0

اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه منچستريونايتد

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه منچستريونايتد

فرگوسن: براي فيفا كلمه دموكراسي كلمه جديدي است

سر الكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد پس از عدم موفقيت انگليس در دستيابي به ميزباني جام جهاني 2018 بار ديگر فيفا را مورد انتقاد قرار داد و گفت كه اين نهاد هيچگاه به طور كامل دموكراتيك نبوده است.
در راي گيري فيفا براي ميزباني جام جهاني 2018 انگليس تنها 2 راي به دست آورد و در همان مرحله اول حذف شد و همين مسئله بار ديگر بحث هاي زيادي را در مورد نحوه انتخاب كشور ميزبان و شيوه راي گيري به وجود آورد.
بسياري معتقدند كه در حالي كه فيفا بيش از 200 عضو دارد، چرا تنها 22 نفر بايد در انتخابات حق راي داشته باشند.فرگوسن نيز كه از نتيجه راي گيري و انتخاب روسيه به عنوان كشور ميزبان آشكارا ناراضي است، در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" مسئله نااميدكننده براي من اين است كه تنها 2 راي به دست آورديم. همه واقعا شوكه شدند. اما نمي دانم چگونه مي توان ساختار فيفا را تغيير داد.
22 عضو فيفا را كه نمي توان تنها با يك درخواست ساده عوض كرد. مي دانيد اين اتفاق چقدر دشوار است؟

براي فيفا كلمه دموكراسي كلمه جديدي است."

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:25 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه منچستريونايتد

دارن فلچر: ونگر اشتباه می کند؛من بازیکن کثیفی نیستم

ستاره اسکاتلندی معتقد است که قضاوتها در مورد او صحیح نیست

دارن فلچر، ستاره اسکاتلندی منچستریونایتد به آرسن ونگر و آرسنال گفته که او بازیکن کثیفی نیست
پس از شکست فصل گذشته ارسنال در اولدترافورد، ونگر در صحبتهایی زبان به انتقاداز این بازیکن اسکاتلندی گشود ولی خود فلچر نظر دیگری دارد. او نمی خواهد وارد جنگ لفظی با مربی فرانسوی آرسنال شود و در صحبتهایی توضیح داده که با روحیه درست و صحیحی گام به میدان می گذارد.
فلچر به خبرنگاران گفت:« این روزها صحبتهایی برای داغ تر کردن بازی ما مقابل آرسنال مطرح می شود ولی من ترجیح می دهم که وارد این بازی نشوم.من یک بازیکن کثیف نیستم.من فقط برای کسب توپ جلو می روم و گاهی وقتها خطایی در این مسیر اتفاقی می افتد.اینها همه بخشی از فوتبال انگلیسی است و داوران با وجدان زیادی در زمین هستند و دقیقا می فهمند که بازیکنان چه زمانی برای مال خود کردن توپ جلو می روند و چه زمانی قصدشان مصدوم کردن بازیکن حریف است.»
این روزها سمیر نصری که در اوج آمادگی است، تیتر یک اخبار را به خود اختصاص داده .فلچر در مورد ستاره فرانسوی آرسنال می گوید:« نصری در حال حاضر بازیکنان آماده آرسنال است. او با جدیت به نظر می رسد و بازیکنی است که می تواند امور را بروفق مراد تیمش پیش ببرد. او در رقابتهای این فصل حدود 8 گل به ثمر رسانده.پس واقعا خطرناک است.وقتی بازیکنان آماده باشند، باید واقعا مراقب آنها بود.»

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:26 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه منچستريونايتد

منچستریونایتد به دنبال تمدید قرارداد اندرسون

آنها می‌خواهند هافبک برزیلی خود را در اولدترافورد نگه دارند.

اندرسون در هفته‌های اخیر نمایش خوبی در منچستریونایتد داشته و مقابل والنسیا در لیگ قهرمانان گل زد، در حالی که او در کل بازیکن گل‌زنی به شمار نمی‌رود. او دارد به فرمی برمی‌گردد که در فصل اول پس از پیوستنش از پورتو به یونایتد در سال 2007 داشت.
قرارداد این بازیکن برزیلی در سال 2012 به پایان می‌رسد ولی گفته می‌شود این بازیکن 22 ساله در حال مذاکره با باشگاه بر سر قراردادی جدید است.
او در فصل اول حضور در یونایتد عالی بود اما سپس بیماری و مصدومیت مانع درخشش او شد.
اندرسون در سال جاری میلادی دو بار در تیترها قرار گرفت: یک بار به دلیل سفر بی‌خبری که به برزیل داشت و باعث شد باشگاه او را جریمه کند، و یک بار هم به دلیل تصادف.
گفته می‌شد او از یونایتد می‌رود، اما او در این فصل پس از بازگشت به تیم اصلی درخشیده و احتمالا پاداش این نمایش‌های خوب را با قراردادی جدید خواهد گرفت.

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها