0

برنامه های تابستان تالار وبلاگ نویسی راسخون تشریح شد

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

برنامه های تابستان تالار وبلاگ نویسی راسخون تشریح شد

http://file.rasekhoonblog.com/learn/Blog222.jpg

با سلام خدمت دوستان، برنامه های تابستان تالار وبلاگ نویسی راسخون به شرح زیر است:

1-فراخوان عضو گیری شورای راسخون بلاگ به مدت سی روز از 25خرداد تا 25تیر ماه:((تاپانزدهم مرداد برای ثبت نام تمدید شد))

2-برگزاری سومین برنامه باشگاه با موضوع ماه رمضان وشهادت حضرت علی (ع) به مدت سی روز  از 3تیر ماه تا 8مرداد ماه

3-برگزاری دومین موج وبلاگی تالار با موضوع اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی  به مدت 45 روز از 15مرداد ماه تا 5مهرماه

همچنین دوبرنامه زیر نیز برگزار خواهد شد :

++انتشار کتابچه معایب و محاسن در وبلاگ نویسی در روز 25مردادماه

++برگزاری کارگاه آموزشی سی اس اس وبلاگ  از اول شهریور ماه

--------------------------------------------------

همچنین برای روز جهانی وبلاگ نویسی مصادف با 31 آگوست 2014 برای تمامی شما دوستان وبلاگ نویس راسخونی برنامه داریم

در صورت نیاز و البته جلوگیری از شلوغی و ازدحام برنامه های تالار ،در صورت صلاحدید مدیران تالار ان شا الله در اواخر تیرماه درباره اجرای برنامه وبلاگ های راسخونی زیر ذره بین وبلاگ نویسان نیز تصمیم گیری خواهد شد.

برنامه های تالار در صورت لزوم هر هفته به صندوق پیام دوستان وبلاگ نویس فرستاده خواهد شد .

همچنین در هر هفته برنامه پاسخگویی به مشکلات، پیشنهادات و انتقادات تالار وبلاگ نویسی اجرا خواهد شد و پاسخگوی افراد  در تاپیک "اتاق گفتگو ومشاوره تخصصی تالار وبلاگ نویسی راسخون"  هستیم.

این برنامه ها در جلسه ای با مسوول روابط عمومی ومسوول راسخون بلاگ هماهنگ شده است

با ما همراه باشید

مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون

با احترام حسین رضایی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 21 خرداد 1393  9:58 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh amirhossein1392 ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog siryahya montazer2 mohammad98 amin5530 alirezaHmzezadh AMIN1995 meysam001 rasekhoon_m maryamjoon samsam farnaz_s masoudranjbar hoseini1362 mhaji08 jahanjahan farshon
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

پاسخ به:برنامه های تابستان تالار وبلاگ نویسی راسخون تشریح شد

سلام و عرض احترام و همچنین تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به شما دوست عزیزم

خواستم جسارتا بدونم هدایای در نظر گرفته شده برای مسابقات تابستانی تالار وبلاگ نویسی چه هست

و اینکه آیا حتما باید مطالب داخل وبلاگهای شرکت کننده در مسابقه دل نوشته باشد یا مطالب کپی شده هم مورد قبول است

و مورد دیگه اینکه چه تعداد پست ارسالی به عنوان حداقل ملاک قرار داده شده است با نهایت احترام و سپاس

چهارشنبه 11 تیر 1393  6:12 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 mhaji08 ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:برنامه های تابستان تالار وبلاگ نویسی راسخون تشریح شد

نقل قول hoseini1362

سلام و عرض احترام و همچنین تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به شما دوست عزیزم

خواستم جسارتا بدونم هدایای در نظر گرفته شده برای مسابقات تابستانی تالار وبلاگ نویسی چه هست

و اینکه آیا حتما باید مطالب داخل وبلاگهای شرکت کننده در مسابقه دل نوشته باشد یا مطالب کپی شده هم مورد قبول است

و مورد دیگه اینکه چه تعداد پست ارسالی به عنوان حداقل ملاک قرار داده شده است با نهایت احترام و سپاس

با سلام خدمت شما

تعیین جوایز در دست من نیست ،لذا فقط اجرای طرح ها وبرنامه ها در دست من هست ولی همیشه شواهد ثابت کرده اگر از یه طرحی در انجمن ها استقبال زیاد شود ،روابط عمومی درباره جوایز آن تصمیم گیری می کند.

مشکلی نیست مطالب کپی باشد ولی با منبع ذکر شده در صورت الزام وبرای کسب امتیاز بیشتر ما تاکید بر سه مطلب تولیدی از خود نویسنده وبلاگ را داریم.

حداقل 30پست ملاک نهایی است

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 11 تیر 1393  5:02 PM
تشکرات از این پست
mhaji08 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها