0

مبحث 51 طرح صالحین: ولادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) و روز جوان

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

مبحث 51 طرح صالحین: ولادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) و روز جوان

مبحث پنجاه و يکم طرح صالحين: «ولادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) و روز جوان»

11 شعبان المعظّم مصادف با ولادت حضرت علي اکبر(عليه السلام) فرزند حسين بن علي(عليهما السلام) که در کربلا به شهادت رسيد، "روز جوان" نامگذاري شده است.

جوان کسي است که مرحله‌اي به نام بلوغ را پشت سر گذاشته و تغييري کلي پيدا کرده است، زيرا از دنياي بدون دغدغه‌ي کودکي خارج و به دنياي پُر مسئوليت بزرگسالي وارد شده است. بهترين، فعال‌ترين و شاداب‌ترين دوره‌ي عمر هر انساني دوره جواني است. در بين فصول، بهار از زيبايي و جاذبه کم‌نظيري برخوردار است. بهار فصل سرسبزي، شکفتن و تازگي است. فصلي که طبيعت قشنگ‌ترين جامه را بر تن مي‌کند و جلوه خاصي به خود مي‌گيرد و چه خوب گفته‌اند که جواني بهار عمر آدمي است؛ چرا که جوان سرشار از شادابي و نشاط است.

دوره جواني رسيدن به مرتفع‌ترين منازل زندگي است. در ديدگاه جوان، مناظر زيبا و چشم‌اندازهاي مطبوع و دل‌پسند بسيار است. روح او لبريز از آرزوها و سرشار از عشق و اميد است. دوران شادماني، دوران کوشش و شور و هيجان است. جوان مي‌تواند طعم و عطر اين دوره را با چشيدن بهترين فکر کامل کند و اين طعم مطبوع را تا پايان عمر حفظ کند. آنچه مسلّم است دوران جواني دوران اضطراب‌ها، تزلزل‌ها و احساسات تند است. دوران پرفراز و نشيبِ شادي‌ها و غم‌ها، سختي‌ها و آساني‌ها، و پيروزي‌ها و شکست‌هاست، دوران کنجکاوي‌ها و يافتن پاسخ چراها، دوران استقلال‌طلبي و در عين حال شکوفايي است. دوراني که هم جنبه مثبت دارد و هم جنبه منفي. از اين روست که پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلّم مي‌فرمايند: به شما درباره جوانان و نوجوانان به نيکي سفارش مي‌کنم؛ زيرا آنها دلي رقيق‌تر و قلبي فضيلت‌پذير دارند. زماني که خداوند مرا به پيامبري برگزيد تا مردم را به رحمت الهي بشارت دهم و از عذابش بترسانم، جوانان سخنانم را پذيرفتند و با من پيمان محبت بستند، ولي پيران مخالفت کردند و از قبول دعوتم سر باز زدند.

جوان در فطرت و سرشت خويش، حق‌گرا و خداگراست و ويژگي‌هايي نظير تمايل به ابتکار و خلاقيت و زيبايي دارد و بايد زمينه‌هاي رشد اين خصوصيات فطري برايش فراهم شود. او هم چون نهالي است که اگر به آن آفتاب، آب و خاک مناسب داده شود، رشد مي‌کند و سالم مي‌ماند و در برابر حوادث طبيعي خم به ابرو نمي‌آورد و از اصل خود بازگشت نمي‌کند تا اينکه همچون درختي تنومند و استوار گردد.

در پايان، جهت بهره‌مندي بيشتر در اين خصوص، کليپ تصويري ويژه‌ي روز جوان(برگرفته از سايت www.mfpo.ir) براي شما عزيزان گذاشته شده است. اين کليپ که در بردارنده کلام رهبر کبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني(رحمة الله عليه) و مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه‌اي(مد ظله العالي) مي‌باشد، در دو کيفيت متفاوت جهت استفاده در تلفن‌هاي همراه و سيستم‌هاي پخش خانگي توليد گرديده است.

شما دوستان گرامي نيز مي‌توانيد با ارسال مطالب گوناگون خود(از جمله؛ حديث، شعر، داستان، خاطره و ...) همراه ما باشيد.

موفّق و منصور باشيد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 16 خرداد 1393  12:25 PM
تشکرات از این پست
farshon yarabyarabyarab ravabet_rasekhoon farnaz_s nargesi nazaninfatemeh rezajafarizadeh mansfa siryahya 09303495228 saeedakh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:مبحث پنجاه و یکم طرح صالحین: روز جوان

هر گاه در كاري كه با آن مواجه شدي ، نيازمند مشورت بودي ، ابتدا با جوانان مشورت كن ؛ زيرا به لحاظ ذهن، تيزتر و به لحاظ حدس و گمان ، سريع ترند. سپس آن را بر ميان سالان و كهن سالان عرضه كن تا بررسي كنند و بهترين رأي را برگزينند ؛ زيرا آنها تجربه بيشتري دارند.

جواني ات را پيش از پيري و تندرستي است را پيش از بيماري درياب.

دو چيز است كه كسي ارزش آن را نمي شناسد ، مگر وقتي كه آن را از دست بدهد: جواني و آرامش.

‌ دل جوان مانند زمين خالي و مستعد است كه هر بذري در آن افشانده شود ، مي پذيرد.

نخستين چيزهايي كه جوانان بايد آنها را بياموزند ، كارهايي است كه در بزرگ سالي بدان نيازمندند.

امام باقر (ع) فرمود: روزي امام علي (ع) به بازار بزازان وارد شد و دو پيراهن خريد ؛ يكي به سه درهم و ديگري به دو درهم . سپس به خدمتكارش ، قنبر فرمود : پيراهن سه درهمي را بگير . قنبر گفت : اين پيراهن براي شما شايسته تر است ؛ زيرا شما به منبر مي روي و براي مردم خطبه مي خواني . امير مؤمنان علي (ع) فرمود: «تو جواني و خواسته هاي جواني داري و من از خدا شرم دارم كه خود را برتر از تو بدانم».

هرگاه جواني را سرزنش كردي ، از برخي گناهان او درگذر تا سرزنش تو ، او را به سرسختي و مقابله وادار نكند.

جهل جوانان بخشودني و دانش آنها ناچيز است.

چه نزديك است دنيا به نابودي ، و جواني به پيري.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 17 خرداد 1393  8:20 AM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nargesi farnaz_s siryahya
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

امام صادق علیه السلام میفرمایند : کسی که در جوانی قران بخواند قران با گوشت وخون او عجین میشود .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

شنبه 17 خرداد 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nargesi farnaz_s
k45tgh62s
k45tgh62s
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 164

جواني، آغاز شكفتن است. جواني، ميلاد دوباره انسان است. انسان در جواني، بار تكليف الهي را به تازگي بر دوش گرفته است. خداوند، بسياري از نعمت هايش را در جواني به انسان ارزاني مي‌دارد.

خواهي که ببيني رخ پيغمبر را
بنگر رخ زيباي علي اکبر را
در منطق و خلق و خوي او مي بيني
با ديده ي جان محمدي ديگر را
*ميلاد شبيه ترين آينه ي پيغمبري مبارک*

یا امام رضا

شنبه 17 خرداد 1393  2:47 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesi omiddeymi1368 farnaz_s
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7586

پاسخ به:مبحث 51 طرح صالحین: ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان

تولد حضرت علی اکبر

نسل جوان را به جهان رهبری

جلوه ی توحید، علی اکبری

هر که هوای رخ احمد کند

در تو تماشای پیمبر کند

ولادت باسعادت سرو باغ احمدی، آینه ی محمدی و روز جوان مبارک

☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆

☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆

ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 17 خرداد 1393  4:54 PM
تشکرات از این پست
nargesi omiddeymi1368
montazer2
montazer2
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 354

روز جوان بر جوانان راسخونی  وطن عزیزم مبارک 

شنبه 17 خرداد 1393  5:16 PM
تشکرات از این پست
nargesi omiddeymi1368 farnaz_s
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

کرامتی از سرور جوانان کربلا حضرت علی اکبر

حضرت امام خمینی (قدس سره) در درس اخلاقشان فرمودند: تمام مدایح و گفتار اهل بیت (علیهم السلام) خصوصاً حضرت اباعبدالله (علیه السلام) در مورد حضرت علی اکبر (علیه السلام) حاکی از این است که اگر علی اکبر (علیه السلام) در کربلا به شهادت نمی رسید، خود، امام « مفترض الطاعه » می بود. (امامی که اطاعت او واجب است) . در این مختصر بهتر است به یک نمونه از کرامات ایشان بپردازیم:

فردی به نام حاج عبدعون، برادرش را که به مرض سختی دچار شده بود نزد حافظ الصحه، یکی از سه پزشک معروف کربلا می برد. پس از چند ماه معالجه سودی نمی کند و هر روز حال او بدتر می شود عبدعون نزد پزشک می رود و سخنان زشتی به او می گوید و خطاب می کند که:اسمت خیلی بزرگ است ولی از معالجه تو سودی ندیدیم. بعد بدون خداحافظی می رود. ولی بر خلاف انتظار از آن روز به بعد حال برادرش بهتر می شود و یک دفعه شفا می یابد. نزد حافظ الصحه می رود و عذر خواهی می کند.

طبیب می گوید: بنشین تا برایت بگویم. من بعد از سخنان تو خیلی دل شکسته شدم. ظهر، هنگام ادای نماز به حضرت علی اکبر (علیه السلام) متوسل شدم و عرض کردم ای نور چشم حسین (علیه السلام) تو را به حق پدرت قسم می دهم که شفای این مریض را از خدا بخواه. دیدی چگونه به من توهین کرد؟ بسیار گریه کردم.

همان شب در خواب خدمت آقا علی اکبر (علیه السلام) شرف یاب شدم عرض ادب کردم و همان مطلب را تکرار کردم. فرمودند: من شفای آن مریض را از خدا خواستم و از هاتفی شنیدم که « این مریض مردنی است و تا نه روز دیگر می میرد ولی به برکت دعا و شفاعت شما خدا با شفای او سی سال به عمرش افزوده است و از همین ساعت او را شفا دادیم.» آن مرد سی سال دیگر عمر کرد و در هفتاد سالگی در گذشت. وصیت کرد پیکرش را پایین پای حضرت علی اکبر (علیه السلام) دفن کنند.

شنبه 17 خرداد 1393  5:18 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farnaz_s
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

_ خداوند جوانی را دوست دارد که به طاعت خدا بگذراند.

_ پیامبر(ص) در خصوص بهترین دوران زندگی که از آن به بهار زندگی نیز تعبیر شده است از دوران جوانی نام می برد.

_ در روایت دیگری امام صادق علیه السلام می فرماید: جوانان را در یابید که آنها در پذیرش خیرو نیکی از همه شتاب بیشتری دارند.

_ امام خمینی در جمله ای کوتاه می فرمایند:  جوانان به ملکوت نزدیک ترند .

_ جوان باید اعتماد به نفس داشته با  تمرکز فکر خود را بشناسد، خویشتندار بوده تا بتواند شخصیت جوان موفق را بدست آورد!

ب طور کلی:

در جوانی پاک زیستن شیوه پیغمبری است             ورنه هر گبری به پیری  می شود پرهیزگار

شنبه 17 خرداد 1393  5:20 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farnaz_s
mohamadr200090
mohamadr200090
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 694
شنبه 17 خرداد 1393  6:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

حضرت علی اکبر(ع) به والي اموي مدينه چنين فرموده اند: اگر خداوند متعال ده ‌ها پسر به من عطا می ‌کرد من نام تمام آنها را علی می‌ گذاشتم و اگر دختری به من عنایت می ‌کرد نام او را نیز فاطمه می‌گذاشتم.
در حوزه تربیتی امام حسین(ع) اظهار داشت: حضرت سیدالشهدا(ع) تمامی فرزندان خود را به نام علی نامگذاری کرد و پسوند اکبر و اصغر، بعدها به آنها اضافه شد.
  امویان اعلام کردند هر کسی نام علی داشته باشید چیزی از بیت‌المال دریافت نمی‌کند و به نظر می‌رسد همین مقوله برای امام حسین(ع) برای یک مبارزه منفی بسیار مهمی بود هرچند که این مسئله می‌توانست حصر اجتماعی را برای حضرت به دنبال داشته باشد. 
وقتی والی مدینه از حضرت علی اکبر(ع) سؤال می ‌کند نام تو چیست حضرت پاسخ می‌ دهد: علی! سپس می‌پرسد نام برادرت چیست؟ ایشان فرمودند: علی و در چند سؤال بعدی، باز هم علی اکبر(ع) بارها نام «علی» را تکرار کرد وقتی والی مدینه از او سؤال کرد که چگونه این اسامی تکرار شده است، حضرت علی اکبر(ع) در عبارتی بسیار زیبا سعی می ‌کند موضع خود، نسبت خود و اهل بیت (ع) را نسبت به امویان نشان دهد. مي فرمايد: اگر خداوند متعال ده‌ ها پسر به من عطا می ‌کرد من نام تمام آنها را علی می ‌گذاشتم و اگر دختری به من عنایت می‌ کرد نام او را نیز فاطمه می ‌گذاشتم. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

شنبه 17 خرداد 1393  6:39 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
hasan123
hasan123
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 330

بر جمال نازنین مولا صلوات 

اللهم عجل الولیک الفرج

شنبه 17 خرداد 1393  10:10 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368
jaberyan
jaberyan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 141

مدح ابن الحسین (ع)

دلم را هوای تو پر کرده است

غم آشنای تو پر کرده است

حسینیه و مسجد و دیر را

نسیم دعای تو پر کرده است

تو پیغمبری و بلاد مرا

اذان صدای تو پر کرده است

چه باکی ز گمراهی ام جاده را

اگر ردّ پای تو پر کرده است

هزاران سده می شود که خدا

سبو را برای تو پر کرده است

دلم را به گیسوی تو بسته اند

به طاق دو ابروی تو بسته اند

من از گیسوانت پریشان ترم

ز چشم خراب تو ویران ترم

تو از نور خورشید پیداتری

من از نور مهتاب پنهان ترم

کویرم ولی از کرامات تو

من از عطر گل های باران، ترم

تو لیلایی و بلکه لیلاترین

من از آهوان تو حیران ترم

اگر روی تو قبله گاه من است

من از هر مسلمان مسلمان ترم

تو موسایی و رود نیلت منم

شرار غمی و خلیلت منم

فدای دو چشمان شهلایتان

به قربان این قدّ و بالایتان

مگر از کدامین جهت آمدی

مَلَک می چکد از سراپایتان

نگاه تو کرده است مجنونمان

خدای تو کرده است لیلایتان

اسیران زلف تو را چاره نیست

به قربان طرح معمایتان

تو آنی که روح القدس می شود

گدای نسیم نفس هایتان

جمال تو پیغمبر اکرمی ست

اسیری زلف تو هم عالمی ست

تو در سینه ی ما حرم می زنی

برای دلم حرف غم می زنی

تو آنی که در قله ی ماذنه

قدم می زنی و علم می زنی

صراط علی حق نمسکه

راه علی حق است که ما به آن تمسک جسته‌ایم

یک شنبه 18 خرداد 1393  8:15 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

در جوانی هدف شهادت رو اون هم در رکاب رهبر ومقتدای زمان امام حسین علیه السلام انتخاب کردن کار انسانهای بزرگ منش ووالا مقام است . حضرت علی اکبراین انتخاب او بود تبعیت از رهبری وگوش به فرمان او دادن . روز جوان بر جوانان پیرو رهبری مبارک .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

یک شنبه 18 خرداد 1393  10:12 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 09303495228
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1000

خواهي که ببيني رخ پيغمبر را
بنگر رخ زيباي علي اکبر را
در منطق و خلق و خوي او مي بيني
با ديده ي جان محمدي ديگر را
*ميلاد شبيه ترين آينه ي پيغمبري مبارک*

یک شنبه 18 خرداد 1393  10:36 AM
تشکرات از این پست
nozarian1378
nozarian1378
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 18

برای همه جوانان راسخونی ارزوی سلامتی و طول عمر دارم فقط یادمان باشد متاع جوانی به بازار نیست

M.N

یک شنبه 18 خرداد 1393  12:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها