0

علت کم شدن ازدواج جوونا

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

علت کم شدن ازدواج جوونا

با سلام

آیا شما هم به این نکته پی بردید که قدیما هم راحت و هم جونا ازدواج میکردن؟

آیا شما علت این رو میدونید؟؟؟

آیا سردر گم هستید؟؟؟

آیا صاحب فرزندانی هستی که ازدواج نمیکنند؟

اگر دنبال دلیل علمی و ثابت شده هستید با ما همراه باشید

در ادامه میخوام یه ترفندی بهتون معرفی کنم که بتونید این مشکل رو حل کنید

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 24 خرداد 1393  6:49 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 tachberdee borkhar tahmores
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به:علت کم شدن ازدواج جوونا

اگه از با تجربه ها سوال کرده باشین حتما میدونید که قدیما وقتی همسایه ها نذری میدادن، به هر یک از همسایه ها از اون نذری پخش میکردند البته یک نکته رو دقت کنید 

اونم اینکه قدیما که مثل الان ظروف یه بار مصرف نبود که !!! باور کنید! باور نمیکنی از مسن ترا بپرس angel

بله دوستان درست حدث زدین ، قدیما یه بار نذری رو می آوردند و یه بار هم برای گرفتن اون ظرف نذری می اومدند و به این شکل بود که جوونا هم دیگه رو میدیدن ( فکر نکنیدا الان اینترنت و گوشی و ... هستا نه اصلا cheeky )

خلاصه این کارخونه  یه بار مصرف اگه نبود الان جوونای این مرز و بوم تو زمینه ازدواج مشکلی نداشتن و از این همه امکاناتی  که دولت برا جوونا گذاشتن استفاده میکردند 

حالا فهمیدین که چرا این شده وضعیت ما؟؟ angel

البته جا برای اراائه راه کار به جوونا باز است اگه راه کاری داشتید در ادامه مطرح کنید استفاده کنیم

از همین جا هم  جا داره از تمام زحمت کشان و دست اندرکاران حمایت از قشر جوونا تشکر کنم، واقعا خسته نباشید

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 24 خرداد 1393  6:58 AM
تشکرات از این پست
borkhar tahmores
delete
delete
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 466

بزرگترین دلیل فقط کمرنگ شدن دین در زندگی ماست

دنیا برای من یعنی:

پسرم مهدیار

شنبه 24 خرداد 1393  10:20 AM
تشکرات از این پست
siryahya farshon borkhar tahmores
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

1-یکی از علت ها عدم توان مالی در تعیین مهریه سنگین و مسایل چشم و هم چشمی است و نگرانی از وضعیت آینده دختر است. در صورتی که همه می دانیم اگر مشکلی در خانواده و برای زن،ایجاد شود این میزان بالای مهریه کار ساز نیست. و به صورت صد درصد نمی تواند حاشییه امنیتی برای زن باشد.خیلی از جوانان به خاطر مهریه الان زندان هستند .لذا جوان می ترسد ازدواج کند و ترس از این دارد که سر انجامی این چنین داشته باشد.شعار ما اینه ( مهریه را کی داده کی گرفته)

دوشنبه 26 خرداد 1393  8:39 AM
تشکرات از این پست
farshon siryahya sayyed13737373 borkhar hessamnice salma57 tahmores
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نابسامانی اوضاع اقتصادی کشورهرجندکه هرچی جلوترمی ریم وضع بدترمیشه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 26 خرداد 1393  8:44 AM
تشکرات از این پست
aftabm siryahya sayyed13737373 borkhar hessamnice tahmores
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

1-یکی از علت ها عدم توان مالی در تعیین مهریه سنگین و مسایل چشم و هم چشمی است و نگرانی از وضعیت آینده دختر است. در صورتی که همه می دانیم اگر مشکلی در خانواده و برای زن،ایجاد شود این میزان بالای مهریه کار ساز نیست. و به صورت صد درصد نمی تواند حاشییه امنیتی برای زن باشد.خیلی از جوانان به خاطر مهریه الان زندان هستند .لذا جوان می ترسد ازدواج کند و ترس از این دارد که سر انجامی این چنین داشته باشد.شعار ما اینه ( مهریه را کی داده کی گرفته)

با سلام و تشکر از جنابعالی 

دقیقا همین طوره ولی کیه که این قضیه  مهریه رو نادید میگیره؟؟! هیچ کدوم از دخترا راضی نیستن  و البته خودشونم میدونن که چیزی به عنوان مهریه نمیتواند عدم طلاق و یا خوشبختی باشد ولی همچنان ادامه دارد این قضیه

در ضمن به نظر خود من تنها این  قضیه نیست ! بیشتر از اینا وضعیت بد اقتصادی کشورمونه که آینده ای براش نیست چون هر کی میاد رو قدرت یکمی هم وضعیت و بدتر میکنه و میره

فقط از خدا میخوام خودش به دادمون برسه (  آخه ما هم میخوایم جوونی کنیم ولی ... sad)

دوشنبه 26 خرداد 1393  9:43 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon borkhar hessamnice tahmores
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

دقیقا فرزاد جان ، میگم بیار اون سکه رو بده خرج کنیم laugh

دوشنبه 26 خرداد 1393  9:44 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon borkhar tahmores
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

2-مورد دیگری که حقیر سراغ دارم و هیچ ربطی به مسئله اقتصادی و مالی نداره  این است که  متاسفانه بعضی از جوانان با الگو برداری های غلط از اطرافیان فکر می کنند که اگر ازدواج کنند درب کلیه ی لذت های زندگی بر روی آنها بسته خواهد شد. این در حالی است که اگر انتخاب آنها صحیح باشد می توانند با همسر خود خوشی هایی را تجربه کنند که در زمان مجردی رویای آنرا هم نمی توانند در سر بپرورانند.تمام انرژی  جوانی را برای  رفیق و رفیق بازی می ذارن .آیا این ربطی به مسائل اقتصادی دارد؟؟

دوشنبه 26 خرداد 1393  10:19 AM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 farshon borkhar tahmores
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

2-مورد دیگری که حقیر سراغ دارم و هیچ ربطی به مسئله اقتصادی و مالی نداره  این است که  متاسفانه بعضی از جوانان با الگو برداری های غلط از اطرافیان فکر می کنند که اگر ازدواج کنند درب کلیه ی لذت های زندگی بر روی آنها بسته خواهد شد. این در حالی است که اگر انتخاب آنها صحیح باشد می توانند با همسر خود خوشی هایی را تجربه کنند که در زمان مجردی رویای آنرا هم نمی توانند در سر بپرورانند.تمام انرژی  جوانی را برای  رفیق و رفیق بازی می ذارن .آیا این ربطی به مسائل اقتصادی دارد؟؟

با سلام و عرض ادب مجدد

اول اینکه قضیه اقتصادی رو به هیچ وجه نمیشه بی خیال شد!!! یه مثال کوچولو (فکر کنید اون دختر خانوم میخواد بعضی از اقلام مورد نیازشو بخره با در نظر گرفتن شرایط بازار یا باید شرمندش بشی و یا اینکه بری از زیر سنگ هم که بشه براش فراهم کنی !!! در هر دو صورت تحت فشار شدید روحی قرار خواهید گرفت)

2- حرفتونو تا یه حدی قبول دارم ولی خدا وکیلی شما فکر میکنید بعد از ازدواج همسرا اجازه میدند شوهرشون یه نفس راحتی بکشه؟!! و در صورت امکان چند تا از اون خوشی ها رو ذکر کنید منی که نمیدونم بدونم بلکه انگیزه ای بوجوذ بیاد angel

اینو هم با مثال میگم : فکر کنید مرد میخواد  استراحت کنه بعد یه هفته کار، بعد خانوم انتظار داره شوهرش خیلی با صورت خندان و روحیه پاشه اینو کل دنیا رو در عرض 2 روز بگردونه angel

که اینم به همین قضیه اقتصادی برمیگرده چون اگه شرایط اقتصادی خوب باشه وقت بیشتر برای خانواده میزاره آقای مرد

ممنون از پاسخ هاتون و دوست دارم دلیل هاتون رو به عنوان یک باتجربه بخونم

دوشنبه 26 خرداد 1393  10:35 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon borkhar
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

اگر شخص(دختر و یا پسر) تا موقع ازدواج صبر کنه و  به کار اشتباهی قبل از ازدواج کشیده نشه مطمئن باشین شرایط ازدواج راحتر میشه و سن ازدواجم پایین میاد.

مثلا اگر شما از صبح چیزی نخورید و بسیار گشنتون بشه و منتظر ناهار باشین چه با ذوق و شوق حتی اگر غذای مورد علاقتونم نباشه می خورید و هی به مامانتون ویا همسرتون میگین ناهارو زودتر بیار که مردمsmiley

همین طور که تو جامعه می بینید بیشتر افراد مذهبی و خانواده دار هم شرایط ازدواج راحتری میگن و هم سن ازدواجشون کمتره و خیلی باهم خوشبخترن و یه اعتماد و آرامش روحی دو طرفه به وجود میاد.

اما اگر شخصی به اشتباه کشیده بشه باعث میشه سن ازدواج بالا بره و چون دخترا به پسر ها اعتماد نمیکنن و این اعتماد و آرامش دو طرفه به وجود نمیاد می خواد این اعتمادشو با مهریه سنگین و آرامششو با شرایط مالی مثل خونه و ماشین جور کنه به خیال خودش..

البته اینا بخشی کوچیکی از مشکلات ازدواج هستن

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 26 خرداد 1393  10:45 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

از دلایل دیگش به خاطره اینه که افراد شناخت درستی از ازدواج ندارن و فکر میکنن ازدواج پایان تمامی خوشبختی های جوونیشون هست در حالی که باید بدونن ازدواج ابتدای خوشبختی ها هستش و کافیه که به این افراد فلسفه و شناخت ازدواجو نشون داد.متاسفانه کلاس هاس تنظیم خانواده تو دانشگاه ها تدریس میشه اما در کنار اون کلاسی برای آشنایی افراد با ماهیت ازدواج وجود نداره و مشاوران هم بهش توجهی ندارن.

اگر افراد میل و ذوق و انرژی خودشونو قبل از ازدواج به هدر بدن و این فکر رو داشته باشن که کارهای بعد از ازدواجو دارن همینطوری انجام میدن و و در کنارش هیچ محدودیتی هم ندارن باعث میشه سن ازدواج بره بالا تا تو افق محو بشهsmiley

اما اگر از همون ابتدای جوونی (بهتره بگیم تو این دوره زمونه خردسالی) در مورد ازدواج و ثمرات مثبت اون بهشون یاد داده بشه مقداری از مشکلات درست میشه.

اینی که من در مورد مشکلات اقتصادی حرف نمیزنم به خاطره اینه که مشکلات اقتصادی رو ما نمیتونیم حل کنیم و ولی حل و راهکار مشکلات دیگه رو به راحتی میتونیم داشته باشم

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 26 خرداد 1393  10:56 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

نقل قول farshon

دقیقا فرزاد جان ، میگم بیار اون سکه رو بده خرج کنیم laugh

ایکاش ارزش انسانهاباسکه تعیین نمیشدمن روزیکه ازدواج کردم همسرسابقم گفت ازاینکه فرزادبهم گفته من بخاطرخودش ازدواج کردم نه بخاطرچیزدیگه ای برام خیلی اهمیت داشت اماحالامی بینم که همه اینهاشعاری بیش نبوده

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 26 خرداد 1393  10:59 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya borkhar tahmores
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

موافقم بانظرتون وهمه مثه هم نیستن من خودم بلشخصه ازازدواج سرخورده شدم بنظرم تاحالاکه واسه کس دیگه ای خرج می کردم منبعدمیخوام واسه خودم خرج کنم البته اگه اجازه بدندبعضیهاکه یک آب خوش ازگلویم پایین بره .آههههههههههههه واقعا"تفاهم سخته اصلا"چراخدادوجنس مخالف روخلق کرد؟کناراومدن بادوعقیده متفاوت خیلی مشکله

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:04 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

سلام سید جان ان شاا.. که خوب باشی
پاسخ هات خیلی خوب و قانع کننده هست البته 100 درصد قبولشون ندارم

1: تنها به مذهبی بودن و چادر و حجاب و ... که نشانه مذهبی بودنه نمیشه اعتماد کرد
2: افرادی رو میشناسم که مذهبی هم هستن و خیلی از کارا رو هم انجام میدن که افراد معمولی شاید انجام ندن
3: آیا با این شرایط جامعه حاکم بر ای...ن  چند درصد مردم ایمان دارند به اون چیزایی که میبینن؟؟
وقتی میبینن مذهب و شرع فقط برای مردم کم بضاعت هست و اون بالایی ها که ادعاشونم میشه چرا حکم شرع و مذهب جلو اونها رو نمیگیره؟  (البته شاید تو ظاهر این طوری نشون بدن که مهمه!!)
و ... هایی که نمیشه همشون رو بر زبون آورد
به نظر بنده الان قضیه مذهبی بودن نمیتونه تاثیر چندانی بزاره چون مذهبی بودن مثل همه چیز دچار تغییر شده و الان نمیشه براحتی بگی این واقعا مذهبیه یا داره تظاهر میکنه! (کسایی رو میشناسم که ادعای مذهبی بودن و اعتقاد پاک بودن میکنن ولی ....)

در هر صورت ممنونم در این بحث شرکت میکنی چون واقعا پاسخ هاتون خیلی تاثیر گذاره و قانع کننده

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:05 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon borkhar tahmores
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

اگر شخص(دختر و یا پسر) تا موقع ازدواج صبر کنه و  به کار اشتباهی قبل از ازدواج کشیده نشه مطمئن باشین شرایط ازدواج راحتر میشه و سن ازدواجم پایین میاد.

مثلا اگر شما از صبح چیزی نخورید و بسیار گشنتون بشه و منتظر ناهار باشین چه با ذوق و شوق حتی اگر غذای مورد علاقتونم نباشه می خورید و هی به مامانتون ویا همسرتون میگین ناهارو زودتر بیار که مردمsmiley

همین طور که تو جامعه می بینید بیشتر افراد مذهبی و خانواده دار هم شرایط ازدواج راحتری میگن و هم سن ازدواجشون کمتره و خیلی باهم خوشبخترن و یه اعتماد و آرامش روحی دو طرفه به وجود میاد.

اما اگر شخصی به اشتباه کشیده بشه باعث میشه سن ازدواج بالا بره و چون دخترا به پسر ها اعتماد نمیکنن و این اعتماد و آرامش دو طرفه به وجود نمیاد می خواد این اعتمادشو با مهریه سنگین و آرامششو با شرایط مالی مثل خونه و ماشین جور کنه به خیال خودش..

البته اینا بخشی کوچیکی از مشکلات ازدواج هستن

قبول دارم این به اصطلاح اشتباهی روکه می فرمایین امابدانیدکه آرامشی که امرمهم ازدواج داره باهیچکدوم ازاین به اصطلاح اشتباهات قابل غیاس نیست فقط درصورتیکه انتخابمون بجاودرست وشرایط ازدواج مهیاباشه.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 26 خرداد 1393  11:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها