0

اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه بارسلونا

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

ليونل مسي: پيروزي مقابل سوسيه داد خيلي هم آسان نبود

مسي تاكيد كرد كه بازيكنان سوسيه داد، به ويژه در نيمه اول، شرايط را براي آنها سخت كرده بودند

ليونل مسي، مهاجم بارسلونا، پس از پيروزي 5-0 تيمش مقابل رئال سوسيه داد ادعا كرد اين پيروزي اصلا آسان به دست نيامده است.
اين فوق ستاره آرژانتيني در نيمه دوم دو بار براي تيمش گلزني كرد و ويا، اينيستا و بويان ديگر گل هاي آبي و اناري ها را در اين ديدار به ثمر رساندند. با اين پيروزي كاتالان ها همچنان با دو امتياز برتري نسبت به رئال در صدر قرار دارند.
مسي تاكيد كرد كه بازيكنان سوسيه داد شرايط را براي آنها سخت كرده بودند و در مصاحبه با كانال پلاس گفت:" در حال حاضر شرايط خوب پيش مي رود و ما با بازي هاي در بالاترين سطح به پيروزي هاي مان ادامه مي دهيم.
اين پيروزي به نظر آسان مي رسد اما اصلا اين طور نبود؛ به ويژه در نيمه اول وتا زماني كه گل نزده بوديم."
مسي همچنين در مورد جايزه توپ طلا بسيار سياست مدارانه به سوال خبرنگاران پاسخ دارد و گفت:" مهمترين مسئله اين است كه در حال حاضر سه رقيب وجود دارند وهر سه بازيكنان بارسلونا هستند."

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:06 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه بارسلونا

دنی آلوس: کریس رونالدو برای بهترین بازیکن دنیا بودن بیش ازحد مغرور است

این مدافع برزیلی گفت که در مورد توانایی های فنی این بازیکن تردیدی وجود ندارد اما جنبه هایی از شخصیت اوست که باید روی آن کار کند

دنی آلوس، مدافع بارسلونا، معتقد است که کریس رونالدو زیادی مغرور است و به همین دلیل نمی تواند بهترین بازیکن جهان باشد.
این مدافع برزیلی در مصاحبه با نشریه پرتغالی "آ بولا" گفت که در مورد توانایی های فنی این بازیکن تردیدی وجود ندارد اما جنبه هایی از شخصیت اوست که باید روی آن کار کند.
" برای اینکه بهترین بازیکن جهان باشید، تنها خوب بازی کردن کافی نیست. باید با بقیه مردم نیز دوست باشید. من می دانم که چنین رفتاری می تواند تا اندازه ای به وجهه او لطمه بزند، در حالی که او بازیکن بزرگی است.
من تردیدی ندارم که کریس رونالدو یکی از بهترین بازیکنان دنیاست اما در عین حال مشکلاتی نیز دارد. فکر می کنم بهترین بازیکن دنیا باید فروتن، مهربان و آرام باشد. لیونل مسی همه این ویژگی ها را دارد درحالی که رونالدو فاقد بعضی از این خصوصیات است."
آلوس همچنین در مورد مذاکرات تمدید قراردادش با باشگاه بارسلونا گفت:" اولویت من بارسلوناست اما نمی توانم هیچ احتمالی را رد کنم. من در اینجا احساس خوشحالی می کنم اما ابتدا باید هر دو طرف به توافق برسند."

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:06 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

دنی آلوس: کریس رونالدو برای بهترین بازیکن دنیا بودن بیش ازحد مغرور است

این مدافع برزیلی گفت که در مورد توانایی های فنی این بازیکن تردیدی وجود ندارد اما جنبه هایی از شخصیت اوست که باید روی آن کار کند

دنی آلوس، مدافع بارسلونا، معتقد است که کریس رونالدو زیادی مغرور است و به همین دلیل نمی تواند بهترین بازیکن جهان باشد.
این مدافع برزیلی در مصاحبه با نشریه پرتغالی "آ بولا" گفت که در مورد توانایی های فنی این بازیکن تردیدی وجود ندارد اما جنبه هایی از شخصیت اوست که باید روی آن کار کند.
" برای اینکه بهترین بازیکن جهان باشید، تنها خوب بازی کردن کافی نیست. باید با بقیه مردم نیز دوست باشید. من می دانم که چنین رفتاری می تواند تا اندازه ای به وجهه او لطمه بزند، در حالی که او بازیکن بزرگی است.
من تردیدی ندارم که کریس رونالدو یکی از بهترین بازیکنان دنیاست اما در عین حال مشکلاتی نیز دارد. فکر می کنم بهترین بازیکن دنیا باید فروتن، مهربان و آرام باشد. لیونل مسی همه این ویژگی ها را دارد درحالی که رونالدو فاقد بعضی از این خصوصیات است."
آلوس همچنین در مورد مذاکرات تمدید قراردادش با باشگاه بارسلونا گفت:" اولویت من بارسلوناست اما نمی توانم هیچ احتمالی را رد کنم. من در اینجا احساس خوشحالی می کنم اما ابتدا باید هر دو طرف به توافق برسند."

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:07 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

ببخشید دوستان یه پست رو دوبار ارسال کردم.متاسفانه در فروم قابلیت حذف پست ووجود نداره و الا حذف میکردم

از مدیران تقاضا دارم که این قابلیت رو هم به فروم اضافه کنن

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:12 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

اینیستا:توپ طلا،پاداشی فوق العاده برای تیم پایه ای بارسا

ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا از اینکه نامش را جزو سه کاندیدای دریافت توپ طلای سال 2010 می بیند، احساس غرور می کند

آندرس اینیستا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا درصفحه توئیتر خود،نظرش را در مورد انتخاب او، چابی و مسی به عنوان کاندیداهای نهایی دریافت توپ طلای 2010 ابراز کرده است. برخی از منابع، اینیستا را به عنوان برنده این جایزه می دانند.
این ستاره فروتن اسپانیایی در صفحه توئیتر خود در این رابطه نوشت:« این افتخار بزرگی است که در جمع 3 فینالیست کسب این جایزه باشی و افتخار بزرگتر اینجاست که نامت در کنار نام چابی و لیونل مسی بیاید.»
البته اینیستا تیم باشگاهی اش را هم فراموش نکرده و انتخاب خودش و دو هم تیمی اش را مدیون «لاماسیا» است:«این جایزه فوق العاده ای برای تیم پایه ای ماست.»
اولین کسی که با استفاده از شبکه های اجتماعی ، این انتخاب را به هم تیمی اش تبریک گفت،کارلس پویول،کاپیتان بارسلونا بود که در صفحه توئیترش به هر سه هم تیمی اش تبریک گفت:« تبریک می گویم.هر سه شما شایسته این انتخاب بودید.»

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:13 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

شوچنکو:توپ طلا حق اینیستاست

دارنده توپ طلای سال 2004 معتقد است که آندرس اینیستا توپ طلای امسال را مال خود خواهد کرد

طبق گفته های آندری شوچنکو دارنده توپ طلای سال 1994، آندرس اینیستا، ستاره باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا شایسته دریافت توپ طلای سال 2010 است.
اینیستا ، چابی و مسی در فهرست نهایی کاندیداهای دریافت توپ طلای امسال قرار دارند. گل تماشایی اینیستا در دیدار فینال جام جهانی 2010، موجب قهرمانی اسپانیایی در این تورنمنت شد و همین دلیل برای «شوا» متقاعد کننده است.
شوچنکو در صحبتهایی به گاتزتادلوسپورت گفت:«من این جایزه را به آندرس اینیستا می دهم.گل او در دیدار فینال جام جهانی سرنوشت سازبود.»
حذف وسلی اسنایدر از فهرست نهایی مدعیان کسب توپ طلا، برای شوا هم تعجب آور بوده:«بدون هیچ شکی ستاره باشگاه اینتر شایسته حضور در جمع 3بازیکن برتر بود.

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:15 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

گاهی دوباره به یک سئوال تکراری :بالاخره ، مارادونا یا مسی؟

مارادونا فکر می‌کند مسی بهتر از او خواهد شد و به شوخی می‌گوید چنین اتفاقی حداقل سبب خاتمه دادن به بحث در مورد اینکه “مارادونا بهترین بازیکن تاریخ جهان بود یا پله؟” خواهد شد

از زمانی که دیه­ گو مارادونا در سال 1997 به عنوان بازیکن کفشها را آویخت – به غیر مدت زمان کوتاهی که در تلاش برای بازگشت به میادین فوتبال در تیم نیو اُلد بویز توپ می­زد – رسانه­ های داخلی مدام در پی یافتن بازیکنانی بودند تا او را با لقب «مارادونای جدید» خطاب کنند.
به علاوه روزنامه نگارانی که برای مشهور ساختن و بزرگ کردن نام برخی بازیکنان پول دریافت می­کردند، این شیوه را به کار می­گرفتند.

دیه گو دست نیافتنی است؟
شاید جدی­ترین کشف آنها کلودیو بورگی بود که او نیز فوتبال حرفه­ای خود را در آرژانتین جونیورز آغاز کرد، اما پا جای پای مارادونا گذاشتن بسیار دشوار بود و هیچ یک از بازیکنان کشف شده توسط روزنامه نگاران از عهده این کار برنیامدند. اما سرانجام کاندیدای بسیار جدی­تری برای گرفتن جای مارادونا پیدا شد و او کسی نبود جز لیونل مسی؛ به خصوص در اسپانیا جائی که مسی برای بارسلونا توپ می­زند، و حتی در سایر نقاط اروپا (به جز بریتانیا)، همه تصور می­کنند که مسی بهترین بازیکنان تمامی ادوار است.
مقایسه این دو بازیکن افسانه­ای دشوار است؛ به ویژه در ورزشی چون فوتبال که دستخوش تغییرات زیادی شده است، هرچند که دوران بازی مارادونا و مسی فاصله زمانی چندانی با یکدیگر ندازند. مارادونا در آرژانتین همچنان به عنوان اسطوره­ای دست نیافتنی باقی مانده است، شاید تا اندازه­ای دلیلش این باشد که مسی هرگز دوران حرفه­ای فوتبال خود را در آرژانتین سپری نکرده و هیچگاه درخشش خیره کننده­ای در تیم ملی به نمایش نگذاشته است.

مربیان بزرگ چه می گویند؟
سرخیو باتیستا که در جام جهانی 1986 همراه مارادونا با تیم ملی آرژانتین جام جهانی را فتح کرد و اکنون سکان هدایت تیم ملی را بر عهده داشته و مربی مسی در تیم ملی است، می­گوید: “لیونل مسی توانائی بدل شدن به عنوان برترین بازیکن را دارد، اما تا کنون این امر محقق نشده است. اما وی می­توانست مارادونای قرن 21 باشد.”
اما از سوئی دیگر، آلفیو باسیله سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین می­گوید: “مسی سرعت وحشتناکی دارد، من عاشق آن هستم. در حالت بسیار امیدوارانه او می­تواند به هشتاد درصد آنچه که مارادونا بود، برسد.”
با اینحال شاید هیچ مربی موافق این نباشد که یک دلیل برای اینکه لیونل مسی هرگز نتوانسته گل­های به یادماندنی و بازی­های درخشان خود در بارسلونا را در تیم ملی کشورش نیز تکرار کند این است که مسی در تیم بارسلونا در کنار جمع کثیری از ستارگان جهان بازی کرده و این تیم باشگاهی بازی تهاجمی بسیار بهتری را به نمایش می­ گذارد. از یاد نبریم که هر دو این بازیکنان صاحب­نام در بارسلونا توپ می­زدند؛ تیمی که لیونل مسی امروز برای آن بازی می­کند مملو از ستارگان بسیار بهتری در مقایسه با بازیکنان زمان مارادونا در دهه 1980 است.

مقایسه دو نابغه
ریکاردو بوچینی ستاره سابق ایندیپندنته می­گوید که مارادونا مدافعان سرسخت­تری پیش روی خود می­دید و در ادامه مقایسه­ای بین این دو بازیکن انجام می­دهد.
ضربات آزاد - “دقت و قدرت شوت­های مارادونا را به خاطر می­آورم که از این لحاظ وی برتر از مسی بود.
پاس گل - “دیه­ گو مارادونا بهتر بود، هرچند مارادونا عموماً اندکی عقب­تر از لیونل مسی بازی می­کرد.
قدرت دریبل­ زنی - “هر دو آنها از این نظر خوب هستند و از توان یکسانی در دریبل­زنی برخوردارند، اما اگر مدافعان امروزی در برابر مارادونا بازی می­ کردند، مارادونا به جای پشت سر گذاشتن سه بازیکن، از شش مدافع عبور می­کرد.”
تکنیک - “مارادونا به لحاظ شوت­زنی و مقابله با فشار حریف از توان بسیار بالاتری برخوردار بود، هرچند بازی با توپ لیونل مسی سریع­تر از مارادوناست. از نظر مهارت بازی با پا، هر دو آنها یک­جور هستند و همچنین هر دو پای چپ بهتری دارند.
شوت زدن و پاس دادن - “من مارادونا را ترجیح می­دهم چون او در پاس دادن سریع­تر عمل می­کرد و می­توانست از هر نقطه زمین پاس­هائی با دقت بالاتر را ارسال کند.
قدرت بازیخوانی - “ مارادونا یاد گرفته بود تا در زمان مناسب و به موقع بازی را آرام کرده یا به بازی سرعت داده یا به حفظ توپ بپردازد. همه این مهارت­ها ناشی از تجربه اندوزی است و لیونل مسی هنوز باید نکاتی را بیاموزد، اما در عین حال در بازی پیشرفت کند.
قدرت سرزنی - “هیچ یک از آنها از این نظر چندان قوی نبودند، و شاید دلیلش این باشد که توان پرش همانند سایر بازیکنان را نداشتند، اما در عین حال هر دو آنها از قامت کوتاهی برخوردار بودند.

امتیازات دو نابغه
” یکی از نشریات پرتیراژ آرژانتین در یک نظرخواهی مقایسه­ای بین این دو بازیکن انجام داده و از مجموع 10، امتیازاتی آنها داده است –
قدرت بازیخوانی: مارادونا 9، مسی 7؛
قدرت سرزنی: هر دو بازیکن 7؛
توان فیزیکی: مارادونا 9، مسی 8؛
ویژگی‌های انفرادی: مارادونا 10، مسی 8
؛ توان و مهارت: هر دو بازیکن 10؛
توان رهبری تیم: مارادونا 9، مسی 7؛
سرعت: مارادونا 8، مسی 10؛
توصیف بازی: هر دو بازیکن 10؛
پای راست: مارادونا 6، مسی 8؛
پای چپ: هر دو بازیکن 10
(میانگین امتیازات: مارادونا 8/8، مسی 5/8).

دیه گو طرفدار بزرگ مسی
ارتباط عجیب دیگری نیز بین این دو بازیکن مطرح دیروز و امروز وجود دارد – کارگزار و مدیر برنامه‌های هر دو آنها، شخص اسپانیائی به نام خوزه ماریا مینگوئلا است که در امضای قرارداد هر دو بازیکن آرژانتینی با بارسلونا، البته با فاصله زمانی تقریباً 20 سال، بسیار مثمرثمر بود.
مسی مدام می‌گوید مارادونا کمک بسیار زیادی به او کرد تا سبک بازی کردن را بیاموزد و همیشه از وی حمایت می‌کرده است، اما مسی در حالی که تمایل چندانی به صحبت کردن در مورد مارادونا به عنوان سرمربی تیم ملی آرژانتین ندارد، می‌گوید این تصمیم اتحادیه فوتبال آرژانتین بود.
اما این نکته را هم به بحث مقایسه مارادونا و مسی اضافه کنیم که مسی می‌گوید بدون فتح جام جهانی، اصلاً نمی‌توانید او را هم‌سطح بازیکن بزرگی مانند مارادونا در نظر بگیرید.
مارادونا سمبل و نماد فاتحان جام جهانی 1986 مکزیک بود و تقریباً بهترین گل تاریخ رقابت‌های جام جهانی (برابر انگلیس) را نیز به ثمر رساند. از مسی هم انتظار می‌رفت تا نمایشی همچون مارادونا و در قامت یک سمبل و نماد پیروزی داشته باشد، اما نه آرژانتین تیمی برتر و باصلابت بود و نه مسی نمایش چشمگیری داشت. اما مسی حداقل دو جام جهانی دیگر را هم پیش رو خواهد داشت.
از سوی دیگر مارادونا فکر می‌کند مسی بهتر از او خواهد شد و به شوخی می‌گوید چنین اتفاقی حداقل سبب خاتمه دادن به بحث در مورد اینکه “مارادونا بهترین بازیکن تاریخ جهان بود یا پله؟” خواهد شد!.

چهارشنبه 24 آذر 1389  12:16 AM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

بارسلونا: قرارداد ابراهیم آفلای در 23 دسامبر بسته می‌شود

آفلای پیش از کریسمس به بارسلونا می‌رود.

انتقال ابراهیم آفلای از PSV آیندهوون به بارسلونا در 23 دسامبر قطعی می‌شود.
در نوامبر اعلام شده بود که این بال تیم ملی هلند در ژانویه به بارسلونا می‌رود. اکنون که لیگ هلند و لالیگا به تعطیلات زمستانی نزدیک می‌شوند، طبق اعلام سایت رسمی باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته شده که آفلای قراردادش را پیش از کریسمس ببندد.
آفلای در 22 دسامبر برای PSV مقابل رودا JC بازی خواهد کرد و روز بعد به پایتخت کاتالونیا پرواز می‌کند. این بازیکن 24 ساله شب کریسمس تست پزشکی می‌دهد.
بارسلونا و PSV بر سر انتقال آفلای در نوامبر به توافق رسیده بودند. به نظر می‌رسد مبلغ قرارداد او 3 میلیون یورو باشد.

چهارشنبه 24 آذر 1389  11:23 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

مسی: موراتی رییس فوق‌العاده‌ای است، اما به اینتر فکر نمی‌کنم

او گفته به اینتر نمی‌رود.

لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا بار دیگر شایعات مبنی بر رفتنش به اینتر را تکذیب کرده است. او البته از ماسیمو موراتی، رییس باشگاه به دلیل ستایشی که از او کرده تشکر کرده است.
این بازیکن آرژانتینی کوتاه‌قامت برای مراسمی که دولچه و گابانا برگزار کرده بود به میلان رفته بود.
او درباره شایعاتی که از رفتن او به اینتر منتشر می‌شود گفت: «در حال حاضر به اینتر نمی‌اندیشم. موراتی؟ تعریف‌های او را دوست دارم. او رییس فوق‌العاده‌ای است و انسان خیلی خوبی است.»
مسی 23 ساله در این فصل عالی بوده و 23 گل در لالیگا و لیگ قهرمانان زده و در رتبه اول رده‌بندی کاسترول قرار دارد.

چهارشنبه 24 آذر 1389  11:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها