقعیت می توان چون شبهای قدر ماه مبارک رمضان، برای کسب خیرات و برکات معنوی بهره برد و نهایت تلاش را برای کسب فیض داشت.

از پیامبر اکرم در این زمینه روایتهای بسیاری نقل شده از جمله اینکه:

شب نیمه شعبان در خواب بودم که جبرئیل به بالین من آمد و گفت: ای محمد چگونه در این شب خوابیده‏ای؟ پرسیدم: ای جبرئیل مگر امشب چه شبی است؟ گفت: شب نیمه شعبان است. برخیز ای محمد، پس مرا از جایم بلند کرد و به سوی بقیع برد، در آن حال گفت: سرت را بلند کن امشب درهای آسمان گشوده می‏شوند، درهای رحمت باز می‏گردند و همه درهای خشنودی، آمرزش، بخشش، بازگشت، روزی، نیکی و بخشایش نیز گشوده می‏شوند.

خوشحال ميشم نظراتتون رو با من در ميان بزاريد

شنبه 24 خرداد 1393  4:50 PM
تشکرات از این پست
saeedakh omiddeymi1368 yarabyarabyarab
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

شعری دررابطه بااین موضوع:

كشتی نساز اى نوح، طوفان نخواهد آمد * بر شوره زار دلها، باران نخواهد آمد

شاید به شعر تلخـم خـرده بـگیری اما * جایی كه سفره خالیست، ایمان نخواهد آمد

رفتی كلاس اول، این جمله راعوض كن * آن مرد تـا نیاید، باران نخواهد آمد

عاقبت یک روز مغرب محو مشرق می شود

عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود

شرط می بندم زمانی که نه زود است و نه دیر

مهربانی حاکم کل مناطق می شود

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 25 خرداد 1393  9:28 AM
تشکرات از این پست
saeedakh yarabyarabyarab
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

بر چهره پر ز نور مهدي صلوات بر جان و دل صبور مهدي صلوات

تا امر فرج شود مهيا بفرست بهر فرج و ظهور مهدي صلوات

یک شنبه 25 خرداد 1393  10:24 AM
تشکرات از این پست
saeedakh yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

چون نیمه ماه آمد 

بقیه الله آمد

فرزند زهرا مهدی

محبوب دلها آمد 

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

یک شنبه 25 خرداد 1393  10:29 AM
تشکرات از این پست
haj114 saeedakh
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2

دیشب جمال رویت تشبیه ماه کردم

تو به ز ماه بودی من اشتباه کردم

منتظران مهدی آگاه باشید!  

یک شنبه 25 خرداد 1393  10:43 AM
تشکرات از این پست
saeedakh
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2

امام محمد باقر علیه السلام : روزهای خدا سه روز است و روزی که حضرت قائم قیام میکند .وروز رجعت وروز قیامت . خصال .ص 108

منتظران مهدی آگاه باشید!  

یک شنبه 25 خرداد 1393  10:48 AM
تشکرات از این پست
haj114 saeedakh
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2

امام مهدی عج : من مایه ی امان اهل زمینم چنان که ستارگان مایه ی امان اهل آسمان اند . بحار الانوار .ج78 . ص 380

منتظران مهدی آگاه باشید!  

یک شنبه 25 خرداد 1393  10:51 AM
تشکرات از این پست
haj114 saeedakh
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2

امام کاظم علیه السلام : مردی از قم مردم را به حق فرا میخواند وگروهی استوار چون پاره های آهن پیرامون او گرد می ایند . بحارالانوار ج 60 ص 216

منتظران مهدی آگاه باشید!  

یک شنبه 25 خرداد 1393  10:54 AM
تشکرات از این پست
saeedakh
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2

یه خاطره از جمکران :

این ماجرا برای خودم اتفاق افتاد حدود 3 سال پیش با خانواده شب رسیدیم جمکران بیرون حیاط چادر زدیم صبح با عجله برای نماز صبح بیدار شدم تا تومسجد نماز بخونم اما تا برم وضو بگیرم دیر شد وبه نماز جماعت نرسیدم . نماز رو فرادا خوندم بعد نماز نگاه گردم انگشترای دستم2 طلا ویکی نقره نیست . یادم افتاد تو وضوخونه  جا گذاشتم . برام خیلی مهم هستن  .چون یکیش یادگار مادرمرحوممه ویکیش حلقه ازدواج . انگشتر نقره رو هم از مشهد که سنگ فیروزه داره خریده بودم . به هر حال رفتم وضو خونه تو راه  نیت کردم مبلغی رو به اون کسی که پیدا کرده بدم . درب وضو خونه رو برای نظافت بسته بودن در زدم وصداشون کردم گفتم انگشتر گم کردم . اونا هم در رو برام باز کردن خانم محترمی بود گفت شما آخرین نفری بودی که از وضو خونه رفتی ومن متوجه شدم انگشترهاتو جا گذاشتی . اونا رو به اطلاعات مسجد دادم . با اون خانم رفتیم اونجا نشونی دادم انگشترها رو گرفتم .سر گرم تحویل  بودم که خانم مسئول نظافت رفته بود سر کارش . سریع رفتم دنبالش وهدیه پولم رو با اصرار بهش بدم اما اصلا نگرفت گفت بده برای آقا وخرج سلامتی ومسجد . منم تشکر کردم وبا چشمانی پر اشک پول رو تحویل باجه هدایا دادم .این یکی از معجزات آقا بود که با وجود ازدحام جمعیت در وضوخانه مسئول شستشو بیاد وهمه رو بیرون کنه .التماس دعا .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

یک شنبه 25 خرداد 1393  11:09 AM
تشکرات از این پست
haj114 saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

ای نقطه شروع شفق،
و ای مجری حق!
میلاد تو، قصیده بی انتهایی است که تنها خدا بیت آخرش را می داند؛
بیا و حُسن ختام زمان باش!

اللهم عجل لولیک الفرج

السلام علیک یا اباصالح المهدی ادرکنی

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 25 خرداد 1393  3:06 PM
تشکرات از این پست
haj114 hessamnice saeedakh yarabyarabyarab
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

سخت است ولی مولا، خوب است نمی آیی
دلتنگ توام اما خوب است نمی آیی
یک کوفه فریب و غم،
یک شام پر از محنت
آیی تو شوی تنها، خوب است نمی آیی
یک نیمه ی شعبان را در فکر تو می مانند
از فکر روی فردا، خوب است نمی آیی
یک جمعه فقط ندبه، یک هفته فراموشی
بود تو شود رویا، خوب است نمی آیی
لاف غم عشق تو ذکر همه ی مردم
بنگر به دل آنها، خوب است نمی آیی
پیش نظر بعضی حاجت بدهی خوبی
اما نه برای ما، خوب است نمی آیی
یک شام سه شنبه را در کوی تو می آیند
اما دلشان اینجا، خوب است نمی آیی
سرداب تو مخروبه، قبر پدرت ویران
شهر تو پر از اعداء، خوب است نمی آیی
با این همه درد و غم، می سوزی و می سازی
ای منتقم زهرا، خوب است نمی آیی

یک شنبه 25 خرداد 1393  3:10 PM
تشکرات از این پست
haj114 hessamnice saeedakh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

یک سال دیگر هم گذشت و چشممان به جمال مولای غایبمان روشن نشد...

و چرا بیاید؟ وقتی که اکثریت قریب به اتفاق ما شیعیان در تمام سال از او غافلیم، و قلیلی از ما نیز به هنگام مشکلاتمان از او یاد می‏کنیم...

اما آقای ما!

به روسياهي‌مان نگاه نکن و به دستهايمان که خالي اند،
و به زبانمان نیز گوش مسپار که گناهکارتر از آن است که تو را با صداقت و اخلاص بخواند،
قلب آن اندک بندگان واقعی خداوند را ببين که هر روز ـ صبح و شام ـ تو را مي‌خوانند...

یک شنبه 25 خرداد 1393  3:22 PM
تشکرات از این پست
haj114 hessamnice saeedakh
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7586

nime shaban yaspic 9 6  تصاویر متحرک ولادت حضرت مهدی

شد نیمه ی شعبان و جهان گشت جوان

از مقدم پاک آن ولی سبحان

آن پرده نشین کاخ وحدت امروز

بنمود رخ از پرده و گردید عیان

ولادت امام زمان(عج) مبارک باد

☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆

☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆

ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

یک شنبه 25 خرداد 1393  10:25 PM
تشکرات از این پست
saeedakh
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7586

خجسته ميلاد گل سر سبد هستي،‌ نرگس نرجس

يوسف زهرا(س)، دردانه دوران نور چشم عاشقان ،

آرزوي مشتاقان، منتقم ال آلله، منجي عالم بشريت ،

صاحب العصروالزمان، حضرت مهدي عج الله تعالي  

ظهوره روحي و ارواح العالمين له الفداء

برمنتظران ظهورش مبارك باد 

☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆

☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆

ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

یک شنبه 25 خرداد 1393  10:26 PM
تشکرات از این پست
saeedakh 12813369
12813369
12813369
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 11

نیمه ی شعبان در سراسر جهان

مصر

در شب و روز نیمه ی شعبان، مردم به مساجد مصر می روند. این مکان ها به مناسبت این روز چراغانی می شود و مردم شیرینی ویژه ای می پزند و میان یک دیگر پخش می کنند. با این که برای نیمه ی شعبان در تقویم های مصری روز به خصوصی نوشته نشده، اما به مناسبت این روز، شبکه های تلویزیونی و رادیویی مصری برنامه های ویژه ای تهیه و علمای دینی با انجام مصاحبه های گوناگون، درباره ی نیمه ی شعبان و میلاد امام زمان(عج) صحبت می کنند.

بحرین

با این که این روز تعطیل نیست، اما بحرینی ها این روز را تعطیل می کنند. آن ها با جمع شدن در مساجد و حسینیه ها و خواندن دعا برای ظهور امام زمان(عج)، اشعار و مولودی های ویژه ای برای میلاد آن حضرت می خوانند. در این میان شیرینی و شربت پخش می کنند و در پایان به مناسبت این روز شام می دهند. روز نیمه ی شعبان، بزرگ ترها به کوچک ترها و هر کسی که به دیدن شان می آید، عیدی می دهند.

عراق

نیمه ی شعبان در عراق، باشکوه فراوان برگزار می شود. میلیون ها نفر به شهرهای مقدس، به خصوص کربلا می روند. در بعضی مواقع سیل جمعیت به قدری است که قبل از رسیدن به کربلا، ماشین ها متوقف شده و زائرین مجبورند پیاده راهی کربلا شوند. خیلی ها هم از شهرهای خود به مناسبت این روز پیاده به کربلا می روند. مردم در برابر زائران شتر و گاو و گوسفند قربانی می کنند. بسیاری از مردم به دفتر علما مراجعه می کنند تا از آن ها هدیه بگیرند.

تاجیکستان

مردم تاجیک برای نیمه ی شعبان اهمیت خاصی قائل هستند. با این که بیشتر مردم این کشور سنی مذهب هستند، اما اعتقاد زیادی به امام مهدی(عج) دارند. شما در این کشور با افراد بسیاری برخورد می کنید که نام هایی چون «احمد مهدی »، «محمد مهدی » و مشابه این ها دارند. در بین علما نیز بحث هایی راجع به حضرت مهدی(عج) مطرح است. شیعیان این کشور جشن های مفصلی برای این روز می گیرند.

کویت

شیعیان کویت در برپایی جشن های نیمه ی شعبان بسیار کوشا هستند. آذین بندی مسجدها و حسینیه ها جزو کارهایی است که شیعیان کویت انجام می دهند. سخنرانی درباره ی مهدویت یکی از کارهای مساجد و حسینیه هاست که مردم برای شنیدن سخنرانی ها جمع می شوند.

انگلیس

مسلمانان انگلیس در مساجد جمع می شوند و به شادی می پردازند. مرکز اسلامی انگلیس از مراکز فعال در جشن های نیمه ی شعبان است. در شب نیمه ی شعبان، هزاران نفر در این مرکز جمع می شوند و به صحبت سخنرانان گوش می دهند و از آن ها پذیرایی می شود.

هندوستان

هند حدود چهل میلیون شیعه دارد که در نیمه ی شعبان مردم زیباترین لباس هایشان را می پوشند و صدها شمع در خانه روشن می کنند. با آن که سال هاست برق وارد خانه ها شده، ولی شمع ها، جشن برات را در هندوستان روشن می کنند. مردم دور تا دور خانه شمع می چینند و در میان هاله ی نورانی شمع ها، راز و نیاز می کنند. عده ی زیادی از مردم خودشان را به نزدیک ترین رودخانه می رسانند تا نامه هایی را که برای امام زمان(عج) نوشته اند، در آب بیندازند. هندی ها قایقی تزیین می کنند و در آن ده ها شمع می گذارند و همراه با نامه ها در رودخانه پیش می روند. شیعیان هند اعتقاد دارند رودخانه نامه های آن ها را به دست امام زمان(عج) می رساند.

ایتالیا

شیعیان ایتالیا در برگزاری جشن های نیمه شعبان فعال هستند. مرکز اسلامی امام مهدی(عج) در شهر رم، توسط تعدادی از ایتالیایی هایی که شیعه شده اند، ساخته شده است. این مرکز و مساجد مختلف شیعیان در نیمه شعبان مردم ایتالیا را با مهدویت آشنا می کنند.

آذربایجان

بسیاری از مردم آذربایجان شیعه هستند. با این که مردم در گذشته با نیمه ی شعبان آشنا نبودند، اما بعد از انقلاب اسلامی معارف شیعه در این کشور گسترش یافت. پذیرایی از مردم و اجتماع در مساجد و بهره مندی موسیقی های شاد، جزو برنامه های مردم آذربایجان در نیمه ی شعبان است.

ترکمنستان

در ترکمنستان، شیعیان از مناطق مختلف در روستای باقر از توابع عشق آباد جمع می شوند. مردم مناطق بکراوا، یانباش، عشق آباد به این روستا می آیند و در روز نیمه ی شعبان شادی می کنند.

آلبانی

مراسم نیمه ی شعبان در مسجد اهل بیت(ع) در تیرانا، از سوی شیخ کمال رکا، رهبر طریقت رفاعیه و متولی مسجد اهل بیت(ع) با حضور جمعی از رهبران دینی، آلبانی از شهر اشکودرا، نمایندگانی از کمیته مسلمانان آلبانی و مرکز جهانی بکتاشیه به همراه دوستداران اهل بیت(ع) و شیفتگان امام عصر(عج) برگزار می شود. مردم این کشور با مهدویت آشنا هستند.

پاکستان

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همان طور که فرهنگ عاشورا و جهاد در میان مسلمانان پاکستان مطرح شد. فرهنگ مهدویت هم بیش از پیش گسترش یافت. در ایام نیمه ی شعبان در سراسر پاکستان مراسم جشن برپا می شود و سخنرانان فرهنگ و اهداف امام زمان(عج) را برای مردم مطرح می کنند و آن ها را با وظایفشان در زمان غیبت آشنا می سازند.

مالزی

مردم مالزی بیشتر سنی شافعی هستند، اما موضوع مهدویت در این کشور ریشه دار است. به خصوص در میان گروه های مختلف صوفی های این کشور اعتقاد به مهدویت بسیار چشم گیر است. در این کشور، چند هزار شیعه وجود دارد که در مساجد جشن برپا و از مردم پذیرایی می کنند.

بنگلادش

شیعیان این کشور بسیار کم و مهدویت در این کشور موضوعی زنده و در بین جامعه اهل سنت، این موضوع کاملاً مطرح است. عالمان و متفکران این کشور در گذشته و حال، موضوع مهدویت را به عنوان یک امید آینده مطرح کرده و می کنند. تازگی کتاب های زیادی درباره مهدویت در بنگلادش منتشر شده است.

عربستان

در بخش شیعه نشین عربستان، مردم مثل کشور عراق شادی می کنند و خود را به شهرهایی چون مدینه می رسانند تا در کنار مرقد پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین حاضر شوند. مردم در حرم نبوی تا صبح بیدار می مانند و عبادت می کنند تا این شب مقدس را گرامی بدارند.

یک شنبه 25 خرداد 1393  11:26 PM
تشکرات از این پست
saeedakh
دسترسی سریع به انجمن ها