0

بررسی فنی نوکیا E51: تجارت و ارتباطات

 
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

بررسی فنی نوکیا E51: تجارت و ارتباطات

مزایا :

• پشتیبانی از چهار باند GSM / نسل سوم  GPRS و EDGE ، (  HSDPA 3.6 Mbps با)
• VOIP ، WiFi در WLAN
• سومین نسخه سری 60 سیمبین 9.2 با Feature Pack1
• طراحی زیبا ( 12 میلی متر قطر دارد )
• 130MB حافظه داخلی و پشتیبانی از محل کارت حافظه ( حداکثر 4 GB ) که امکان بیرون آوردن آن در زمان روشن بودن دستگاه وجود دارد
• استفاده آسان از صفحه کلید و کلید حرکتی
• بلوتوث 2.0 با A2DP و مادون قرمز
• آیکن های جدید کلید سیمبین
• منوی سریع

معایب :

• دوربین 2 مگاپیکسل بدون کانون اتوماتیک و فلش
• فشار دادن کلید ولوم ، دکمه خاموش / روشن و کلید ضبط صدا مشکل است
• منوی چند رسانه ای قدیمی
• مستندات Office را ویرایش نمی کند
• از طریق USB شارژ نمی شود
• شماره گیری صوتی فقط با اسامی انگلیسی کار می کند

طراحی :

مدل E51 از نظر طراحی شباهت زیادی به مدل E50 دارد اما کارایی و قابلیت های آن از E50 بالاتر است .E51 باریک ترین عضو سری E است و ابعاد آن ۱۱۴.۸×۴۶×۱۲ می باشد . مدل E51 نوکیا 100 گرم وزن دارد . ساختار گوشی از استحکام کافی بر خوردار است و تنها مشکل این است که اثر انگشت روی سطح براق و فلزی قاب پشت گوشی و حاشیه فلزی قاب جلو باقی می ماند .
           

حسگر نور محیط و خروجی صدا گوشی در قسمت بالای قاب جلو وجود دارد . کلید روشن / خاموش در بالای گوشی وجود دارد که از جنس موادی شبیه لاستیک ساخته شده است که بقدر کافی سفت است و احتمال اینکه به اشتباه یا بطور تصادفی فشار داده شود ، وجود ندارد .
   

کلیدهای کنار گوشی نیز از استحکام کافی برخوردارند . کلید ولوم و کلید فرمان صوتی در طرف راست گوشی مشاهده می شود . این کلیدها بخوبی واکنش نمی دهند . در طرف چپ گوشی فقط کلید ضبط صوت قرار دارد . کلیدهای کناری نیز لاستیک مانند بنظر می رسند .
   

پورت miniUSB در پایین گوشی وجود دارد که پورت شارژر و ورودی صدای گوشی در طرف راست آن مشاهده می شوند . محل بندمچ  یا گردنی نیز در این قسمت در نظر گرفته شده است .
   

در قاب پشت گوشی ، درب فلزی محفظه باتری جلب توجه می کند . قسمت بالای قاب پشت از پلاستیک مشکی تشکیل شده است که لنز دوربین روی آن قرار دارد . بلندگو و لوگوی نوکیا در این قسمت وجود دارد . قاب پشت E51 ساده و شیک است که تا حدودی قاب پشت E50 را یادآوری می کند . درب محفظه باتری به راحتی باز می شود و باتری گوشی از نوع Li-Ion با توان 1070 mAh است که در حالت Stand by حداکثر 310 ساعت و در مکالمه مداوم تا 4 ساعت و 20 دقیقه دوام می آورد .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

سه شنبه 23 آذر 1389  11:28 PM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا E51: تجارت و ارتباطات

صفحه نمایش:

صفحه نمایش 2 اینچ TFT فعال با وضوح  ( 320×۲۴٠ )QVGA پیکسل زیر آنها قرار دارد که حداکثر از 16 میلیون رنگ پشتیبانی می کند . کلیدهای کنترل زیر صفحه نمایش و صفحه کلید حرکتی قرار گرفته اند که به راحتی قابل تشخیص هستند و بخوبی واکنش می دهند . صفحه نمایش نیز تصاویر را با کیفیت بالاتر از حد متوسط نشان می دهد . خوانایی صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید نیز رضایت بخش است . صفحه نمایش 2 اینچ موجب کوچک شدن فونت سیستم می شود .
       

صفحه کلید:

این گوشی دارای یک کلید حرکتی چهار جهتی با مرکز تایید کننده است که در اطراف آن دو کلید انتخاب ، کلید منو ، تقویم ، کلید مخاطبین ، پیام و کلیدهای End و Call وجود دارد . کلید حرکتی به رنگ نقره ای است . کلید C در مرکز کلید حرکتی قرار دارد . در E51 آیکن کلید منو بجای لوگوی سیمبین به شکل خانه است . کلید C نیز تغییر کرده است . نوکیا تلاش می کند تا کاربران گوشی های غیر هوشمند را برای سری تولیدات هوشمند خود جلب کند .
       

E51 نوکیا گوشی دیگری از سیمبین است که کلید ویرایش ( مداد ) ندارد اگرچه کارایی آن توسط کلید مربع کامل می شود . کلید حرکتی نیز ساختار مناسبی دارد و بخوبی واکنش می دهد . این کلیدها در مقایسه با صفحه کلید کاراکتری برآمدگی بیشتری دارند که با استفاده از آنها کنترل گوشی آسان تر می شود . صفحه کلید دلیل دیگری برای تناسب ساختار در E51 است . کلیدها با لمس بخوبی قابل تشخیص هستند و تایپ کردن SMS و ایمیل با استفاده از آنها لذت بخش است . حسگر نور محیط بطور کلی دقیق عمل می کند اما گاهی اوقات نور زمینه صفحه کلید را بطور مداوم روشن نگه می دارد . نور زمینه صفحه کلید بطور یکنواخت و به رنگ سفید است .
   

ساختار منو :

نوکیا E51 دارای سومین نسخه سری 60 سیمبین 9.2 با Feature Pack 1 است . منوی گوشی طوری طراحی شده است که از RAM استفاده بهینه می کند و امکان اجرای همزمان چند برنامه را ارتقاء می دهد . منوی اصلی گوشی دارای دو حالت مشاهده است که یکی بصورت ماتریس ۴×۳ از آیکن ها و دیگری بصورت لیست می باشد .
       

مرور در منو سریع است و منو سریعا به کلیدها پاسخ می دهد . یک دایره آبی نزدیک به هر نرم افزار در حال اجرا وجود دارد که به کاربر یادآوری می کند تا برنامه هایی را که به آنها نیاز ندارد و در زمینه در حال اجرا هستند را غیر فعال نماید . به موجب Feature Pack 1 دیگر یک آلارم وجود ندارد و ضبط صوت محدود به یک دقیقه نیست . صفحه نمایش Stand by فعال ویژگی معروف گوشی های سیمبین است که روش ساده و آسانی برای ایجاد میانبر به تمامی نرم افزارهای مورد نظر در صفحه اصلی می باشد .
       

کاربر حتی می تواند میانبرهایی را به وب سایت های دلخواه خود تعیین کند تا سریعتر به آنها دسترسی داشته باشد . ویژگی دو Softkey را می توان تغییر داد که این قابلیت روی صفحه نمایش Stand by فعال نشان داده نمی شود و در گوشی های سری N وجود دارد . 130 MB حافظه در اختیار کاربر قرار می گیرد . محل کارت حافظه microSD نیز وجود دارد که حداکثر از 4GB پشتیبانی می کند .
   
در این گوشی نیز مانند سایر گوشی های سیمبین ، سیستم داخلی فرمان صوتی وجود دارد که با اسامی انگلیسی بخوبی کار می کند اما در رابطه با اسامی غیر انگلیسی به کندی عمل می نماید .
   
در نوکیا E51 پنج تم از پیش نصب شده وجود دارد که سبک آنها شبیه گوشی های تجاری است و اگر بدنبال تم های رنگی و سرگرم کننده هستید باید از تم های شخص سوم ( Third-Party ) استفاده کنید .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

سه شنبه 23 آذر 1389  11:29 PM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا E51: تجارت و ارتباطات

تماس و دفترچه تلفن :

استفاده از دفترچه تلفن گوشی های هوشمند ساده و آسان است و E51 نیز از این قاعده مستثنی نیست . دفترچه تلفن تعداد نامحدودی از مخاطبین و زمینه ها را در خود ذخیره می کند ، تمام حافظه موجود برای مخاطبین قابل استفاده است . مخاطبین را می توان براساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب کرد و با تایپ کردن تدریجی نام مخاطب آن را جستجو نمود .
       

برای ویرایش مخاطب زمینه های از پیش تنظیم شده بسیاری وجود دارد و کاربر می تواند هر یک از آنها را هر چند بار که نیاز دارد ، تکرار نماید . امکان ایجاد زمینه های جدید نیز وجود دارد . برای هر مخاطب می توان عکس و زنگ شخصی تعیین کرد . همچنین می توان مخاطبین را گروهبندی نمود و برای هر گروه زنگ خاصی در نظر گرفت . نرم افزار Log تماس حداکثر 20 تماس را در نوار تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق ذخیره می کند . از منوی Stand by و با استفاده از کلید Call به این نوارها دسترسی پیدا می کنید .
           

اگر از منوی اصلی نرم افزار Log را باز کنید ، لیست کاملی از تمامی ارتباطات 30 روز گذشته نشان داده می شود که شامل پیام ، تماس و انتقال داده ها است . کیفیت صوتی گوشی در طول مکالمه بسیار عالی است و صدا کاملا واضح و بدون نویز می باشد .از فرمت های WMA , eAAC+ , AAC , MP3 و AMR برای زنگ گوشی استفاده می شود .
       

پیام :

ساختار مناسب صفحه کلید E51 به تایپ کردن پیام کمک می کند و در نتیجه پیام بطور ساده و سریع نوشته می شود . چهار ویرایشگر برای انواع پیام وجود دارد که شامل پیام های SMS ، MMS ، پیام های صوتی و ایمیل می باشد . در واقع هر پیام یک ویرایشگر دارد .
       

ویرایشگر SMS یک نرم افزار آشنا در تمام گوشی های سری 60 سیمبین است که پیش از رسیدن به حد 160 کاراکتر تعداد کاراکترهای باقیمانده را نشان می دهد. در داخل پرانتز نیز شاخصی وجود دارد که تعداد قسمت های جداگانه ای را که پیام به آنها تقسیم می شود ، نشان می دهد . گزارش تحویل پیام را نیز می توان فعال کرد . زمانی که قفل صفحه کلید باز است این گزارش ها بصورت pop up روی صفحه نمایش Stand by ظاهر می شوند و سپس در یک پوشه جداگانه در زیر منوی پیام ذخیره می گردند . زمانی که بدون ارسال کردن پیام از ویرایشگر خارج می شوید ، ویرایشگر از شما می خواهد که آن را در پوشه Drafts ذخیره کنید یا اینکه پیام را حذف نمایید .
   

ویرایشگر MMS نیز مانند ویرایشگر SMS است و تنها تفاوت آنها در این است که به ویرایشگر MMS ، کادر موضوع اضافه شده است . کاربر برای ایجاد MMS می تواند تصویر ، کلیپ صوتی ، کلیپ ویدئویی یا یک الگوی از پیش تعیین شده را اضافه کند .
       

پیام صوتی نیز یک MMS است و دارای ویرایشگر جداگانه ای می باشد . ویرایشگر نرم افزاری می تواند پیام را ضبط کند یا از یک کلیپ صوتی از پیش نصب شده استفاده نماید . متاسفانه ، امکان اضافه کردن متن به آن وجود ندارد .
       

email Client از پروتکل های pop3 ، IMAP4 و SMTP پشتیبانی می کند و قادراست کل پیام یا فقط تیترها را دانلود کند .از پیوست های پیام نیز پشتیبانی می شود . نوکیا E51 تمامی نیازهای کاربر را در زمینه ایمیل برطرف می کند .
           

موسیقی و رادیو :

در نوکیا E51 به نرم افزار پخش موسیقی توجه زیادی نشده است و این برنامه از نظر کارایی و ساختار منو در حد عالی نمی باشد . گزینه ای برای تغییر دادن ظاهر منو در نرم افزار پخش موسیقی وجود ندارد . با استفاده از کلید حرکتی می توان پخش موسیقی را کنترل کرد که در آن از جهت های بالا و پایین کلید حرکتی برای مرور کردن در آهنگ ها و از جهت های راست و چپ برای تنظیم ولوم استفاده می شود .
   

این برنامه از فرمت  +MP3 ، AAC ، eAAC و WMA پشتیبانی می کند. فهرست موسیقی بطور اتوماتیک آهنگ ها را بر اساس خواننده ، آلبوم ، نوع و آهنگساز تفکیک می کند و جستجوی آهنگ با تایپ کردن تدریجی صورت می گیرد . ویژگی Track Lists نیز وجود دارد که شامل " آهنگ هایی که اغلب پخش می شوند " ، " آهنگ های جدید " و " آهنگ هایی که به تازگی اضافه شده اند " می باشد .
   

از دانلود کردن کردن آهنگ از طریق اینترنت نیز پشتیبانی می شود . پس از تکمیل انتقال USB ، تلفن بطور اتوماتیک برای آهنگ های جدید اسکن می کند و در صورت تایید کاربر ، آهنگ های جدید به فهرست موسیقی اضافه می شوند . نرم افزار پخش موسیقی دارای 5 گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر است که در صورت نیاز می توان ظرف چند ثانیه گزینه های جدید را ایجاد نمود . در صورت minimize شدن برنامه تنها راه دسترسی به آن از طریق پنجره Task manager است که با فشار دادن طولانی کلید منو ظاهر می شود . از پروفایل A2DP بلوتوث نیز پشتیبانی می شود که امکان گوش دادن به موسیقی با هدست استریوی بی سیم را فراهم می کند .
       

نوکیا E51 دارای نرم افزار Real Player برای پخش کلیپ های ویدئویی است . نرم افزار پخش ویدئو می تواند ویدئوها را در حالت افقی و عمودی نشان دهد و به حالت تمام صفحه سوئیچ کند . بهر حال مشاهده فیلم روی یک صفحه نمایش کوچک لذت بخش نیست . ویژگی های دو Softkey در حالت تمام صفحه مخفی می شود تا فضای بیشتری در اختیار کاربر قرار گیرد و فقط با فشار دادن یک کلید بصورت pop-up ظاهر می شود .
   

در میان گزینه های پخش ویدئو Forward و Rewind وجود ندارد . نوکیا E51 به یک رادیو FM مجهز است که از سرویس اینترنتی Visual Radio پشتیبانی می کند و حداکثر 50 ایستگاه رادیویی را ذخیره می نماید . نرم افزار Visual Radio می تواند ایستگاههای رادیویی موجود در محدوده را دانلود کند و آنها را با اسم در گوشی ذخیره کند ، البته اگر ارتباط اینترنتی برقرار باشد .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

سه شنبه 23 آذر 1389  11:31 PM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا E51: تجارت و ارتباطات

دوربین :

نوکیا E51 دارای یک دوربین 2 مگاپیکسل است که در این مدل بیشتر جنبه لوازم جانبی دارد و بعنوان ویژگی اصلی گوشی محسوب نمی شود . این دوربین ، کانون اتوماتیک و فلش ندارد و حتی آینه ای برای ایجاد تصاویر خود نگاره نیز مشاهده نمی شود . دوربین 2 مگاپیکسل دارای زوم دیجیتال 4 برابر است . دوربین دارای کلید اختصاصی نیز نمی باشد و شامل تنظیمات اصلی مانند حالت شب ، عکس های پشت سر هم ، Self-timer ( زمان دادن به دوربین برای گرفتن عکس ) ، تعادل رنگ سفید و سایه رنگ است .
       

کیفیت تصویر در سه مرحله تنظیم می شود و کاربر می تواند از میان دو وضوح ۶۴٠×۴۸٠ و ۱۶٠٠×۱۲٠٠ پیکسل ، مورد دلخواه را انتخاب کند . بجز تنظیمات معمولی دوربین ، نوار ابزار انتخابی نیز فراهم شده است که سه میانبر برای دسترسی سریع به ویدئو ، حالت شب و حالت متوالی ایجاد می کند در حالی که آخرین کلید برای بستن نوار ابزار می باشد . دوربین گوشی در فرمت MPEG-4 و وضوح QVGA در 15 fps فیلمبرداری می کند . امکان زوم در زمان فیلمبرداری وجود دارد اما کمک زیادی به کیفیت پایین دوربین نمی کند .
   

سایر امکانات :

گالری نوکیا E51 مانند گوشی های سری E نوکیا در حد متوسط است و گزینه های زیادی ندارد . تصاویر را می توان به صورت افقی و عمودی مشاهده کرد و تا دو برابر در آنها زوم نمود . کارایی گالری با File manager دو برابر می شود . مدیر نرم افزار یا Application Manager نیز وجود دارد که از نرم افزارهای نصب شده در E51 محافظت می کند و اطلاعاتی در مورد نرم افزارهای نصب شده ، حذف کردن آنها و ثبت رویدادهای مربوطه فراهم می کند .
           

نرم افزار Search تمامی موارد را جستجو می کند و از پیام ها گرفته تا تنظیمات ، هر بیت از داده را چک می کند و نتایج را نشان می دهد . حتی اگر فایل های زیادی داشته باشید که روی کارت حافظه و یا در حافظه داخلی گوشی ذخیره شده اند نیز این نرم افزار بخوبی عمل می کند .
           

این گوشی برای انتقال داده از MiniUSB 2.0 و بلوتوث 2.0 با پروفایل A2DP و همچنین مادون قرمز پشتیبانی می کند . سایر گزینه های ارتباطی شامل GPRS ، EDGE ، نسل سوم با HSDPA و Wi-Fi 802.11g با VOIP در WLAN می باشد . نوکیا E51 از محل کارت حافظه microSD تا حداکثر 4GB پشتیبانی می کند . مرورگر گوشی بخوبی کار می کند و هر چقدر یک صفحه وب پیچیده باشد ، براحتی روی صفحه نمایش نشان داده می شود که درست مانند مشاهده صفحات روی PC است .
       

مکان نمای ماوس مجازی مرور را آسان تر می کند که کنترل آن بسیار راحت است . در صفحات بزرگی که به مرور کردن زیاد نیاز است می توان نقشه کوچکی را فعال کرد تا در مرور به کاربر کمک کند . پس از کمی مرور در صفحه ، یک تصویر نیمه شفاف که از قبل بارگذاری شده است روی صفحه منطبق می شود . با چند بار کلیک کردن می توان میزان زوم را تنظیم کرد . صفحات history به صورت تصویر سه بعدی ظاهر می شوند که مورد انتخابی فعلی نیز در مرکز آن قابل مشاهده می باشد .
       

نوکیا E51 دارای ویژگی های بسیاری برای مدیریت زمان است. تقویم دارای سه حالت متفاوت مشاهده است که شامل تصویر ماه ،هفته و روز می باشد و چهار نوع رویداد قرار ملاقات ، یادداشت ، سالروز و لیست to-do را می توان به آن اضافه کرد . هر رویداد زمینه های خاص خود را دارد که امکان اضافه کردن آلارم برای فعال شدن در زمان از پیش تنظیم شده به آنها وجود دارد ، در اینجا آلارم بعنوان یادآوری عمل می کند .
           

نرم افزار Mobile Office دارای برنامه های از پیش نصب شده است که می توانید فایل های Word و Excel را باز کند . ویرایش کردن مستندات با استفاده از نسخه Quick Office موجود در گوشی امکانپذیر نیست . کاربر در صورت تمایل می تواند نرم افزار کامل را از مرکز دانلود نوکیا خریداری نماید .
           
نرم افزار Adobe Reader LE نیز وجود دارد که Zip Manager امکان استخراج مستقیم فایل ها از گوشی را فراهم می کند .
           
سایر نرم افزارهای مدیریت زمان و سازماندهی شامل مبدل ، ماشین حساب ، ضبط صوت و یادداشت است . نرم افزار یادداشت به کاربر امکان می دهد تا متن و آیتم های چند رسانه ای ( مانند عکس ، کلیپ صوتی و کلیپ های ویدئویی ) را اضافه کند . یادداشت ها را می توان با PC هماهنگ کرد و از طریق هر مرورگر وب سازگار با XHTML آنها را از Desktop مرور نمود .
           
نرم افزار جالب دیگر Nokia Team Suite است که منوی ساده ای را برای سازماندهی و ایجاد مکالمات گروهی ، پیام های ایمیل یا پیام های متنی فراهم می کند .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

سه شنبه 23 آذر 1389  11:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها