0

نویسنده سوالات روزانه راسخون

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نویسنده سوالات روزانه راسخون

با سلام و عرض ادب به همه دوستان عزیز

یه چند وقتیه یه سوال تو ذهنم سنگینی میکنه الانم که وقت امتحاناس گفتم این مجهول رو از ذهنم پاک کنم و به یه جوابی دست پیدا کنم

کسی از دوستان میدونه کدوم کاربر یا مدیر سوالات مسابقات روزانه راسخون رو طرح میکنه؟؟؟

آیا فقط یه نفره یا بقیه هم میتونند در اون شرکت کنند و طرح سوال کنند ( یه پیشنهاد)

با تشکر

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 6 خرداد 1393  3:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon bigharar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:نویسنده سوالات روزانه راسخون

نقل قول siryahya

با سلام و عرض ادب به همه دوستان عزیز

یه چند وقتیه یه سوال تو ذهنم سنگینی میکنه الانم که وقت امتحاناس گفتم این مجهول رو از ذهنم پاک کنم و به یه جوابی دست پیدا کنم

کسی از دوستان میدونه کدوم کاربر یا مدیر سوالات مسابقات روزانه راسخون رو طرح میکنه؟؟؟

آیا فقط یه نفره یا بقیه هم میتونند در اون شرکت کنند و طرح سوال کنند ( یه پیشنهاد)

با تشکر

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

طراحی سوالات مسابقات روزانه توسط واحد محتوا و بخش مسابقات و با در نظر گرفتن مقتضیات زمانی و وقایع تاریخی، مذهبی، ملی و ... انجام می شود، شما می توانید هر نوع پیشنهاد یا انتقادی در این ارتباط را از طریق پست الکترونیکی Info@rasekhoon.net با روابط عمومی مطرح نمایید.

با تشکر

موفق باشید

پنج شنبه 8 خرداد 1393  9:09 AM
تشکرات از این پست
siryahya bigharar
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلامی دوباره

آیا میشه فقط موضوعات کلیشه ای تو مسابقه مطرح نشود؟؟؟

ممکنه نکات بروز و سوالات خوب در مورد مساعل روز مطرح شود؟؟؟؟

به نظرم اگه این تغییرات رو اعمال کنید جذاب تر شود، چون در حال حاضر خیلی از کاربران رو میشناسم که فقط به خاطر اون 5 امتیاز میان یه گزینه رو میزنن چون گله میکنن از مذهبی و ... بودن مسابقات

با تشکر

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 8 خرداد 1393  9:14 AM
تشکرات از این پست
bigharar ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول siryahya

با سلامی دوباره

آیا میشه فقط موضوعات کلیشه ای تو مسابقه مطرح نشود؟؟؟

ممکنه نکات بروز و سوالات خوب در مورد مساعل روز مطرح شود؟؟؟؟

به نظرم اگه این تغییرات رو اعمال کنید جذاب تر شود، چون در حال حاضر خیلی از کاربران رو میشناسم که فقط به خاطر اون 5 امتیاز میان یه گزینه رو میزنن چون گله میکنن از مذهبی و ... بودن مسابقات

با تشکر

با سلام و عرض ادب

اتفاقاً در واحد مسابقات سعی در طراحی سوالات و مسابقات خلاقانه، بروز و جذاب است، به هر جهت نقطه نظرات شما به این واحد ارجاع داده شد.

موفق باشید

یک شنبه 22 تیر 1393  9:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها