0

طرز تهیه ماهی شكم پر بدون فر

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه ماهی شكم پر بدون فر

 

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,ماهی شب عید,ماهی شكم پر بدون فر,ماهی شكم پر,ماهی خوشمزه,ماهی

 

طرز تهیه ماهی شكم پر بدون فر
 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

 

مواد اولیه :
 
برای 2 نفر
 
آبلیمو به میزان لازم
سیر                                                             1تا2حبه
انار                                                 3قاشق غذاخوری
(جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده كرد))
كنجد                                               2قاشق غذاخوری
گردو                           2قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
ماهی                                                   1عدد (سفید)
ادویه         به میزان لازم (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا)
سبزی                                   100گرم (نارلنگ یا معطر)
اشپیل                 1عدد (اشپیل همان تخم ماهی است)


طرز تهیه:

ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز كردن كاملاً شستشو دهید و خشك كنید و شكم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شكمش را خالی كنید،حال داخل شكم را كاملا بشویید و كمی نمك و آبلیمو بزنید و كنار بگذارید. حال باید اشپیل ها را تمیز كنید.سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد كه در حین پاك كردن ماهی بایستی كاملاً گرفته شود. در این فاصله، سبزی‌ها را خرد كرده و به همراه نمك، فلفل، ادویه، كنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و انار جنگلی ساییده شده (پودر) یا رب انار و سیر رنده شده به تخم ماهی‌ها اضافه كنید و مواد را خوب با هم مخلوط كنید. حالا با یك قاشق درون ماهی را پر كنید و لبه‌هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید.

1) در یك تابه مناسب به مقدار كافی روغن سرخ كردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت كم طبخ كنید و همان طور سرو كنید.

2)درون قابلمه ای (گمج)مقداری كره بریزید و مقداری از مواد داخل شكم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه كمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یك استكان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید كمی بپزد و بعد سرو كنید.

نكات:

1)میزان موادی كه در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌كند.

2)داخل شكم ماهی را خیلی پر نكنید چون دوخته نمی‌شود.

3)سبزی‌های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می‌باشد در صورتی كه در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده كنید.

4)در صورت تمایل اشپیل را حذف كرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 13 خرداد 1393  9:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها