0

کوفته قلقلی گشنیز دار با سُس آلوی زنجبیلی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کوفته قلقلی گشنیز دار با سُس آلوی زنجبیلی

 


کوفته قلقلی‌ها و سس را می‌توان یک روز جلوتر تهیه کرد. روی غذا را بپوشانید و آن را در یخچال نگهداری کنید.


کوفته قلقلی گشنیز دار با سُس آلوی زنجبیلی

زمان آماده سازی 15 دقیقه به علاوه زمان نگهداری در یخچال

زمان پخت 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

روغن                                                       1 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خرد شده                                1 عدد

سیر له شده                                             1 حبه

گوشت چرخ شده گاو                                500 گرم

آرد سوخاری                                              1 پیمانه ( 70 گرم)

تخم مرغ که اندکی زده شده باشد             1 عدد

گشنیز تازه خرد شده                                 2 قاشق چای‌خوری

روغن نباتی                                               برای سرخ کردن

رشته فرنگی تخم مرغی تازه                     200 گرم

 

تهیه سُس:

قارچ خشک                                               6 عدد

زنجبیل تازه                                                یک قطعه 5 سانتی متری

روغن زیتون                                               1 قاشق غذاخوری

پیاز قرمز متوسط با برش‌های نازک             1 عدد

سیر له شده                                             1 حبه

آب                                                            1/2 و 1 پیمانه

استاک مرغ پودر شده                               1 قالب

سس آلو                                                   یک چهارم پیمانه

پیازچه خرد شده                                        2 عدد

آرد ذرت                                                     2 قاشق غذاخوری

آب اضافه                                                  2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

1- روغن را در ماهی تابه گرم کنید. پیاز و سیر را درون آن بریزید و آن‌ها را بپزید، هم بزنید تا پیاز نرم شود.

گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، تخم مرغ، گشنیز و مخلوط پیاز را در کاسه‌ای با یکدیگر مخلوط نمایید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را با دستتان که آغشته به آرد می‌باشد به شکل توپ درآورید بقیه مخلوط را نیز چنین کنید.

سپس گوشت‌های توپی شکل را روی سینی قرار دهید. روی آن‌ها را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

2- بعد از مدت مذکور، کوفته قلقلی‌ها را درون روغن داغ فرو برید و آن‌ها را سرخ کنید تا خوب برشته و پخته شوند. سپس آن‌ها را به وسیله‌ی کاغذ خشک کن خشک نمایید. کوفته قلقلی‌های سرخ شده را به سُس اضافه کنید و گرم نگه‌دارید.

3- رشته‌ها را در ظرفی پر از آب جوش بریزید و بدون این که در ظرف را بگذارید بپزید تا اندکی نرم شوند و بعد آن‌ها را آبکش کنید.

4- رشته‌ها را با کوفته قلقلی و سس سرو کنید.

 

سس:

* قارچ‌ها را در کاسه ریخته، درون کاسه آب جوش بریزید تا روی قارچ‌ها را بپوشانید 20 دقیقه صبر کنید و بعد قارچ‌ها را از آب بیرون بیاورید ساقه‌های قارچ‌ها را جدا کنید و کلاهک قارچ‌ها را به صورت نازک ورقه ورقه کنید.

* زنجبیل را به صورت نوارهای باریکی ببرید. روغن را در ماهی تابه گرم کنید و پیاز، سیر و زنجبیل را در آن بپزید، آن‌ها را هم بزنید تا این که پیاز نرم شود بعد از آن آب، استاک و سس را که با یکدیگر مخلوط شده‌اند به محتویات ماهی تابه اضافه کنید و دوباره مخلوط را به جوش بیاورید و بدون این که در ظرف را بگذارید.

* برای 15 دقیقه مخلوط را با حرارت ملایم بجوشانید بعد از این مدت قارچ و پیاز را به مخلوطی قبلی اضافه نمایید و به مدت 1 دقیقه آن را با حرارت ملایم بجوشانید.

* در آخر مخلوط آرد ذرت و آب اضافه را در ماهی تابه بریزید و آن‌را حرارت دهید تا وقتی که سس بجوشد و غلیظ شود.

کوفته قلقلی‌ها و سس را می‌توان یک روز جلوتر تهیه کرد. روی غذا را بپوشانید و آن را در یخچال نگهداری کنید.

کوفته قلقلی‌های پخته را می‌توان فریز کرد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 18 خرداد 1393  4:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها