نقل قول siryahya
نقل قول aftabm
2-مورد دیگری که حقیر سراغ دارم و هیچ ربطی به مسئله اقتصادی و مالی نداره این است که متاسفانه بعضی از جوانان با الگو برداری های غلط از اطرافیان فکر می کنند که اگر ازدواج کنند درب کلیه ی لذت های زندگی بر روی آنها بسته خواهد شد. این در حالی است که اگر انتخاب آنها صحیح باشد می توانند با همسر خود خوشی هایی را تجربه کنند که در زمان مجردی رویای آنرا هم نمی توانند در سر بپرورانند.تمام انرژی جوانی را برای رفیق و رفیق بازی می ذارن .آیا این ربطی به مسائل اقتصادی دارد؟؟
با سلام و عرض ادب مجدد
اول اینکه قضیه اقتصادی رو به هیچ وجه نمیشه بی خیال شد!!! یه مثال کوچولو (فکر کنید اون دختر خانوم میخواد بعضی از اقلام مورد نیازشو بخره با در نظر گرفتن شرایط بازار یا باید شرمندش بشی و یا اینکه بری از زیر سنگ هم که بشه براش فراهم کنی !!! در هر دو صورت تحت فشار شدید روحی قرار خواهید گرفت)
2- حرفتونو تا یه حدی قبول دارم ولی خدا وکیلی شما فکر میکنید بعد از ازدواج همسرا اجازه میدند شوهرشون یه نفس راحتی بکشه؟!! و در صورت امکان چند تا از اون خوشی ها رو ذکر کنید منی که نمیدونم بدونم بلکه انگیزه ای بوجوذ بیاد ![angel angel](http://www.rasekhoon.net/ckeditor/plugins/smiley/images/angel_smile.gif)
اینو هم با مثال میگم : فکر کنید مرد میخواد استراحت کنه بعد یه هفته کار، بعد خانوم انتظار داره شوهرش خیلی با صورت خندان و روحیه پاشه اینو کل دنیا رو در عرض 2 روز بگردونه ![angel angel](http://www.rasekhoon.net/ckeditor/plugins/smiley/images/angel_smile.gif)
که اینم به همین قضیه اقتصادی برمیگرده چون اگه شرایط اقتصادی خوب باشه وقت بیشتر برای خانواده میزاره آقای مرد
ممنون از پاسخ هاتون و دوست دارم دلیل هاتون رو به عنوان یک باتجربه بخونم
یحیی جان من اصلا منکر مشکلات اقتصادی نیستم و نخواهم بود به مسایل اقتصادی هم می رسیم من دارم مصداق ها را عرض می کنم شما علت ها را می خواهید منم دارم علت های ریز تر را عرض می کنم من کلی گویی نکردم که ایراد و اشکال هم وارد نشه
1-مورد دوم را دقت کنید مربوط به کسانی هست که هیچ مشکل مالی ندارن پس اشکال اول شما وارد نیست .
2-اما اشکال دوم شما یک موضوع جداگانه است که ربطی به موضوعی که طرح کردید ندارد.
بحث اینه چرا ازدواج نمی کنن نه اینکه بعد ازدواج چه برخورد هایی می شه
قبول دارم ولی به نظرتون:
نباید یه گوشه چشمی آدم به آینده ای که با انتخابش میتونه به سرش بیاد بندازه؟؟؟
من در کل مخالف و یا موافق ازدواج نیستما ، فقط میخوام علت وضعی که برا جوونا پیش اومده رو بفهمم با تجربه و فکرای دوستان و عزیزان