0

علت کم شدن ازدواج جوونا

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:علت کم شدن ازدواج جوونا

نقل قول amirhossein1392

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

بنظرمنکه اون دختری که باهمه هست زودترپدیده ازدواج دامنگیرش میشه تااونیکه باحیاوباعفت است متاسفانه.قبول دارید؟

ولی جناب فرشون ممکنه اون دختری که باهمه باشه دوام ازدواجش  وزندگیش کمترازاونی باشه که باعفت وحیاست.

اگر یخواهیم نمونه ی عفت را نام ببریم حضرت زهرا(س) است. دختر هر چه با حیا تر باشد بهتر است. شرایط ازدواجش هم فراهم است. مثلاً ازدواج خویشاوندی. مادرت به تو می گوید فلانی که دختر عمویت هست او با حیا است و شخص خوبی برای ازدواجت با او است.

امیر جان طرفای ما که ازدواج فامیلی نمیکنن چون انصافا خیلی دنگ و فنگ داره   و به نظرم اصلا هم خاطر پزشکی و هم خانوادگی نباید تن به این ازدواج ها داد (البته نظر شخصی بود)

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:50 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon borkhar
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

یکی از دلایل بالارفتن سن ازدواج اینکه دختران خیلی ناز می کنند. مثلاً پسره می ره خواستگاری دختره بهش می گه می خوام درسامو بخونم. همین باعث می شه پسره شکست عشقی بخوره و دیگه زن نگیره و دختره هم که تا دکترا درس می خونه و بعدش ترشیده می شه. همین باعث می شه سن هر دوتاشون بالا بره.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:51 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon borkhar siryahya
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

نقل قول amirhossein1392

نقل قول siryahya

نقل قول mohsenfoulady

توقع بالا در سن بالا

هرچه سن بزرگتر بشه توقع آنها میره بالا و پسران هم میخواهند هرچه زوتر عروسی کنند که توقع خانم ها کم تر باشه و بتونن با شرایط آنها یکی باشد

حالا هم توقع ها بالاست و جوونا نمیتونن ازدواج کنن

به نظر من آقایون بعد از گدشت چندی از سنشون دیگه به ازدواج فکر نمیکنن و من اینو هم به شخصه دیدم 

می دونی که چرا سن ازواج بالا رفته؟؟؟

1. فرهنگ خانواده: مادره می گه زشته الآن موقعش نیست. چه زشتی داره ازدواج بهتره از اینکه آدم نیمی از دیتش کامل نباشه و خدانکرده منحرف بشه.

2. تبلیغات شبکه های ماهواره ای: آن ها تبلیغ به عدم ازدواج و پارتی های شبانه می کنند و سن ازدواج را بالا می برند.

بدانیم در قدیم که این همه بچه زیاد بود سن ازدواج فوق العاده پایین بود. کافیه سن ازدواج پدربزرگتون را بپرسید.

چرا پدربزرگ؟!! پدر من 19 سالش بود که با مادرم ازدواج کرد اونم تو تهران!!! هیچ مشکلی هم نداشتند.

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:51 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon borkhar siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول borkhar
نقل قول farshon

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

نقل قول tachberdee

بالا رفتن توقع ها و همینطور نبود شغل و درآمد به نظر من از مهمترین عوامل بالا رفتن سن ازدواج هست.

واقعا"من نمیدونم این جنس مخالف چرااینقدرادعاش میشه؟

سلام.اواشماکه همه روبردین زیرسوالangel

علیک سلام نه اجی برخوارجدی میگم بلانسبت شماانگارازدماغ فیل اوفتادن من بااین شخصیت فرشونیم درب چندخونه روجدیدا"زدم درباشون کامپیوتری بودوبادرب بسته مواجه شدم نه ازشوخی گذشته حالادرسته تاکسی برگشتم اما اصلا"وللش نمی دونم چی بگم شایدم کرم درخت ازخودشه.

نه خواهش میکنم.منم موافق هستم بااین حرفتون که بعضیازیادادعاشون میشه ولی خداییش همه نه .به نظرمنم بیشترین علتش همین زیاده خواهی های بعضی دختران وهمین چشم وهم چشمی هستش.من موردی روسراغ دارم که خانواده همسربامهریه ی زیادمخالف بودن ولی مادرشوهربه خاطرهمین مسله (چشم وهم چشمی )میگفت نه بایدمهریه ی عروس من زیادباشه که اگه کسی ازم پرسیدروم بشه جواب بدمlaugh

ووو یعنی من شنیده بودم خانواده دختر زیاد بگه مهریه رو ولی تا حالا ندیده و نشنیده بودم خانواده پسر مهریه رو پافشاری کنه برای زیاد کردن angel

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:52 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول siryahya

نقل قول farshon

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

بنظرمنکه اون دختری که باهمه هست زودترپدیده ازدواج دامنگیرش میشه تااونیکه باحیاوباعفت است متاسفانه.قبول دارید؟

ولی جناب فرشون ممکنه اون دختری که باهمه باشه دوام ازدواجش  وزندگیش کمترازاونی باشه که باعفت وحیاست.

نه باسیاست میتونه شوهرداری کنه
داداش فرزاد میشه از سیاست هایی که میشه در این باره به درد بخوره بفرمایی؟؟؟ شاید یه روزی به درد یکی بخوره ...

کتاب آیین همسرداری روازنوع درستش ودیددرستش دوستان مطالعه بفرمایند

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:52 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya borkhar
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

نقل قول amirhossein1392

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

اگر یخواهیم نمونه ی عفت را نام ببریم حضرت زهرا(س) است. دختر هر چه با حیا تر باشد بهتر است. شرایط ازدواجش هم فراهم است. مثلاً ازدواج خویشاوندی. مادرت به تو می گوید فلانی که دختر عمویت هست او با حیا است و شخص خوبی برای ازدواجت با او است.

امیر جان طرفای ما که ازدواج فامیلی نمیکنن چون انصافا خیلی دنگ و فنگ داره   و به نظرم اصلا هم خاطر پزشکی و هم خانوادگی نباید تن به این ازدواج ها داد (البته نظر شخصی بود)

نظرت کاملاً متینه. البته اگر خانوادگی هم نباشه جور دیگری که هست. داداش سؤالم را پاسخ بده: قدیما که حیای دختران بیشتر بود و کمتر بیرون می رفتند پس پطور تو سن کم ازدواج می کردند؟

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:53 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar siryahya
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول hessamnice

نقل قول amirhossein1392

نقل قول siryahya

نقل قول mohsenfoulady

توقع بالا در سن بالا

هرچه سن بزرگتر بشه توقع آنها میره بالا و پسران هم میخواهند هرچه زوتر عروسی کنند که توقع خانم ها کم تر باشه و بتونن با شرایط آنها یکی باشد

حالا هم توقع ها بالاست و جوونا نمیتونن ازدواج کنن

به نظر من آقایون بعد از گدشت چندی از سنشون دیگه به ازدواج فکر نمیکنن و من اینو هم به شخصه دیدم 

می دونی که چرا سن ازواج بالا رفته؟؟؟

1. فرهنگ خانواده: مادره می گه زشته الآن موقعش نیست. چه زشتی داره ازدواج بهتره از اینکه آدم نیمی از دیتش کامل نباشه و خدانکرده منحرف بشه.

2. تبلیغات شبکه های ماهواره ای: آن ها تبلیغ به عدم ازدواج و پارتی های شبانه می کنند و سن ازدواج را بالا می برند.

بدانیم در قدیم که این همه بچه زیاد بود سن ازدواج فوق العاده پایین بود. کافیه سن ازدواج پدربزرگتون را بپرسید.

چرا پدربزرگ؟!! پدر من 19 سالش بود که با مادرم ازدواج کرد اونم تو تهران!!! هیچ مشکلی هم نداشتند.

19 سال زیاده برو به 14 سال. هر چه از قدیم به جلو آمده ایم سن ازدواج بالا و بالاتر آمده است. فکر کنم آینده جوانان باید در سن 100 سالگی ازدواج کنند.

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:55 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar siryahya
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

ما که اینقدر در این مورد بحث می کنیم تا حالا نتیجه ای هم گرفته ایم؟

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:56 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar farshon siryahya
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول mgmoheby1

سلام یحیی جان هیچ عاملی باعث نمیشه دختری که همه چی داره و پدرش وضعش خوبه ازدواج موفقی نداشته باشه الان همه دنبال پولن و ازدواج نوعی تجارت محسوب میشه الان دخترا ازدواج میکنن که برن دو روز بعد طلب مهریه کنن بعدشم تو بیست سالگی با ماهی یک میلیون تومن پول بازنشسته شن و مرد ماه بماه بیاد سکه بده و بره پسرشم همینطور

اینا همش دلایل اقتصادی داره و لاغیر

سلام بر داداش مجید بزرگوار.

داداش پولو تامین کردن اون آرامشی و اعتماد و بقیه چیزها رو که آدم از زندگی به دست میاره رو چیکار میکنن حتما میرن یه سگ میخرن اسم آدمیزاد میذارن روش و بهش میگن بچم و ارامشو با اون به دست میارنsmiley

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:56 AM
تشکرات از این پست
borkhar farshon siryahya
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya
نقل قول borkhar
نقل قول farshon

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

نقل قول tachberdee

بالا رفتن توقع ها و همینطور نبود شغل و درآمد به نظر من از مهمترین عوامل بالا رفتن سن ازدواج هست.

واقعا"من نمیدونم این جنس مخالف چرااینقدرادعاش میشه؟

سلام.اواشماکه همه روبردین زیرسوالangel

علیک سلام نه اجی برخوارجدی میگم بلانسبت شماانگارازدماغ فیل اوفتادن من بااین شخصیت فرشونیم درب چندخونه روجدیدا"زدم درباشون کامپیوتری بودوبادرب بسته مواجه شدم نه ازشوخی گذشته حالادرسته تاکسی برگشتم اما اصلا"وللش نمی دونم چی بگم شایدم کرم درخت ازخودشه.

نه خواهش میکنم.منم موافق هستم بااین حرفتون که بعضیازیادادعاشون میشه ولی خداییش همه نه .به نظرمنم بیشترین علتش همین زیاده خواهی های بعضی دختران وهمین چشم وهم چشمی هستش.من موردی روسراغ دارم که خانواده همسربامهریه ی زیادمخالف بودن ولی مادرشوهربه خاطرهمین مسله (چشم وهم چشمی )میگفت نه بایدمهریه ی عروس من زیادباشه که اگه کسی ازم پرسیدروم بشه جواب بدمlaugh

ووو یعنی من شنیده بودم خانواده دختر زیاد بگه مهریه رو ولی تا حالا ندیده و نشنیده بودم خانواده پسر مهریه رو پافشاری کنه برای زیاد کردن angel

راست می گه. من یکی از خویشاوندان نزدیکم همین کار را کرد. هنوز موندم چرا؟!

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:57 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar farshon aftabm siryahya
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

نقل قول sayyed13737373

نقل قول mgmoheby1

سلام یحیی جان هیچ عاملی باعث نمیشه دختری که همه چی داره و پدرش وضعش خوبه ازدواج موفقی نداشته باشه الان همه دنبال پولن و ازدواج نوعی تجارت محسوب میشه الان دخترا ازدواج میکنن که برن دو روز بعد طلب مهریه کنن بعدشم تو بیست سالگی با ماهی یک میلیون تومن پول بازنشسته شن و مرد ماه بماه بیاد سکه بده و بره پسرشم همینطور

اینا همش دلایل اقتصادی داره و لاغیر

سلام بر داداش مجید بزرگوار.

داداش پولو تامین کردن اون آرامشی و اعتماد و بقیه چیزها رو که آدم از زندگی به دست میاره رو چیکار میکنن حتما میرن یه سگ میخرن اسم آدمیزاد میذارن روش و بهش میگن بچم و ارامشو با اون به دست میارنsmiley

پولو داداش سید میزنن به عقده هاشون.........بالاخره عقده ای شدن بدبختا دیگه

دوشنبه 26 خرداد 1393  12:00 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar aftabm farshon siryahya
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

خجالت هم یکی از دلایل  بالا رفتن سن ازدواج است. پسره خجالت می کشه از دختره خواستگاری کنه.

دوشنبه 26 خرداد 1393  12:01 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 farshon aftabm
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول mgmoheby1

داداش باور کن اونقدر من خونواده پول دار سراخ دارم که دنبال یه دوماد خوب و پاک هستن .دختراشون هزار تا هزار تا خواستگار دارن ولی به هیچ کدوم نمیرن چون اکثرا به خاطر پول و مقام پدرشون میان خواستگاری.

من خودم چند تا پیشنهاد داشتم ولی حیف که هنوز دهنوم بوی شیر میده و شاید موقع دانشگاه رفتنsmiley

دوشنبه 26 خرداد 1393  12:03 PM
تشکرات از این پست
borkhar aftabm siryahya
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

نقل قول mgmoheby1

داداش باور کن اونقدر من خونواده پول دار سراخ دارم که دنبال یه دوماد خوب و پاک هستن .دختراشون هزار تا هزار تا خواستگار دارن ولی به هیچ کدوم نمیرن چون اکثرا به خاطر پول و مقام پدرشون میان خواستگاری.

من خودم چند تا پیشنهاد داشتم ولی حیف که هنوز دهنوم بوی شیر میده و شاید موقع دانشگاه رفتنsmiley

خودت داری به بالارفتن سن ازدواج کمک می کنی. دوستان عامل بالارفتن سن ازدواج اینجاست.

دوشنبه 26 خرداد 1393  12:05 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 aftabm borkhar siryahya
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

خودت داری به بالارفتن سن ازدواج کمک می کنی. دوستان عامل بالارفتن سن ازدواج اینجاست.

کی من ؟کو کجاست بگیرینش؟smiley

دوشنبه 26 خرداد 1393  12:07 PM
تشکرات از این پست
borkhar aftabm siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها