0

علت کم شدن ازدواج جوونا

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:علت کم شدن ازدواج جوونا

نقل قول farshon

بنظرمنکه اون دختری که باهمه هست زودترپدیده ازدواج دامنگیرش میشه تااونیکه باحیاوباعفت است متاسفانه.قبول دارید؟

ولی جناب فرشون ممکنه اون دختری که باهمه باشه دوام ازدواجش  وزندگیش کمترازاونی باشه که باعفت وحیاست.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:28 AM
تشکرات از این پست
siryahya aftabm farshon
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول sayyed13737373

نقل قول siryahya

دقیقا همینو میگم سید جان

آخه یه جوون چطور میتونه همچین بینشی داشته باشه که بتونه اونی که مذهبی هست وکاملا پاک تینت هست رو بشناسه!؟

قبول داری این کار خیلی سخت از خود ازدواجه؟؟angel

اگر قرار باشه با یک نفر بقیه عمرتو بگذرونی و تمام زندگیت برای اون باشه و بجاش عشق و اعتماد و 

آرامشو دریافت کنی ارزش داره داداش.

داداش ملت 3 گروه هستن 1- معلومه که خوب نیستن2-نشون میدن خوبن3- خوب هستن.

شما باید بین دو گروه اونایی که واقعا خوب هستنو تشخیص بدی که کار سختی هم نیست فقط کافیه مقداری از گذشته و اخلاق و رفتار گذشتشو بدونی و همچنین یکم دقت کنی چون بالاخره گروه دوم بعد از حد اکثر 10 بار در رفتن  از موانع به یک مانعی برخورد شدیدی میکنن 

سید جان داداش میدونما چی میگی ولی نمیدونم چطوری میشه!!! که به قول آقای منتظمی این تایپیک جای این نیست پس ازت راهنمایی میخوام بعدا

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:28 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 aftabm farshon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

نقل قول farshon

دوست یابی ودوستی های کاذب علت دیگرکم شدن ازدواج است

بله؛ متأسفانه. الآن کسانی هستند که دوست با جنس مخالف دارند و با شرکت در پارتی های شبانه و با کارهای غیرشرعی نیاز خود را رفع کرده و احتیاجی به همسر ندارند.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:29 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 siryahya aftabm farshon
mohsenfoulady
mohsenfoulady
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 297

توقع بالا در سن بالا

هرچه سن بزرگتر بشه توقع آنها میره بالا و پسران هم میخواهند هرچه زوتر عروسی کنند که توقع خانم ها کم تر باشه و بتونن با شرایط آنها یکی باشد

حالا هم توقع ها بالاست و جوونا نمیتونن ازدواج کنن

تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 siryahya aftabm farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

نقل قول tachberdee

بالا رفتن توقع ها و همینطور نبود شغل و درآمد به نظر من از مهمترین عوامل بالا رفتن سن ازدواج هست.

واقعا"من نمیدونم این جنس مخالف چرااینقدرادعاش میشه؟

سلام.اواشماکه همه روبردین زیرسوالangel

علیک سلام نه اجی برخوارجدی میگم بلانسبت شماانگارازدماغ فیل اوفتادن من بااین شخصیت فرشونیم درب چندخونه روجدیدا"زدم درباشون کامپیوتری بودوبادرب بسته مواجه شدم نه ازشوخی گذشته حالادرسته تاکسی برگشتم اما اصلا"وللش نمی دونم چی بگم شایدم کرم درخت ازخودشه.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 aftabm siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

نقل قول tachberdee

بالا رفتن توقع ها و همینطور نبود شغل و درآمد به نظر من از مهمترین عوامل بالا رفتن سن ازدواج هست.

واقعا"من نمیدونم این جنس مخالف چرااینقدرادعاش میشه؟

سلام.اواشماکه همه روبردین زیرسوالangel

سلام برخوار خانوم . ممنون از حضورتون

خوبه که یکی از خانومای خوب راسخون هم نظرشو بگه  چون واقعا برا من که مهمه اینو مو شکافی کنم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:30 AM
تشکرات از این پست
aftabm sayyed13737373 borkhar farshon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

نقل قول siryahya

نقل قول aftabm

نقل قول siryahya

نقل قول aftabm

2-مورد دیگری که حقیر سراغ دارم و هیچ ربطی به مسئله اقتصادی و مالی نداره  این است که  متاسفانه بعضی از جوانان با الگو برداری های غلط از اطرافیان فکر می کنند که اگر ازدواج کنند درب کلیه ی لذت های زندگی بر روی آنها بسته خواهد شد. این در حالی است که اگر انتخاب آنها صحیح باشد می توانند با همسر خود خوشی هایی را تجربه کنند که در زمان مجردی رویای آنرا هم نمی توانند در سر بپرورانند.تمام انرژی  جوانی را برای  رفیق و رفیق بازی می ذارن .آیا این ربطی به مسائل اقتصادی دارد؟؟

با سلام و عرض ادب مجدد

اول اینکه قضیه اقتصادی رو به هیچ وجه نمیشه بی خیال شد!!! یه مثال کوچولو (فکر کنید اون دختر خانوم میخواد بعضی از اقلام مورد نیازشو بخره با در نظر گرفتن شرایط بازار یا باید شرمندش بشی و یا اینکه بری از زیر سنگ هم که بشه براش فراهم کنی !!! در هر دو صورت تحت فشار شدید روحی قرار خواهید گرفت)

2- حرفتونو تا یه حدی قبول دارم ولی خدا وکیلی شما فکر میکنید بعد از ازدواج همسرا اجازه میدند شوهرشون یه نفس راحتی بکشه؟!! و در صورت امکان چند تا از اون خوشی ها رو ذکر کنید منی که نمیدونم بدونم بلکه انگیزه ای بوجوذ بیاد angel

اینو هم با مثال میگم : فکر کنید مرد میخواد  استراحت کنه بعد یه هفته کار، بعد خانوم انتظار داره شوهرش خیلی با صورت خندان و روحیه پاشه اینو کل دنیا رو در عرض 2 روز بگردونه angel

که اینم به همین قضیه اقتصادی برمیگرده چون اگه شرایط اقتصادی خوب باشه وقت بیشتر برای خانواده میزاره آقای مرد

ممنون از پاسخ هاتون و دوست دارم دلیل هاتون رو به عنوان یک باتجربه بخونم

یحیی جان من اصلا منکر مشکلات اقتصادی نیستم و نخواهم بود به مسایل اقتصادی هم می رسیم من دارم مصداق ها را عرض می کنم شما علت ها را می خواهید منم دارم علت های ریز تر را عرض می کنم من کلی گویی نکردم که ایراد و اشکال هم وارد نشه

1-مورد دوم را دقت کنید مربوط به کسانی هست که هیچ مشکل مالی ندارن پس اشکال اول شما وارد نیست .

2-اما اشکال دوم شما یک موضوع جداگانه است که ربطی به موضوعی که طرح کردید ندارد.

بحث اینه چرا ازدواج نمی کنن نه اینکه بعد ازدواج چه برخورد هایی می شه

قبول دارم ولی به نظرتون:

نباید یه گوشه چشمی آدم به آینده ای که با انتخابش میتونه به سرش بیاد بندازه؟؟؟

من در کل مخالف و یا موافق ازدواج نیستما ، فقط میخوام علت وضعی که برا جوونا پیش اومده رو بفهمم با تجربه و فکرای دوستان و عزیزان

شما دوباره رفتی دو پله اول عزیز بالاخره شما می خواهید به علت ها پی ببرید یا اینکه می خواهید از این شاخه به اون شاخه برید

این جمله شما(یه گوشه چشمی آدم به آینده ای که با انتخابش میتونه به سرش بیاد بندازه)با سوالی که طرح کردید.

چه سنخیتی داره؟

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:31 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya borkhar farshon
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول mgmoheby1

اقا این حرفا چیه خونه زیر متری چهار میلیون داریم؟کمترین جهیزیه کمیته امدادی رو حساب کنی که مایه خجالته الان پنجاه میلیون در میاد این حرفا چیه؟حدیث داریم از دری که فقر میاد تو ایمان از در دیگه خارج میشه ازدواج دیگه جای خود داره.........البته تصمیم داشتم دیگه نظری تو این سایت ندم چون .....از کلیه کارشناسان معذرت میخوام

سلام داداش چه عجب شما رو زیارت کردیم

داداش اتفاقا نظرت کاملا به جاس و فکر منم با هم دیگه هم عقیده باشییم

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:31 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar aftabm farshon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

ازدواج صحبت یک عمر زندگی است. صحبت یک روز یا دو روز نیست. یکی از دلایل عدم ازدواج جوانان ترس از آینده ی بعد از ازدواج است. مثلاً جوان با خودش می گوید فردا با فلانی ازدواج می کنم آیا اهل زندگی است؟ آیا خوش اخلاق است؟ آیا از من بیش از توانم چیزی نمی خواهد؟ و... .

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:32 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar aftabm farshon siryahya
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول mgmoheby1

اقا این حرفا چیه خونه زیر متری چهار میلیون داریم؟کمترین جهیزیه کمیته امدادی رو حساب کنی که مایه خجالته الان پنجاه میلیون در میاد این حرفا چیه؟حدیث داریم از دری که فقر میاد تو ایمان از در دیگه خارج میشه ازدواج دیگه جای خود داره.........البته تصمیم داشتم دیگه نظری تو این سایت ندم چون .....از کلیه کارشناسان معذرت میخوام

نظرهرکس قابل احترامه آقامن نظردیگه ای دارم من اومدم ازدواج کردم نیمی ازدینموبدست بیارم همون نیمی هم که داشتم ازدست دادم .

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:32 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 aftabm borkhar siryahya
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول farshon

بنظرمنکه اون دختری که باهمه هست زودترپدیده ازدواج دامنگیرش میشه تااونیکه باحیاوباعفت است متاسفانه.قبول دارید؟

داداش تو هم قبول داری اونی که این طوری ازدواج میکنه خانوادش از هم میپاشه و اگر هم نپاشه اون اعتماد و آرامشی که باید بین طرفین باشه نیستش؟

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
aftabm borkhar siryahya farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

ولی جناب فرشون ممکنه اون دختری که باهمه باشه دوام ازدواجش  وزندگیش کمترازاونی باشه که باعفت وحیاست.

نه باسیاست میتونه شوهرداری کنه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:34 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 aftabm borkhar siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

نقل قول farshon

دوست یابی ودوستی های کاذب علت دیگرکم شدن ازدواج است

بله؛ متأسفانه. الآن کسانی هستند که دوست با جنس مخالف دارند و با شرکت در پارتی های شبانه و با کارهای غیرشرعی نیاز خود را رفع کرده و احتیاجی به همسر ندارند.

دقیقا 

این قضیه یه مدت پیش خیلی داغ شده بود در فضای مجازی البته الانم همچنان باقیه

نمیدونم چطوری میتونن اعتماد کنن.... و یا اونا چه فکری پیش خودشون میکنن ا... و اعلم

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:34 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 aftabm borkhar farshon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

اگر یخواهیم نمونه ی عفت را نام ببریم حضرت زهرا(س) است. دختر هر چه با حیا تر باشد بهتر است. شرایط ازدواجش هم فراهم است. مثلاً ازدواج خویشاوندی. مادرت به تو می گوید فلانی که دختر عمویت هست او با حیا است و شخص خوبی برای ازدواجت با او است.

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:35 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar aftabm farshon siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول mohsenfoulady

توقع بالا در سن بالا

هرچه سن بزرگتر بشه توقع آنها میره بالا و پسران هم میخواهند هرچه زوتر عروسی کنند که توقع خانم ها کم تر باشه و بتونن با شرایط آنها یکی باشد

حالا هم توقع ها بالاست و جوونا نمیتونن ازدواج کنن

به نظر من آقایون بعد از گدشت چندی از سنشون دیگه به ازدواج فکر نمیکنن و من اینو هم به شخصه دیدم 

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:36 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 aftabm farshon
دسترسی سریع به انجمن ها