0

اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه ليورپول

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه ليورپول

لیورپول به دنبال دروازه‌بان الجزایری، فرگوسن خواهان حفظ روند شکست‌ناپذیری

لیورپول به دنبال خرید ریاض بودبوز، دروازه‌بان الجزایری است. آنها 4 میلیون پوند برای دروازه‌بان 20 ساله سوشو کنار گذاشته‌اند.

ماریو بالوتلی با منچسترسیتی به تورین نمی‌رود تا از توهین هواداران یوونتوس در امان باشد.

استیون جرارد آماده بازی با اوترخت نیست و دیوید انگوگ هم شاید به این بازی نرسد. البته روی هاجسون گفته او مقابل فولام به میادین برمی‌گردد.

فرانس بکن‌باوئر: رفتار فیفا با انگلیس شرم‌آور بود.

مالک بلکبرن: آلاردایس را اخراج کردیم چون به دنبال فوتبال خوب بودیم.

سر الکس فرگوسن: می‌خواهم منچستریونایتد رکورد شکست‌ناپذیری خود را مقابل چلسی هم حفظ کند.

پارک جی‌سونگ دچار مشکل است، چرا که هم تعهدات باشگاهی به منچستریونایتد دارد و هم باید در جام ملت‌های آسیا برای کره جنوبی بازی کند.

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:19 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه ليورپول

هاجسون: لیورپول قرارداد جدیدی به لوکاس پیشنهاد خواهد کرد

مربی می‌خواهد این بازیکن برزیلی بماند.

روی هاجسون، مربی لیورپول گفته این باشگاه قصد دارد به لوکاس قراردادی جدید پیشنهاد بدهد.
این بازیکن 23 ساله در این فصل درخشان بوده و در غیاب استیون جرارد کاپیتان، زوج خوبی در کنار رائول میرلس در مرکز خط میانی تشکیل داده است.
آنها به حدی عالی بوده‌اند که می‌گویند جرارد پس از بازگشت به میادین باید مانند گذشته پشت سر فرناندو تورس بازی کند.
هاجسون می‌گوید: «به نظرم برنامه‌هایی برای ارائه قراردادی جدید به لوکاس وجود دارد. دامین کومولی، مدیر استراتژی فوتبال به من گفت که با مدیر برنامه‌های او در تماس بوده تا به قراردادی جدید برسند.
اگر از من بپرسید "آیا از لوکاس در باشگاه استقبال می‌شود و آیا می‌خواهیم او را نگه داریم"، پاسخ من بی‌تردید بله محکمی خواهد بود.»

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:20 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه ليورپول

ژرار اووليه: من ليورپول را وارد قرن 21 كردم

او معتقد است نقش زيادي در قهرماني ليورپول در ليگ قهرمانان يك سال بعد از جدايي اش داشته

ژرار اووليه، سرمربي ليورپول، معتقد است كه او ليورپول را وارد قرن 21 كرده است.
اين سرمربي فرانسوي بين سال ها 1998 تا 2004 براي شش فصل هدايت قرمزها را برعهده داشت و با اين تيم قهرمان جام اتحاديه، جام حذفي و جام يوفا شد.
اما او در آخرين روزهاي حضورش در آنفيلد زير انتقادات زيادي قرار داشت و همين مسئله موجب شد تا از اين باشگاه جدا شود.
با اين وجود او معتقد است نقش زيادي در قهرماني ليورپول در ليگ قهرمانان يك سال بعد از جدايي اش داشته و تيمي كه توانست ميلان را در فينال به ياد ماندني استانبول شكست دهد، ساخته او بوده است.
اووليه در گفتگو با نشريه ميرر گفت:" من هميشه فكر مي كنم ماموريت يك مربي سه مرحله دارد. مرحله اول قهرماني و به دست آوردن جام است. مرحله دادن به جا گذاشتن يك اعتبار براي باشگاه است. من تنها جملاتي كه رئيس سابقم گفت را بيان مي كنم. او گفت: تو باشگاه را به قرن 21 آوردي.
اعتبار خود تيم است زيرا تيمي كه من براي رافا به جا گذاشتم توانست يك سال بعد قهرمان چمپيونز ليگ شود. ما همچنين امكانات جديد و و شايد يك وجه جديدي از حرفه اي گري را داشتيم.
ما مايكل اوون را داشتم كه برنده توپ طلا شد و همين طور استفن جرارد كه بازيكني در استانداردهاي جهاني بود."
اووليه كه امروز پس از مدت ها به آنفيلد بازمي گردد، تاييد كرد كه اين ديدار دوباره مي تواند احساسي باشد اما تاكيد كرد كه به عنوان يك حرفه اي تمام تلاشش را براي پيروزي استون ويلا انجام مي دهد.
" ديدار دوباره با هواداران بسيار جالب خواهد بود. دو تيم در شرايط مشابهي قرار دارند. شايد وضعيت آنها كمي بهتر باشد اما ما به دنبال كسب امتياز از اين بازي هستيم."

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها